Audi A4 1.9TDi(130CP) vs Audi A4 2.0T(200CP) vs BM
![]() ![]() ![]() ![]() |
Audi A4 1.9TDi(130CP) vs Audi A4 2.0T(200CP) vs BM
RCS |
![]()
|
||
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
|
||
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|||
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Baietashii cu pricina... asa se intampla cand lasi joysticku' din Need For Speed si te urci imediat in asesu' lu tata...
Vestea buna este ca selectia naturala lucreaza. Specimenele nereusite se elimina singure. Vestea proasta este ca in majoritatea cazurilor exista si victime colaterale. |
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
Ce s-a intamplat cu videoclipul ca imi spune ca nu mai e valabil?!!!
![]() Acum mi-am instalat Firefox sa-l downladez si cand colo.... ![]() O fi schimbat cei de la youtube adresa, sau l-au sters. Prin alta parte nu se gaseste? |
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
kekeT |
![]()
|
![]() Love to burn rubber! Group: Members Posts: 31 Joined: 11 August 06 From: Galati ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=XmzZIV3GQIQ aici mai putezi viziona un alt filmulet cu cei 2!
daca nu merge linku acela se mai gaseste si la http://www.youtube.com/watch?v=XmzZIV3GQIQ (primul film) This post has been edited by kekeT: 6 Sep 2006, 11:31 |
--------------------
Dacia
Logan
2006/ Ambition
- GL-58-NLC
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
e acelas film pe ambele link-uri
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu am masina mai puternica, nu laguna din profil...ca asta e de 110 cp, cam puturoasa....mercedesu lu taica'miu de 220 cp. Si uite ca nu merg cum merg astia. Si nici pensionar nu sunt, am 23 ani.
Si nu ca n-as putea sa merg asa...ca n-ai nevoie de cine stie ce indemanare....trebuie sa fii inconstient, sa bagi picioru in acceleratie si cam atat...chestie care ar putea-o face orice conducator auto, pe o masina de peste 100cp, cu ABS si ESP. Ca fara ESP, astia dorm pe ei, acum nu mai aveam ce comenta. Si-am mers cu 240 km/h, nu ca ei cu 180 si nici n-am filmat ca sa arat la tot satu. Bine ca nu pe jeguri de strazi ca alea, pe autostrazi serioase...de-aia spun ca la ei e inconstienta. Eu ce mai am ? Tot lipsa de jucarii si frustrare ? Sau doar imi place viata, si vreau sa ma distrez si sa nu stau traumatizat pana mor, ca am omorat pe cineva din cauza complexelor mele de inferioritate. Chiar daca ai si Porsche, tot poti avea complexe, desi multi nu inteleg asta....si trebuie sa faci ceva sa iesi in relief, sa demonstrezi....cum au demonstrat ei ca nu sunt niste fraieri oarecare, tocmai de-aia s-au si filmat... sa ii vada altii... |
--------------------
-
-
-
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
Din pacate lipsa unui circuit deschis pentru publicul larg nu este in sudul tarii , cu zone de esapare si elemente de securitate sa mearga baietii astia rapizi sa-si satisfaca nevoia de viteza , merg pe sosele implicandu-i si pe ceilalti , asta e Romania o tzara de kk cu oameni de kk ( multi dintre ei, nu toti ).
BTW sa vedem ce o sa fie de la 20 sept a.c. , poate se mai trezesc unii romani , chiar si imnul Romaniei este predestinat dar romanul cum lui ii place sa faca contra nu se trezeste nici de-al dracu ![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
ofticatul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 10 September 06 ![]() |
Ok, satul de inconstienta astora, am trimis un email astazi catre posturile mari de televiziune din romania si catre politia rutiera in care am pus linkurile catre forum, postul asta si catre cel cu "razvan". Am vazut ca antena1 si protv au dat filmuletele la stirile de la ora 19.
Cine nu le-a vazut observatorul de la antena1 este inregistrat pe siteul lor www.antena1.ro Sunt curios ce fata o sa faca parintii dobitocilor cand or sa afle ce le fac odraslele. LA ma mare ! |
--------------------
niciuna
niciunul
1919
- a
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Le-am vazut la stirile prostv. Interesant comentariul la cel cu Loganul ce se chinuia sa depaseasca Cielo: "Tineri cu masini foarte puternice"
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Bravo @oftiocatul
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
![]() ![]() daca politia nu poate sa potoleasca specimene de genul alora din filmulete, poate or s-o faca masa si tat-su dupa ce si-or vedea odraslele la Tv. in clipa in care mergi linistit cu masina, iar de dupa tirul ce vine din fata apare brusc un cretin de 18-20 ani, care se crede montoya si te forteaza sa intri in sant, nu numai ca l-as da in gat la politie si la tv, da' i-as da si-o mama de bataie de i-ar sari dintii pe urechi. asta in cazul in care nu intra in mine si ne facem pilaf amandoi. This post has been edited by alex: 10 Sep 2006, 22:49 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
nu-s de acord cu turnatoria de doi bani...
ca unii merg pe drum cu 90 si altii cu 170 aici n-am de comentat eu personal am avut mai multe probleme cu aia de conduc dacii de pe vremea "impuscatului" decat cu aia care conduc mai repede @codrin - ursu` sa-l plimbi tu... eventual cu 90 la ora pe DN pe banda 2, ca asa e "regulamentar" @cristib - te baga in sant si unu cu dacia 1310, nu neaparat cu M5... si cum am mai spus si mai sus, turnatoria ma deranjeaza aaa... bineinteles si ipocriza celor care pretind ca sunt perfecti si conduc regulamentar tot timpul |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar te rog, impartaseste-ne parerea ta referitoare la chilotul de curse din film. Nu de alta, dar unii ar avea miici sentimente de insecuritate sa treaca pe langa ei pe un drum cu 2 benzi un avion la 170 condus de o puță.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
n-am precizat nicaieri marca masinii care m-ar putea baga in sant.
![]() bineinteles ca si-un imbecil c-un prapadit de trabant iti poate face probleme d-astea. nu ma intereseaza ce marca de masina are, sau de unde are masina. ma intereseaza doar cum conduce. iar aia din filmulete sint potentiali criminali. iar la faza cu turnatoria nu prea ai dreptate. aia din filme sint niste indivizi care incalca legea (codul rutier) in mod flagrant. ii poti compara cu niste hoti care sparg un magazin sau care jefuiesc pe cineva. tu daca ai vedea pe unii spargand un magazin,sau jefuind pe cineva pe strada, n-ai anunta politia? s-ar numi turnatorie daca io ma duc la politie si zic : dom'le e unu la mine pe scara, c-o cagula pe moaca, care se chinuie sa intre la vecinu in casa folosind un speraclu. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
am venit sambata de la brasov. eram in depasire si s-a trezit unu sa traga stanga de volan in fata mea. dacia break. era sa intru in curu` lui, noroc de franele la megane.
la cativa km mai incolo, logan de politie rutiera. daca voiam sa-l torn pe dobitoc, ma opream langa politai si-i spuneam. NU trimiteam mailuri, filmulete si alte cenzuraturi de astea in functie de ce am vazut eu pe un forum, ca sa-mi exprim indignarea cetateneasca pe de alta parte, BMW-ul M6 care m-a depasit pe E85 intre bacau si roman... a trecut pe langa mine si s-a dus "chilotii" ![]() LE: nu prea poti sa compari codul rutier cu codul penal... din codul rutier => codul penal numai in caz de accident cu victime This post has been edited by caktuss: 10 Sep 2006, 23:27 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(caktuss @ 11 Sep 2006, 00:25) E doar o chestiune de timp. Daca nu se potolesc, ii vedem si la stirile de la ora 5. Pe ei, sau pe altii bagati in sant de ei. "Chilotajul" se practica pe trasee special amenajate. Pentru restul traseelor avem LEGI. Mai bune sau mai proaste. Ulciorul nu merge de multe ori la apa! |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
A aparut parte din fimuletu asta la antena 1 parca la stiri aseara, in legatura cu valul de accidente...
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
O idee geniala ?!!? sa luam filmul si mergem cu el la politie si i rezolvam
![]() Atunci sa vedem cine mai rade ! Oricum frumoase masinile dar inconstienti soferii, mai ales asta din care s-a filmat! Bine ca nu s-a intamplat ceva rau . Salutare, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
nu sunt nici pe departe unul dintre cei mai cuminti soferi, dar pot zice ca indivizii erau niste retarzi inconstienti. o depasire a unui tir cu remorca in curba este cel mai clar semn de inconstienta... nu vreau sa mai zic de mersul prin sat cu 160+... oare unde ajungea videoclipul daca aparea o masina cu 5 oameni in ea cand depasea tirul?... sau daca iesea pe drum o caruta de pe un drum laturalnic fara sa se asigure, sau un taran intorcandu-se de la crasma trotilat pe bicicleta, sau un copil care fugea dupa o minge... si exemplele pot continua...
nu merg ca pensionarii, imi place viteza, nu spun cat am prins maxim mergand la aspiratie dupa un X5 (nu vreu warn), dar anumite lucruri pur si simplu sunt impotriva dreptului la viata al celorlalti participanti la trafic... cei care vor viteza sa mearga pe autostrada cand e liber si sa isi omoare motoarele, sau pe ei, fara sa puna in pericol pe altii. daca parintii plozilor din videoclip au vazut cum "chiloteaza" odraslele si au luat masuri, atunci a fost un lucru bun ca au ajuns la tv, dar sincer ma indoiesc... |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Ofticatule,nota 10.Geniala idee ai avut.Asa nu se mai poate.Prea multi oameni nevinovati mor pe sosele.
|
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
cristi_21us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 5 March 04 From: Brasov ![]() |
Mai si eu sunt de acord cu pedepsirea celor care fac astfel de chestii.Nu sunt de acccord ca sa moara famili cu copii,oameni nevinovati din cauza unor astfel de tinerii.Nici eu nu am prea multi ani si nu zic ca merg incet si ca nu mai excapade cand zapacesc masina dar o fac unde si cand nu periclitez viata nimanui in afara de a mea dar parca nici modul asta nu prea imi convine.Nu cred ca niste persoane simple care nu au legatura cu justitia pot afecta viata cuiva.Poate uni dintre aia sunt soferi (putin probabil) sau masina este ceva indispensabil pt ei iar prin asta le poat anula permisul,dosar penal sau mai stiu eu ce si uite asa i sa distrus viata.NU cred ca ar fii asta dar ia ganditiva daca ar fii asa.De ce nu intra oameni ai politiei care sa se autosesizeze si ia masuri.
numa bine This post has been edited by cristi_21us: 13 Sep 2006, 00:34 |
--------------------
Fiat
Albea
2006
|
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
Pentru ca militia, pardon politia e facuta sa incaseze bani, nu sa gandeasca.
E din ciclul noi muncim , noi nu gandim! Aratati-mi cati smecheri si baronei care se sparg in figuri pe soselele patriei au ramas fara permise. Cred ca foarte putini, si aia din greseala. Ei stau la panda cu radarul si il toarna pe ala cu amarata de dacie ca depasit viteza cu 1km/h peste limita de 5km/h impusa ca drumul e naspa, si in timp ce pe sosele tari vezi cum nesimtirea e crasa si se circula ca-n codru! Ei cand vad vre-un smecher cu o masina de spart in figuri ca a gresit, se prefac ca nu au vazut, ba au de completat nu stiu ce acte, le tremura chilotii ca sa nu sune sefu de sus (vezi doamne de ce te iei de amicul lui)! Asta e, traim in romania si asta ne ocupa tot timpul! |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Bunica-miu a luat amenda pentru ca mergea in comuna cu 61 km/h .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
QUOTE(SiloS @ 13 Sep 2006, 08:42) Vazusem mai de mult la tv un reportaj, iar in interviu, politistul de la circulatie zicea ca nu opreste decat daca limita legala este depasita cu peste 10km/h. Ghinionul lu bunica-tu, daca reducea viteza cu 1km/h... ramanea cu banii in buzunar:D |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
- NT - 45 - BOG Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
QUOTE(AlinI @ 11 Sep 2006, 16:28) nu sunt nici pe departe unul dintre cei mai cuminti soferi, dar pot zice ca indivizii erau niste retarzi inconstienti. o depasire a unui tir cu remorca in curba este cel mai clar semn de inconstienta... Aici cred ca gresesti pentru ca daca te uiti atent se vede ca nu venea nimeni cand tirul nu ajunsese exact in curba! Au depasit 2 masini inaintea tirului si cred k acolo a vazut k nu vine nimeni si so bagat omu! CRED CA ASA O FO! DACA GRESESC ASTA E! |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
cand a inceput depasirea intr-adevar tirul nu ajunsese inca in curba si nu venea nimeni... dar in curba era inca in depasirea tirului si, desi probabilistic vorbind era sansa mica sa apara cineva in intervalul ala mic de timp cat ii ramasese pana a terminat depasirea, era totusi o posibilitate pe care eu personal nu o neglijez. prostii am facut si eu, dar vreau sa cred ca asa ceva nu o sa fac... daca nu sunt 100% sigur ca termin depasirea nu depasesc, daca sunt depasit nu accelerez, si incerc pe tot posibilul sa nu deranjez pe nimeni pe sosea.
|
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cr3ativ3 @ 13 Sep 2006, 18:32) Aici cred ca gresesti pentru ca daca te uiti atent se vede ca nu venea nimeni cand tirul nu ajunsese exact in curba! Au depasit 2 masini inaintea tirului si cred k acolo a vazut k nu vine nimeni si so bagat omu! CRED CA ASA O FO! DACA GRESESC ASTA E! Sa-mi dau si eu cu parerea: a mai luat in calcul si faptul ca e f mica probabilitatea ca din fata sa vina altii (macar unul) care fac la fel ca ei si au tot in jur de 160km/h. ![]() |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Eu nu ii inteleg pe unii de ce tot cauta unele justificari la ce au facut idiotii asta.... Nu va inteleg. Oare neamul asta al romanilor e conceput martea si facut vinerea? Nu va dati seama ca ce au facut astia e prostie maxima? Ar trebui ca toti de aici sa ii blamati si imi doresc ca poate politia ii va putea identifica si trage la raspundere cum se cuvine.
Nici eu nu merg ca la carte, cum cred ca nu prea merge nimeni. Am mers si eu cu 190 dar nici nu mi-a trecut prin cap sa fac asa ceva in localitate. Asta e inconstienta. Daca, calcau pe cineva si ei traiau ii vedeam apoi la tribunal plangand si spunand ca nu au vrut... Asa ceva nu se poate.. Am tot citit si speram ca se va termina cu topicul acesta, dar vad ca se mai gasesc unii care sa laude/sa justifice intr-un fel depasirile inconstiente ale idiotilor alora. Mi-e groaza cand vad ce se intampla pe sosele. Ganditi-va ca la viteze mari DOAR norocul va salveaza dintr-o incurcatura. Nu-mi spuneti ca sunteti soferi versati etc, ca nu ve cred. Intr-adevar sunt unii, dar putini. La restul, ca si la mine, inconstienta se plateste. Uneori mai devreme, alteori mai tarziu.... Atat am avut de spus... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
SwatKat,
Cred ca e unul din cele mai bune posturi la topicul asta. ![]() This post has been edited by lucian_vlaicu: 14 Sep 2006, 12:13 |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:22 |