DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicAdd Video ReplayStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Audi A4 1.9TDi(130CP) vs Audi A4 2.0T(200CP) vs BM

RCS
post 4 Aug 2006, 11:18
Post #31

The Gotfather

Group: Members
From: Romania

QUOTE(cristidb @ 4 Aug 2006, 13:04)
Si ce au vrut sa demonstreze? Ca 1.9TDI se tine dupa un 2.0 turbo sau M5? 
*

Poate cand viseaza si nici atunci cred. radmasa.gif

--------------------
Audi A4 2.0T-200cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dizzy
post 4 Aug 2006, 11:31
Post #32

Work smart not hard!

Pe un drum aglomerat se tine.
In rest, treaba lor, sper doar sa nu-i intalnesc.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
V A L I
post 4 Aug 2006, 11:51
Post #33

Membru autentic

From: BV

QUOTE(RCS @ 4 Aug 2006, 12:16)
Ruleta ruseasca.... dry.gif
*

Poate se intalnesc tot asa cu unii ca ei care vin pe contrasens...sa vezi atunci distractie blink.gif
180km/h in localitate...deja e prea mult... Hai ca erau unele portiuni unde mergea, acolo in afara localitatii.

--------------------
Renault Clio Symbol Fidji 2006 / 1.5 dci / 65 cai
+
to_the_limit
post 4 Aug 2006, 12:19
Post #34

Membru autentic

NU e adevarat,din stanga se vede si pariez ca ala si-a lungit gatul in timpul depasirii spre stanga sa fie sigur,evident ca e si vorba de ceva noroc dar si masina e destul de rapida.

--------------------
+
sorin_f39
post 4 Aug 2006, 12:56
Post #35

Ferrari fan

From: Galați

Ceea ce vedeti se intampla pe drumul Tecuci - Galati (satele prin care treceau erau Independenta, Piscu etc.). Drumul asta este plin de radare; cei care sunt din zona stiu asta. Nu exista moment al zilei in care sa nu fie radar pe drumul asta. Si totusi pe astia i-a durut fix in pix.

Imi place viteza, merg cu viteza in afara localitatii, insa niciodata nu as face o depasire de genul celei facute de catre cel din TDI (cand a depasit acel TIR in curba fara vizibilitate) si bineinteles nu se pune in discutie sa merg cu viteza in localitati. In afara, nu comentez....

--------------------
Renault Megane 2.2 Bicorp Dynamique 1.6 16V (2007) - GL
I'm the freedom man / That's how lucky I am.
+
marksman
post 4 Aug 2006, 14:14
Post #36

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(to_the_limit @ 4 Aug 2006, 14:19)
NU e adevarat,din stanga se vede si pariez ca ala si-a lungit gatul in timpul depasirii spre stanga sa fie sigur,evident ca e si vorba de ceva noroc dar si masina e destul de rapida.
*

Ce se vede? Poate copacii, aia da, se vad! Era curba fara vizibilitate acolo si arata-mi mie din cate curbe se vede pe sens contrar atunci cand depasesti (mai ales un TIR) pe exteriorul curbei. Poate sa fie masina cat de rapida, ca daca din sens contrar vine altul (cu o masina nu neaparat la fel de rapida), se lasa cu popa.gif

This post has been edited by Illusi0n: 4 Aug 2006, 14:16

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
C@talin
post 4 Aug 2006, 15:12
Post #37

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

pai poate baietii aveau detectoare si daia ii durea in bip

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
AND
post 4 Aug 2006, 16:01
Post #38

Membru autentic

From: Bucuresti

Si eu cred ca macar M5-ul era dotat cu detector. smile.gif

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
pastrama
post 4 Aug 2006, 16:18
Post #39

scursura umana

From: Ct

Sper sa-i vedem cat mai curand pe la stiri...daca se poate infipti intr-un pom.

--------------------
Tedei - -
+
SorinTSI
post 4 Aug 2006, 17:05
Post #40

Membru

Trebuie trasi toti pe roata.Unde este Vlad Tepes sa ii crucifice pe marginea drumului cu niste pancarte pe piept pe care scrie:"Sunt o pramatie de bani gata cu Audi SH care are la bord 173.456 km"?E timpul pentru o noua revolutie tovarasi,sa nu mai ramana janta de aliaj de Audi SH pe drumurile patriei la REMAT cu ele!Iar soferii sa ii ardem de vii,cu tigara ca sa fie chinul cat mai lung!
P.S Vorbesc serios
P.P.S Pe bune ca vorbesc serios. icon_mrgreen.gif

--------------------
BMW 530D 2006 E60
+
marksman
post 4 Aug 2006, 17:19
Post #41

Post mortem nihil est

Ca de obicei postarile lui SorinTSI nu stii daca sunt pe bune sau la caterinca. Poate n-ai inteles, dar tipii din alea 3 masini is pericol public.
Si mie imi place viteza si merg tare cand am ocazia, dar macar sa fie drumu liber si daca o fi sa ma dau de-a berbeleacu sau sa ma proptesc intr-un copac atunci sa nu mai trag si niste nevinovati dupa mine.

--------------------
Nick Ușor
+
SorinTSI
post 4 Aug 2006, 17:32
Post #42

Membru

Ai perfecta dreptate,dar poti sa fi pericol public si cu o Dacie din '77.Ce legatura are un Audi sau un Bmw cu viteza? Tu controlezi acceleratia nu invers.Sau poate ca avea acceleratia sudata de podea din fabrica? icon_mrgreen.gif

--------------------
BMW 530D 2006 E60
+
marksman
post 4 Aug 2006, 17:40
Post #43

Post mortem nihil est

biggrin.gif
Pai ce ma priveste pe mine cu ce masini mergeau? Nu ma intereseaza marca. In schimb ma deranjeaza modul in care conduceau. Vroiau sa-si testeze masinile? Perfect. La orele 2-3 noaptea pe majoritatea soselelor e pustiu. Drum bun pe ultimul drum, daca era cazul.

--------------------
Nick Ușor
+
LemonDemon
post 4 Aug 2006, 19:46
Post #44

Membru autentic

Niste nenorociti astia care isi permit Audi A4, M5 sau alte masini de genul asta...va zic eu ca sunt niste tarani infecti! Mai bine Logan tata! Masina romaneasca sanatoasa ce atatea figuri pe capul lor , ce daca au masini si nu imitatii.La lupta tovarasi !!! Partidul va vrea Loganisti Frustati! (astept warnul...dar ma pot abtine , eu zic ca mai periculos e un Logan cu 120 km/h decat un A4 cu 180 km/h)

--------------------
None None N/A
+
Fan3
post 4 Aug 2006, 20:03
Post #45

Membru autentic

da' gata domne cu demagogia.....cine are masina, sa-i dea blana...cine nu, sa stea in banca lui si sa mearga linistit.
asta e.... nebuni au fost din totdeauna...
P.S.Si mie imi place viteza...dar nici asa....

This post has been edited by Fan3: 4 Aug 2006, 20:04

--------------------
* * * - *
+
marksman
post 4 Aug 2006, 20:05
Post #46

Post mortem nihil est

QUOTE(LemonDemon @ 4 Aug 2006, 21:46)
Niste nenorociti astia care isi permit Audi A4, M5 sau alte masini de genul asta...va zic eu ca sunt niste tarani infecti! Mai bine Logan tata! Masina romaneasca sanatoasa ce atatea figuri pe capul lor , ce daca au masini si nu imitatii.La lupta tovarasi !!! Partidul va vrea Loganisti Frustati! (astept warnul...dar ma pot abtine , eu zic ca mai periculos e un Logan cu 120 km/h decat un A4 cu 180 km/h)
*

Bai nene, tu ai ce ai cu Loganul, ai o "ura de clasa" fata de el, esti paranoic de-a dreptul! Pai ce mi-e 120, ce mi-e 180, oricum si-n Logan si-n Audi o sa gasesti cate un mort: unuia i s-a deschis airbagul la 120, altuia la 180! Tu gandesti inainte sa scrii, sau ti-o iau mainile la goana pe tastatura?
Problema era despre cum conduceau aia, mi se rupe ce masina au!

De-aia mi-e mie sila cand vad pe sosea o masina produsa de VAG, ca in mod sigur in unul din doua cazuri se gaseste la volan unu cu mentalitate ca a ta!
Incredibil ma, daca ai masina fabricata de VAG poti sa incalci orice regula de circulatie, prioritatea trebuie sa ti se acorde in orice situatie iar drumul in fata sa ti se elibereze de urgenta! Nu exista limita de viteza decat aceea impusa de constructorii masinii.
Du-te, nea LamaiaDracu si plimba-te cu A6-le cu 200+ kmph prin localitati, fa un film si pune-l pe net, ca frustratii aia cu A4-le, si ca ala cu Loganu' vs. Cielo. Tu vorbesti de frustrari? Mergi si ti le varsa in alta parte si lasa-ne cu cazanele noastre de Dacii in pace!

NU te osteni sa-mi raspunzi, esti pe ignore!
Cer scuze moderatorilor si accept consecintele acestui post, oricare-ar fi ele.

This post has been edited by Illusi0n: 4 Aug 2006, 20:16

--------------------
Nick Ușor
+
LemonDemon
post 4 Aug 2006, 20:08
Post #47

Membru autentic

Imi pare rau dar in localitati cu mai mult de 60 km/h nu merg ! nono.gif

--------------------
None None N/A
+
AlexV
post 4 Aug 2006, 20:25
Post #48

Admin?

Group: Admin

nu vreau sa continue flame-ul de aici si daca nu va opriti o sa inchid topic-ul.

limita de viteza e aceeasi si pentru logan si pentru orice VAG.

Cursele se fac pe circuit iar drumurile publice sunt pentru deplasarea din A in B.
Din pacate in romania pe drumurile publice, inclusiv in oras, e o cursa continua si cine ii invinovateste doar pe motociclisti sau tiristi sau vw-isti greseste enorm. Toti suntem vinovati. Dar poate ca acum cu mii de masini de politie in bucuresti de ex. se vor mai schimba lucrurile.

Parcul auto roman s-a inoit prea repede iar ca mentalitate nu am fost pregatiti. Pacat.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
Jack Daniel's
post 4 Aug 2006, 21:14
Post #49

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(Illusi0n @ 4 Aug 2006, 22:35)

Du-te, nea LamaiaDracu si plimba-te cu A6-le cu 200+ kmph prin localitati
*

radmasa.gif
Adevarul e ca baietii se distrau de minune smile.gif , faza e ca e destul de periculos sa te distrezi pe soselele din RO. mad.gif

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
LemonDemon
post 5 Aug 2006, 19:35
Post #50

Membru autentic

Nu e asa ca te gandesti un pic cum e sa ai macar un A4?Parca nu te mai infoi asa din Logan cand vezi ca mai exista si masini la care nu prea apuci sa le vezi marca cand trec pe langa tine..chiar ma intreba o data un prieten cum e sa stai cu o masina de 120.000 eur in spate la una de 7000 eur...insa raspunsul meu e intotdeauna acelasi: Fiecare cu ce poate , chiar daca ala cu Logan/Cielo se infoaie la mine sa imi arate ce masina are el , si ca trebuie si el luat in seama ,ei bine nu ii iau in seama sa fie clar.De ce sa o fac? Totusi am motorul de peste 3 ori mai puternic , daca vreau nici nu sti ce a trecut pe langa tine ? Insa la ce imi foloseste....Doar pe autostrada sunt mai bulangiu , ca atunci cand imi beau cafeaua merg cu 130km/h si se mai trezeste cate un destept cu Arctic sa ma claxoneze sa ma sperie...si atunci ii dau un pic de pedeala pana pe la 170 km/h (dureza cateva secunde , nu ca la altii , minute ) si gata am scapat de ofticos.

This post has been edited by LemonDemon: 5 Aug 2006, 19:36

--------------------
None None N/A
+
SorinTSI
post 5 Aug 2006, 19:55
Post #51

Membru

Ai vorbit ca un adevarat membru PNG,Gigi o sa fie mandru de tine. icon_mrgreen.gif
Nu vrei sa fi primarul din satul meu? naughty.gif Nu inteleg de unde provin aceste frustari staliniste,fiecare merge cu isi permite(sau cu ce isi permite tasu' ) legea e pentru toti la fel,sa nu pozam in ipocriti fiecare am calcat pedala peste limita fie cu o Dacie fie cu un Maybach ca a lu' Lemonu' icon_mrgreen.gif .Un pic de intelegere de la ambele parti si o sa avem o tara mai uscata si mai curata.Morala e clara din povestea asta:Scufitza Rosie e o fata rea care vroia sa ii vanda canabis lupului bash.gif care era de fapt un agent SRI infiltrat in padurea cu alune sa-l prinda pe Omar Hayssam.Nu de fapt morala povestii e alta:sa nu te crezi zeul soselei indiferent ce utilaj auto propulsat conduci.De exemplu sa-l luam in consideratie acest simplu scenariu:dupa ce Lemonu'a prins 180 km/k depasind in cateva zecimi de secunde un Logan,pe langa el trece cu peste 250 km/k Sorin pe o motocicleta japoneza de 172 cp pe 172 kg,cumparata de banii lu' tasu'.Drept urmare pe posesorul de Logan il injura pe Lemonu'.Lemonu' injura Mercedesu' ca nu are vreo racheta Saturn 5 ascunsa sub capota,iar Sorin injura TIR care a facut brusc stanga.Nu uitati nu viteza ucide,ci oprirea brusca. icon_mrgreen.gif

--------------------
BMW 530D 2006 E60
+
LemonDemon
post 5 Aug 2006, 20:35
Post #52

Membru autentic

Mai stiti ceva? Hai mah mai bine la o bere rece si gata !! fac cinste pe bune. Nu stiu ce m-a apucat dar acuma chiar imi pare rau de ce am scris mai sus.....

--------------------
None None N/A
+
semit
post 5 Aug 2006, 20:42
Post #53

Private Spice

Group: Moderatori

smile.gif in sfarsit cineva care recunoaste ca a gresit pe forumul asta.. Bravo.. si daca ma depasesti cu 200... bravo tie.. atat timp cat nu-mi pui mie viata in pericol... wink.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
diesel_power
post 5 Aug 2006, 21:02
Post #54

Membru autentic

From: diaspora

Intr-o buna zi e posibil sa prind si eu 190 km/h (macar pe vitezometru daca nu si in realitate) si o sa va arat eu voua tongue.gif

--------------------
Renault Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW, 2005, Fidji
+
Laurentziu83
post 5 Aug 2006, 21:06
Post #55

Membru autentic

QUOTE(f39sor @ 4 Aug 2006, 13:56)
Ceea ce vedeti se intampla pe drumul Tecuci - Galati (satele prin care treceau erau Independenta, Piscu etc.). Drumul asta este plin de radare; cei care sunt din zona stiu asta. Nu exista moment al zilei in care sa nu fie radar pe drumul asta. Si totusi pe astia i-a durut fix in pix.
*

Confirm si eu. Filmarea a inceput la iesirea din Tudor Vladimirescu si s-a incheiat cateva zeci de metri inainte de intrarea in Branistea. Filmarea avand 8:30 iar distanta de filmare cca 26-28 km rezulta intr-adevar o viteza medie de 180, mult prea mult fata de cat este posibil sa mergi in siguranta pe drumul ala din motive de aglomeratie, in rest drumul este destul de bun.
In punctul de la minutul 7:20 am luat acum 2 ani amenda pentru 131 km/h cu matizul, din mers luata, ceea ce spune multe despre aglomeratia de radare de pe traseu.

LE: Portiunea pana la 1:26 are restrictie de viteza la 60 sau 70. Oare de ce? smile.gif

This post has been edited by Laurentziu83: 5 Aug 2006, 21:10

--------------------
. . .
+
diesel_power
post 5 Aug 2006, 21:12
Post #56

Membru autentic

From: diaspora

N-are cum sa fie viteza medie 180, poate cea maxima si aia pe vitezometru si nu in realitate. Viteza medie ar trebui sa fie undeva pe la 120-130 dupa mine.

--------------------
Renault Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW, 2005, Fidji
+
LemonDemon
post 5 Aug 2006, 21:14
Post #57

Membru autentic

Mergem sa incercam ?? Eu pun masina , voi benzina :DDD

--------------------
None None N/A
+
Laurentziu83
post 5 Aug 2006, 21:17
Post #58

Membru autentic

Mai putin de 25 de kilometri nu sunt intre cele 2 puncte, din pacate nu mai stiu exact. Eventual cautati pe o harta distanta dintre Tudor Vladimirescu si Branistea (sat de vreo 700 de metri). Si scadeti maxim 2 kilometri. Rezulta distanta parcursa de cei 2 nebuni in 8:30. Ma rog, n-o fi 180 mediu, dar sub 160 nu e.
120-130 e o apreciere mult prea mica.

This post has been edited by Laurentziu83: 5 Aug 2006, 21:18

--------------------
. . .
+
ovidiusoft
post 5 Aug 2006, 21:24
Post #59

Membru de sub patura

Mie mi-a calculat softul de navigare 20 de km, deci mai scade un pic viteza.

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
gabi1
post 5 Aug 2006, 23:38
Post #60

Membru autentic

From: NEAMT

Nu va mai contraziceti atat.Pana la urma sunt multi care merg cu 200km/h cu dacia(berlina/nova) wacko.gif Ce nu mi-a placut este ca puteau macar sa gaseasca ceva mai bun de filmat,pe langa zecile de mii de euro,pretul masinilor.

Eu as fi de acord cu un test, sa vedem cine ajunge primul din pct A in pct B fara sa depaseasca pe linia continua sau pe trecere pietoni.
Parca din masina din care se filmeaza s-au incalcat cele mai multe reguli, legale si morale.

This post has been edited by gabi1: 5 Aug 2006, 23:39

--------------------
1310 / Nova GT '99 / FORD Focus2 2005 1.6TDCI ... - nt-yy-yyy
+
6 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicAdd Video ReplayTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 00:16
Forum Renault