DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

54 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Transfagarasan

dRg
post 16 Aug 2006, 11:03
Post #241

Membru autentic

Group: Members
From: Galati

QUOTE(gibonu @ 16 Aug 2006, 12:22)
Hai sa nu ne mai dam asa de tare cu fundul ..............
Daca nu vreti nici asa, atunci stati acasa, dormiti cu masina in pat si eventual dati-va cu ea numai pe DN 1, bucata pod - pasarela Otopeni, ca pe acolo e asfaltul prospat turnat.
*

Nu e chiar asa cum zici tu. Alfa tu ca situatia asta e prezenta pe 70% din drumurile unde avem ce admira in tarisoara asta , L. Rosu, Cheile Bicazului, Vatra Dornei,parti bune din Maramures , si multe altele.
Daca e sa ne luam dupa cum arata drumurile in RO ar trebui sa ramanem in pat destul de multi. Si in plus ne mai miram ca nu prea avem turisti straini. Ba eu pot spune ca avem chiar prea multi, atat timp ca vine strainu si isi rupe masina in doua! Crezi ca mai vine vre-odata sau mai recomanda cuiva?
Cum e posibila ca atunci cand iesi de pe europene sa nimeresti mereu pe niste drumuiri ca de dupa bombardament ? Iti spun eu : o sa fie mereu atat timp cat merge si atitudinea lasa domnule ca mere si asa ! Ei aia e, nu prea mere si asa!

--------------------
VW Bora 1.9 TDI 115CP 2000 Highline - XXXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dil
post 16 Aug 2006, 11:09
Post #242

Membru verde

Group: Moderatori
From: Corbeanca, Ilfov

Si drumul Campulung-Curtea de Arges este tot in judetul Arges si este si mai distrus.
Drumuri mai proaste ca in acest judet nu am mai intalnit.

Este bataie de joc cu gropile. De ce nu fac un drum calumea cum e DN2 care sa tina?

--------------------
- - - - -
Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015)
ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011)
+
dili
post 16 Aug 2006, 12:14
Post #243

Membru autentic

From: Constanta

@gibonu
Mi-e tare teama ca de la astfel de pareri si pana la eternul mioritic "merge si asa" , care ne-a mancat si ne manaca zilele, nu mai e decat un pas.
In tarile "normale" si cu administratie sanatoasa, drumurile turistice sunt intretinute ca ochii din cap, tocmai pt ca sunt generatoare si nu consumatoare de venituri. La noi insa, probabil ca sunt generatoare de spagi mai mici, si atunci concluzia vine de la sine.
Si ar mai trebui luat in calcul si un aspect care tine nu atat de bucse si suspensii (desi mi se rupe inima si mie de ele) ci de securitatea rutiera: un drum de munte, pe marginea unui lac sau a unor prapastii abrupte si plin de gropi care trebuie evitate, plus crengi, bucati de stanca si paraie care siroiesc zglobiu pe carosabil este mult mai periculos decat aceleasi gropi pe DN1, intre pod si pasarela Otopeni.

@dil
La intrebarea cu DN 2 poate sa-ti raspunda chiar si un copil. Foarte simplu: pentru ca la o sosea facuta asa cum trebuie sunt obligati sa fure mai putin. mad.gif

@dRg
In privinta strainilor care vin in Romania cu masina in ultimii ani (de nevoie, la rude sau prieteni, ca de placere sunt tot mai putini), am multi prieteni care de mult si-au dat seama cu cine si ce au de-a face si vin cu masini inchiriate.

This post has been edited by dili: 16 Aug 2006, 12:34

--------------------
Mercedes-Benz CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus, august 2016
VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
+
gibonu
post 16 Aug 2006, 12:35
Post #244

Membru autentic

QUOTE(paulp @ 16 Aug 2006, 12:29)
Dom'le, daca 5 km/h ti se pare o viteza mare, si riscul de a te ciocni tot timpu  de ceva ti se pare rezonabil, atunci imi retrag injuriile.
Dar in momentul in care eu dau 4 mil pe bilelete si le fac praf pe 10 km de drum absolut neingrijit, atunci da-mi voie sa-mi exprim toata dragostea pentru genitoarea celor de la drumuri.

Tu sustii ca mergi cu 5 km/h si iti faci praf bieletele? Atunci inseamna ca Focus-ul e varza (desi eu stiam alte lucruri si am toata admiratia pentru Ford) si mai bine iti iei Logan, ca asta iti garantez eu, ca la 5 km/h nu faci praf bieletele.
Cu "riscu de a te ciocni tot timpu de ceva" nu prea inteleg. Eu am fost ultima data de 01.05.2006 si nu am constat ca ar exista acest risc. Penultiama data am fost in decembrie 2005 si la fel, nu era. In plus, l-am mai facut si de 3 ori cu bicicleta (vineri plec pentru a 4-a oara) deci pot spune ca cunosc drumul.
Asadar, explica-mi si mie te rog, care este ideea cu acest risc.
Din ce zici tu, Transfagarasan-ul pare ceva gen sport extrem, adrenalina, senzatii tari si cand ajungi la sfarsitul drumului sa te inchini cu ambele maini ca ai scapat cu viata.
In concluzie si fara nici un fel de gluma: sunt foarte multi care inca nu au fost niciodata pe acolo si care chiar ar vrea sa se duca, dar citind ceea ce scriu unii ca tine nu se mai duc deloc, pentru ca raman cu impresia ca ar fi mai sigur sa mearga la Kandahar decat pe Transfagarasan.
Puteai sa zici si tu ceva de genul: merita sa mergeti, peisajul este de vis, dar aveti in vedere ca intre Baraj si Piscu Negru drumul este prost dar practicabil si trebuie sa o lasati mai moale.

--------------------
Mitsubishi Lancer Inform 1.5 - B 00 XXX
BMW F 800 GS
Trek 4300
I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
+
paulp
post 16 Aug 2006, 12:41
Post #245

Bagator de seama!

From: Iasi

Vrei sa-ti spun eu cum poti sa te ciocnesti usor pe Trans.
Du-te acum in august, in week-end pe Trans si o sa gasesti o aglomeratie mai ceva ca pe A1 cind se lucreaza la drum. E suficient ca un destept care se crede invincibil (majoritatea cu Logan, sic) sa o calce putin mai tare (eu am facut 1 ora de la Capra pina la Vidraru) ca sa ai parte de toate senzatiile tari din lume cind il vezi cum se napusteste spre tine dupa curba, in timp ce tu nu stii care gaura s-o feresti mai intii.
Asta e aventura pe Trans. Pacat de priveliste sad.gif
In concluzie, nu recomand nimanui Transul acum cind drumul e asa wink.gif
Nu merita sa-ti strici masina si sa-ti risti viata.

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
DJ_Leinad
post 16 Aug 2006, 21:03
Post #246

Membru incepator

Daca Transfagarasanul (mai bine zis partea din Arges) ar fi mai bine intretinut, turistii straini nu ar conteni sa apara. S-ar dezvolta mai bine zona aceasta superba (in sens turistic) si nu numai. Tara ar avea un potential turistic mai ridicat si ar ramane si strainii care ne viziteaza tara cu ceva bun despre noi, nu cu tigani, gropi, cersetori, si multe alte lucruri neplacute. Dar asa e romanul: "Las-o ba ca merge asa..." Pacat...

Apropo, am avut consum de 5,8 l/100. Asta e media pe tot drumul (Campina - Brasov - Arpasu - Curtea de Arges - Pitesti - Targoviste - Campina).

--------------------
Dacia Logan 2006 Laureate - B 49
+
Lacaru
post 17 Aug 2006, 08:07
Post #247

Membru

From: Brasov

Pe langa Transfagarasan ar mai trebui reabilitate multe alte sosele din zone foarte pitoresti si cu un enorm potential turistic, care acuma sunt intr-o stare deplorabila.

--------------------
+
DJ_Leinad
post 17 Aug 2006, 09:38
Post #248

Membru incepator

Sunt intru totul de acord. Daca vrei, as avea o lista intreaga...

--------------------
Dacia Logan 2006 Laureate - B 49
+
dili
post 17 Aug 2006, 15:50
Post #249

Membru autentic

Subscriu la ideea cu lista drumurilor deplorabile si ma inscriu si eu cu cateva pagini de exemple. Poate ca nu ar fi chiar deplasat un topic pe tema peisaje de vis cu drumuri infecte.
Eu personal m-am saturat de citate de felul: hai domne ca merge si asa, ce daca-mi rup masina si-mi sparg maselele, eu tot o sa fac turism in tarisoara mea frumoasa; de frumoasa o fi ea frumoasa dar nu e destul atata timp cat e cumplit de prost guvernata in materie de turism (doar atat ? ph34r.gif ) si excesiv de furata in materie de reabilitare si constructie de drumuri (si nu numai ph34r.gif ).
Spunea cineva pe aici ca nu e corect sa-i descurajam (din cauza starii deplorabile a drumurilor) pe cei care vor sa-si viziteze tara si locurile ei frumoase. Pai si ce sa faci cand tu te intorci dintr-un astfel de loc cu masina zdrente? Se la spui la toti ca ce frumos si bine a fost si dupa aia sa sughiti un an de la injuraturile lor?

--------------------
+
paulp
post 17 Aug 2006, 15:56
Post #250

Bagator de seama!

Poate ar trebui sa punem in vama anuntul: Tara frumoasa, pacat ca-i locuita sad.gif

--------------------
+
ydaniel
post 17 Aug 2006, 17:31
Post #251

Adrenaline junkie!

From: black sea

cam dupa ce data se inchide?smile.gif ma duc si eu sper anu asta:)

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
einstein1984
post 17 Aug 2006, 18:31
Post #252

fan Dacia

From: Bucuresti

Sper ca nu cu scuterul!

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
sylvester
post 18 Aug 2006, 23:34
Post #253

Membru autentic

O mare bataie de joc portiunea de la Balea lac pana aproape Curtea de Arges! Pacat de peisaje! Cu regret spun ca nu voi mai face acest drum pana nu se pune cat de cat la punct! Trebuie sa recunoastem ca niciodata nu a fost ok ....dar anul acesta a depasit orice masura! Am facut 3 ore...mai ales ca am prins si un autocar in fata care de-abia intra in curbe si nu-mi permiteam sa il depasesc!

--------------------
Renault Megane II.1 2004 sedan
Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004
+
tonicelli
post 19 Aug 2006, 18:30
Post #254

Membru autentic

From: Valea Jiului

Hai și eu
Venit de pe acest drum ...
Mers dinspre Vidraru ...
Este adevarat că drumul nu e nici jenant și nici penibil e JENIBIL (zona barajului) dar dacă vrei să admiri (cât de cât) peisajul cred că mai normală este o viteză de 30-50 km/h nu de alta dar mai sunt și zmei care urcă/coboară cu suta sau peste ...

This post has been edited by tonicelli: 19 Aug 2006, 18:30

--------------------
Dacia Logan Laureate plus - HD-XX-XXX
România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
+
dili
post 19 Aug 2006, 20:20
Post #255

Membru autentic

QUOTE(tonicelli @ 19 Aug 2006, 19:30)
... dar dacă vrei să admiri (cât de cât) peisajul cred că mai normală este o viteză de 30-50 km/h nu de alta dar mai sunt și zmei care urcă/coboară cu suta sau peste ...
*

Daca vrei sa-l admiri, cred ca, mai degraba, ai doua variante:
1. te opresti si "admiri" pana te saturi (fara pretentii de medie orara).
2. rogi pe altcineva sa faca poze pe drum si le "admiri" acasa. Ba, de multe ori, te si minunezi de ce locuri frumoase ai parcurs fara sa le vezi.
La volan, pe "baraj", admiratul e o chestie destul de kamikaze. sad.gif

This post has been edited by dili: 20 Aug 2006, 07:55

--------------------
+
tonicelli
post 19 Aug 2006, 20:35
Post #256

Membru autentic

From: Valea Jiului

mda ...
no comment blush.gif
Poate m-am exprimat greșit ...
mai corect era - daca vrei să mai și vezi ceva din traseu smile.gif
Later edit - pentru cine nu se grabeste ii recomand sa viziteze cetatea Poenari (5 km mai jos de barajul Vidraru) biggrin.gif
Se ajunge după urcarea a 1480 de trepte blink.gif

This post has been edited by tonicelli: 20 Aug 2006, 08:25

--------------------
Dacia Logan Laureate plus - HD-XX-XXX
România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
+
dili
post 20 Aug 2006, 07:58
Post #257

Membru autentic

Desi sunt din Cta, prin natura originii am destula experienta cu drumurile din Arges; pot spune fara exagerare ca am tot fost pe Transfagarasan de ani buni, cateodata si de mai multe ori pe vara.
Drum mai mizerabil (mai ales pe baraj) ca anul acesta (si o confirma toti cei de acolo) nu e existat nici pe vremea lui nea Nicu'.

This post has been edited by dili: 20 Aug 2006, 18:34

--------------------
+
St
post 22 Aug 2006, 12:00
Post #258

Membru

Adevarul e ca drumul asta in 2001 era foarte bun, de atunci e din ce in ce mai jalnic in fiecare an. Sa nu mai spun ca in 2001 pana la Balea nu cred ca am intalnit 10 masini, acum cu sutele!! Au inveput sa vina din ce in ce mai multi turisti acolo, si deja nu mai e loc pentru toti, la cabana/hotel/pensiune trebuie sa-ti faci rezervare cu minim 4-5 zile inainte, asta daca nu mergi cu cortul biggrin.gif

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
free_fiber
post 22 Aug 2006, 14:09
Post #259

Membru autentic

Ieri am fost pe transfagarasan si va instiintez ca drumul dispre Sibiu pana la Balea Lac e impecabil. De la Balea Lac la Curtea de Ag este infect (nota 2,5 de la mine, 1 dau la drumu de tara neasfaltat). Peisajele sunt superbe, niciodata n-am vazut ceva mai frumos. La Balea lac era si un pic de zapada, dar era soare si frumos.
La Vidraru au asfaltat doar barajul. Poze in curand.

Ah, evitati weekendurile pe acolo. La Balea Cascada, duminica dupa-amiaza se mergea bara la bara, cam ca in Bucuresti intr-o ora de varf.

Edit: pozele

This post has been edited by free_fiber: 23 Aug 2006, 11:28

Attached thumbnail(s)
1week_vacation_181.jpg ( Size: 87.41k ) Number of downloads: 400
1week_vacation_189.jpg ( Size: 70.92k ) Number of downloads: 361
1week_vacation_195.jpg ( Size: 74.65k ) Number of downloads: 354
1week_vacation_219.jpg ( Size: 75.42k ) Number of downloads: 355
1week_vacation_222.jpg ( Size: 64.12k ) Number of downloads: 333

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.5dci 85CP 2008 - B xx XXX
+
paulp
post 22 Aug 2006, 14:26
Post #260

Bagator de seama!

Bilea Lac si Transu

Pacat de drumu de la Capra la Vidraru.
In rest superpeijase wink.gif

Attached thumbnail(s)
concediu7_075.jpg ( Size: 108.82k ) Number of downloads: 265
concediu7_120.jpg ( Size: 71.45k ) Number of downloads: 253

--------------------
+
C_o_S
post 28 Aug 2006, 14:23
Post #261

Membru incepator

From: BRASOV

Tocmai m-am intors si eu de pe Transfagarasan wub.gif (recunosc ca m-am decis sa merg dupa ce am citit topicul asta) si intr-adevar, sunt peisaje de vis. Chiar daca pe partea argesana soseaua e sub orice critica tot a meritat si asta o sustin oricand. Pacat totusi ca se simte si pe acolo aerul de parvenitism si megalomanie al unora. Cineva zicea aici ca daca soselele ar fi mai bune ar fi mai bine... Eu zi ca ar fi mai rau pentru ca tu te duci sa admiri natura, incerci sa iti creezi o stare de spirit si nu poti de multi altii care vin acolo doar ca trebuie sa spuna toturor dupa aia ca au fost acolo, etc. Ma rog ideea e ca mai ales la noi, daca se face ceva bun, te trazesti ca e folosit (mai ales) de neaveniti... gun3.gif
Oricum, anul asta cat mai repede o sa fac si a doua excursie, dar cu rezervare la cazare cu cel putin 10 zile inainte pt. ca in week-end nu gasesti ABSOLUT nici un loc de cazare pe TOT Transfagarasanul...
Numai bine!

--------------------
Dacia 1310 TX 1991 - BV-68-SMB
Viața-i grea, noroc că-i scurtă...
+
gibonu
post 28 Aug 2006, 15:05
Post #262

Membru autentic

M-am intors de pe Transfagarasan, l-am facut cu bicicleta, asadar am observat mai bine drumul si peisajul.
De la baraj in sus, a inceput operatiunea de plombare a drumului, deci nu mai este chiar asa de rau. Pana acum au reusit sa plombeze vreo 10-15 km, dar se parea ca vor continua. Deci incepe sa se faca ceva.
In plus, cei de la drumuri spuneau ca vor trata drumul cu o solutie pietris fin si smoala, dar pana nu vad nu cred.
Despre celelate mesaje: nu sunt nici pe departe adeptul ideii "merge si asa" mi-ar place si mie sa fie un drum bun cum era in 2002, 2003 chiar 2004 dar pana a ne baga si a ne scoate diverse chestii in drumarii argesesni este cale lunga.
Despre Transfagarasan sport extrem: daca tot te duci pana acolo, adaptezi si tu viteza la conditiile de drum chiar daca mergi mai incet dar nu iti mai faci masina varza.
In rest, numai de bine, exceptand aglomeratia, dar despre asta altadata.

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
gibonu
post 29 Aug 2006, 08:12
Post #263

Membru autentic

Acum despre aglomeratia de pe Transfagarasan:
Bai frate, nu se poate asa ceva, este din ce in ce mai rau. Nu ma refer la nr. imens de turisti care erau pe acolo, in special in weekend, ci la vanzatorii aia ambulanti, care vand toate prostiile si carora li se permite acest lucru.
Nu este posibil asa ceva, adica si la cascada la Capara erau vreo 10 masute la care se vindea porumb fiert, copt, prajit si late prostii. Consecinta era ca acolo aglomeratia era maxima, masinile nu mai aveau pe unde trece, am avut si eu probleme sa ma strecor cu bicicleta.
La Balea Lac este chiar dezastru: cred ca erau cateva sute de masini, foarte multe parcate aiurea. Era ca in piata la Obor, duminica pe la 9 dimineata. Plus nelipsitele tarabe, care aici, pe langa porumb mai vindeau si o gramda de prostii chinezesti, de cea mai proasta calitate.
Am mai spus-o: nu am nimic cu acei oameni care vand, nu ei sunt de vina ci cei care cumpara de la ei. In plus, dupa mintea mea, autoritatile din zona, ar trebui sa creeze niste spatii speciale destinate acestui scop, de exemplu la Cartisoara pe fata nordica si la Hidrocentrala pe fata sudica, sa faca acolo piata, talcioc, en-gros, complexul chinezec Europa sau mai stiu eu ce. Atat, in rest sa nu mai existe zone de piata pe Transfagarasan.
Repet, este de-a dreptul ingrozitor ceea ce se intampla la Balea Lac, adica vii de pe fata sudica, prin gol alpin, te bucuri de frumusestea peisajului montan, daca ai noroc vezi si o capra neagra (e drept iarna, nu vara), intrii in tunel si cand iesi de acolo ai imprsia ca teleportarea intr-adevar exista si te intrebi cum ai facut de ai ajuns direct in piata si in tiganie.
Lucruri pozitive pe care le-am observat:
1. Prezenta Politiei la Balea Lac, erau 2 politisti (sau atatia am vazut eu), care incercau cu greu sa faca ordine dar nu aveau cu cine sa se inteleaga.
2. Cosurile de gunoi (adica alea mari galbene) de pe drum erau pline iar surplusul de gunoi, de cele mai multe ori era pus civilizat, langa, in pungi de plastic, legate la gura. In anii trecuti, acele cosuri galbene erau aproape goale.
3. La un moment dat, o familie se pregatea sa plece de la locul de unde au facut gratarul, iar copilul, cu 3 cutii de bere goale in mana, se indrepta spre un cos de gunoi (jumate plin) sa le arunce, la care taica-su: "ba, baga cutiile in punga, ca le aruncam acasa la gunoi, ca sa lasam cosul pentru altii care vin". Sunt convins ca asta nu rezolva problema gunoaielor din drum, dar este macar un inceput.

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
argon
post 29 Aug 2006, 08:23
Post #264

Mesaj semiautomat

Ce am patit eu..fix in mijlocul tunelului de la Balea lac a oprit un tir, tir care la urcare era cu mult in fata mea, si il vedeam cum incurca circulatia la fiecare curba, adica ocupa amandoua benzile ca sa poata vira, si cei de pe contrasens nu puteau trece..chiar era nevoie sa dea inapoi sa-i faca loc.

In fine, a oprit chiar in tunel a pus avariile, eu eram la 2 masini in spatele lui, si am aflat motivul pentru care a oprit.isi facea nevoile pe roata, pe urma cand a terminat a lasat tirul frumos acolo, si a plecat pe jos inspre iesirea dinspre lac(probabil sa-si cumpere un porumb fiert), fara pic de rusine, astia ce stateam in spatele lui nervosi au inceput sa se agite, sa-l faca in toate felurile, claxoane, etc, asta, tiristu' a inceput sa injure in bulgareste, sau turca, nu am distins prea bine..toata lumea claxona, lucru interzis in tunel dealtfel, depasirea la fel..binenteles ca s-a facut ditai blocajul , dar am reusit sa-l depasim..cu greu ca veneau in permanenta masini pe contrasens.

Tirul nu se stricase cum imi venea sa cred, pentru ca la prima parcare de dupa tunel am oprit sa beau o cafea, si l-am vazut trecand tacticos cu alaiul dupa el.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
St
post 29 Aug 2006, 09:27
Post #265

Membru

QUOTE(argon @ 29 Aug 2006, 08:23)
Ce am patit eu..fix in mijlocul tunelului de la Balea lac a oprit un tir, tir care la urcare era cu mult in fata mea, si il vedeam cum incurca circulatia la fiecare curba, adica ocupa amandoua benzile ca sa poata vira, si cei de pe contrasens nu puteau trece..chiar era nevoie sa dea inapoi sa-i faca loc.

*

TIR pe Transfagarasean?? blink.gif blink.gif Pai nu are voie pe acolo!!

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
argon
post 29 Aug 2006, 16:29
Post #266

Mesaj semiautomat

Tocmai...si nu era pentru aprovizionare p'acolo..s-a gandit turcu sa mai vada un peisaj ceva.. blink.gif abia lua curbele pe 2 benzi saracul..

I-am tras si o poza blink.gif

Attached thumbnail(s)
IMG_3077.JPG ( Size: 142.65k ) Number of downloads: 310

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
ydaniel
post 1 Sep 2006, 12:08
Post #267

Adrenaline junkie!

From: black sea

faina poza.mai pune:)) soferi turci:))) cei mai tari:))
sper sa ajung si eu si da cu scuteru ca nu consuma asa mult:) e vreun panou ca nu as avea voie:)?

This post has been edited by ydaniel: 1 Sep 2006, 12:10

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
gibonu
post 1 Sep 2006, 14:10
Post #268

Membru autentic

QUOTE(ydaniel @ 1 Sep 2006, 14:08)
faina poza.mai pune:)) soferi turci:))) cei mai tari:))
sper sa ajung si eu si da cu scuteru ca nu consuma asa mult:) e vreun panou ca nu as avea voie:)?

Acum, daca ala cu tiru' a putut sa se duca, nu cred ca te vor impiedica pe tine cu scuterul.
Acum serios: du-te linistit, nu-i nici o problema, insa grabeste-te daca vrei anul asta, ca deja a cazut ceva zapada la Balea si nu se stie cand se va inchide.
Drum bun.

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
lar
post 1 Sep 2006, 14:50
Post #269

Agent Smith

Stai linistit, asa e sfarsitul lui august in Fagaras ceva mai capricios. In septembrie se indreapta lucrurile. Poti merge fara probleme cu scuterul, nu sunt abrupte inclinatiile soselei. E usoara.

--------------------
Seat Leon 1P 2009 Sport Pack - B xx xxx
Curiozitatea omoara pisica !
+
gibonu
post 2 Sep 2006, 14:54
Post #270

Membru autentic

Transfagarasan-ul nu are data fixa de inchidere, se inchide la prima cadere sanatoasa de zapada. Anul trecu, daca va mai aduceti aminte, s-a inchis pe la inceputul lui octombrie, luandu-i prin surpridere pe cei de la Balea deoarece telecabina era in revizie.
Oricum, pe fata sudica este inchis de la Capra in sus, asta stiu sigur si pe fata nordica de la Balea Cascada in sus.

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
54 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 20:11
Forum Renault