Transfagarasan
![]() ![]() ![]() |
Transfagarasan
Littledevil |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 26 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat 1.9 TDI
- B 77 MSC As fii fericit daca as avea noroc de bani, cum am de prosti!
|
|||
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Va spun eu maine ca ma duc iarasi acolo...dar mai mult ca sigur ca nu este inchis...se inchide cam pe la 1 octombrie...depinde de vreme..
LE: Bineinteles ca nu este inchis, si nici nu se preconizeaza sa se inchida in curand... altceva ar trebuii sa va ingrijoreze si anume portiunea de griblura de dupa pitesti pana aproape de c de arges si dupa c d arges inca aprox 13km tot de griblura...am auzit de la cei de pe aici ca o sa ajunga cu griblura pana la piscul negru anul asta... Doamne ajuta!! This post has been edited by AMW: 9 Sep 2006, 20:33 |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.217 Joined: 29 May 06 ![]() |
Du-te linisit ca nu s-a inchis, nu mai pune botu' la toate prostiile.
Transfagarasan-ul se inchide la prima zapada mai sanatoasa, care de obicei este prin noiembrie, dar au fost anii (de exemplu anul trecut) cand s-a inchis la jumatatea lui octombrie). Inainte de a te duce, vezi cum studiezi o prognoza meteo, ca daca vreme este urata, te duci degeaba, de la la 1700 m altitudine o sa mergi prin ceata, nu vei vedea nimic, decat vreo 10 m de asfat in fata masinii. Drum bun. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
gibonu |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Corect, dar DriverX e din Cluj, e mai complicat sa vina pe Valea Oltului, ca sa urce pe fata sudica
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
dahn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 November 05 From: Timisoara ![]() |
Am trecut si eu Transfagarasanul in 29.08 urcand de la curtea de arges, coborand spre sibiu. Drumul e bun zic eu, singura portiune mai proasta, avand ceva gropi care se pot evita/traversa mergand cu viteza rezonabila 30-50km/h este intre Vidraru si Cabana podul peste raul Capra la placuta cu cota 1285. Cat de mari sunt gropile? Puteti vedea in poza atasata
![]() Oricum merita sa mergeti si pe deasupra drumul este perfect navigabil - in sensul ca se poate merge cu masina mica cu viteza corespunzatoare. Drum pe langa lacul Vidraru, intre baraj si raul Capra: drum_vidraru.jpg ( Size: 52.62k ) Number of downloads: 582 |
--------------------
Megane II.1 Sedane
Confort Expression
2005, 1.6 16v Renault Megane II.1 Sedan, 1.6 16V, 115CP, Confort Expression, octombrie 2005
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Au astupat pe naiba . . peticele in loc sa le puna la nivel le-au pus peste nivelul soselei .. adica ori groapa ori petec tot dracul ala este. Eu am fost in weekend-ul trecut. Noroc ca unde este drumul prost nu este de vazut nimic.
Picture232.jpg ( Size: 55.08k ) Number of downloads: 403 Picture248.jpg ( Size: 51.81k ) Number of downloads: 390 PS. Eu am mers cu volumul la 20 pe bucata aia de drum .. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Sfarsitul lunii august !
Bucata aia ingrozitoare de drum mi-a facut numai nervi si mi-a confirmat inca o data ca in Romania nu se face nimic ca lumea in privinta drumurilor ! Attached thumbnail(s) P1020683.jpg ( Size: 274.26k ) Number of downloads: 416 P1020737.jpg ( Size: 402.23k ) Number of downloads: 408 |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
zilele astea plec.si de obicei se inchide cam dupa 15 oct.intr-un an s-a inchis pe 20 nov.si se "inchide" oficial.daca ai chef poti sa urci.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
gibonu |
![]()
|
Intr-adevar poti sa urci, dar s-ar putea sa ai surprize la tunel, in sensul ca tunelul se inchide, adica inchid portile alea mari de tabla si lasa loc cat sa treaca un om. Asta dupa ce se inchide oficial, adica dupa ce anunta la radio si tv si apare si un comunicat pe site-ul Min. Transporturilor.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
Daleputley |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 11 December 04 ![]() |
am fost in weekendul asta. vreme urata, ploaie dar nu am renuntat si zic eu, a meritat. am plecat din bucuresti, via brasov, urcat pe versantul nordic, pt drum, care e super ok pe acolo.
Attached thumbnail(s) Transfagarasan_web_frm.jpg ( Size: 65.65k ) Number of downloads: 407 |
-------------------- Clio Symbol Fidji, 1.4 8V, iunie 2005
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
s-a reparat drumu?
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca Daleputley vorbeste de versantul nordic unde drumul era foarte bun - problema e in partea de sud pe langa lac...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
gibonu |
![]()
|
Omu' a zis foarte clar ca a urcat pe fata nordica, ca s-a dus pe la Brasov.
Poate ne spune (daca a fost) cum mai este pe fata sudica, in special de la Cabana Capra la Vidraru. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
Daleputley |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 11 December 04 ![]() |
asa e, am uitat sa spun pe unde m-am intors: tot pe versantul nordic, printre altele pentru ca aveam treaba in partea aia a tarii. deci nu am idee cum e drumul in zona Capra-Vidraru, dar am impresia ca e prost, din mesajele anterioare.
|
-------------------- Clio Symbol Fidji, 1.4 8V, iunie 2005
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu e inchis:) da intr-adevar e cam prost.da merge la logan.la cascareta mea nu prea da am reusit;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
gibonu |
![]()
|
Din pacate a venit toamna si vad ca sa-a cam inchis sezonul de Transfagaraasan pe anul asta.
Am auzit ca pe 15.11 incepe construirea hotelului de gheata de la Balea Lac, care va fi mai mare decat anul trecut, parca va avea 22 de camere. Asta e, se pare ca aglomeratia acolo la Balea este non-stop, fie vara sau iarna. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
transfagarasanul este deschis in continuare...asa ca nu s-a inchis sezonul...
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Septy_b |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 28 September 06 ![]() |
vin in 18 la bucuresti si vreu sa trec pe transfagarasan, am inteles ca e deschis?....merita sa bag Renault Laguna pe-acolo?
|
--------------------
Renault
Megane
Grandtur 1.9 DCI 130 cp 2006
- SJ-03-SEP
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Am fost acum 2 saptamani pe Transfagarasan. Drumul Predeal - Balea Cascada - Balea Lac e foarte bun doar cu cateva portiuni peticite. In schimb, coborarea spre Vidraru este jalnica (zeci bune de km continuu), iti rupi masina pe acolo. Groapa langa groapa pe toata latimea drumului, pietris amestecat cu asfalt, noaptea e crima. Mi-a fost o mila de bietul Clio...
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Septy_b |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 28 September 06 ![]() |
stie cineva cum se prezinta autostrada Bucuresti-Pitesti? se poate circula calumea?
|
--------------------
Renault
Megane
Grandtur 1.9 DCI 130 cp 2006
- SJ-03-SEP
|
|
maxxie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 September 05 ![]() |
Cine mai vrea sa mearga pe Transfagarasan anul acesta, ar fi bine s-o faca in acest week-end pentru ca va fi ultimul. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale va inchide oficial DN 7C miercuri 1 noiembrie 2006. Ultimele vesti pe care vi le pot impartasi de acolo: a nins sanatos cateva zile, insa se mai poate urca pana la Balea, drumul fiind in continuare practicabil. Pe platou s-a depus deja primul strat de zapada, peisajul este mirific.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate 1,5 Dci
- B-79-CTL
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
radus |
![]()
|
![]() -Membru cu atributii....- Group: Members Posts: 102 Joined: 16 August 05 From: Jidvei ![]() |
Am fost pe trans in iulie Blaj - Sibiu - Bilea si o bucata din drumul spre baraj ( rea aceasta portiune ) dar este parfum pe linga Transalpina ( Sebes - Obirsia Lotrului ) unde doar din ambitie ca facusem drumul jumate pina la Oasa am continuat cu Loganul, ca de fapt era nevoie de 4x4 sau mai corect tractor. In urma exploatarilor forestiere, singurele vestigii ale soselei de odinioara mai erau bordurile pe care le vedeai unde si unde. Daca aveti cu ce ...., mergeti pt. ca zona e mai salbatica si mai pitoreasca decit pe Trans. Eu unul nu mai repet experienta ( drumului )
![]() This post has been edited by radus: 29 Oct 2006, 00:47 |
--------------------
dacia
logan
Laureat,2005
- AB xx RMS
|
|
gigel3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 14 October 06 From: satu mare ![]() |
Am trecut vineri noaptea transfagarasanul dinspre sibiu la pitesti. Drumul a fost uscat, dar prost pe partea argesului.
|
--------------------
dacia
solenza
nu
- cj19lvv
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Daca imi aduc eu bine anul trecut de Paste (1 mai daca nu ma insel) am incercat sa urc si eu la Balea. De la Capra pur si simlu nu mai exista drum, era zapada >2m.
Mi se pare aiurea ca nu exista drum pana la Balea Lac si iarna, cred ca e cel mai frumos loc din RO. Daca acum e deschis, ma urc in masina si-am plecat. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca ar fi rentabil sa il tina deschis cu orice pret la ce trafic e pe acolo.
Fii sigur ca in cazuri de urgenta il dezapezesc cu orice pret. La Balea poti ajunge daca urci dinspre Sibiu ![]() This post has been edited by zodrac: 29 Oct 2006, 10:37 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
gibonu |
![]()
|
@ageana
Nici in alte tari drumurile alpine de mare altitudine nu se dezapezesc iarna, pentru simplul motiv ca este ceva inutil. Este anuntata foarte clar perioada in care sunt deschise si asta e. Pentru Transfaragasan, iarna se ajunge fara probleme la Piscu Negru si cu ceva probleme minore pana la Cabana Capra. Pe fata nordica se maege pana la Balea Cascada. In plus, pentru cine doreste sa ajunga la 2000 m fara efort poate sa ia telecabina. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
Baieti, am traversat Transfagarasanul Sambata, priveliste mirifica. Am urcat pe partea dinspre Brasov.
A fost soare, frumos pana am ajuns sus la lacul Balea unde am facut cam 5, 6 poze si s-a lasat ceata - nu se mai vedea nimic. Zapada nu era, lacul era putin inghetat la margine. Drumul pe partea asta a fost bun, insa pe partea cealalta (spre Curtea de Arges)... cand am ajuns la Vidraru.. e destul de rau. |
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
Boggy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
as vrea sa vizitez si eu ce pot din transfagarasan saptamana viitoare ... credeti ca am ce vedea? am inteles ca tunelul este inchis ... dar daca vin de la brasov? imi puteti da mai multe detalii cum sa ajung acolo?
|
--------------------
Renault
Laguna III
2.0dCi 150cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:31 |