Transfagarasan
![]() ![]() ![]() |
Transfagarasan
eugeniuz2004 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu zic sa nu va impacientati, ca locuri pe la Piscu' Negru se gasesc si fara rezervari. Mai sus de acolo nu recomand sa rameneti cazati, hai poate la Capra, dar cu cortul nu mai sus de Piscu' ca inca-i frig noaptea.
In alta ordine de idei, desi e oarecum offtopic, vreau sa va marturisesc ca Transfagarasanul e autobahn fata de traseul pe care am fost ieri, spre cabana Cozia, pe Valea Oltului. O sa pun niste poze cum fac rost de ele sa vedeti despre ce e vorba. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ieri am ajuns si eu pe Transfagarasan pana la balea lac
![]() Din pacate acelasi drum bombardat dupa vidraru ![]() In rest, ce sa zic, drumul se parcurge fara niciun fel de probleme, e deszapezit COMPLET si se poate parcurge de la un cap la altul, chiar daca la iesirea din Curtea de Arges indicatorul spune ca Transfagaranul e deschis doar pana la km 104. Deoarece am plecat cam pe fuga din bucuresti, am ales sa nu ne oprim pt un gratar ceva si am mancat la cabana Balea Lac. Vreau sa va spun sa evitati pe cat posibil cabana asta ![]() ![]() ![]() Oricum peisajul face toti banii, mi se pare cel mai frumos traseu din tara. Mai ales acum cat e mai liber, cand o sa se aglomereze parca isi mai pierde din farmec ![]() This post has been edited by bossake: 30 Jun 2008, 12:46 Attached thumbnail(s) DSC03052.JPG ( Size: 791.51k ) Number of downloads: 298 DSC03047.JPG ( Size: 868.49k ) Number of downloads: 302 DSC03101.JPG ( Size: 883.06k ) Number of downloads: 318 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Am fost si eu sambata aceasta pe Transfagarasan.
Ma informasem ca este deschis, insa semnele rutiere de la fata locului ziceau altceva. 100_1640.JPG ( Size: 82.89k ) Number of downloads: 293 Totusi drumul este deschis in totalitate si nu mai este pic de zapada pe carosabil! Detalii aici. |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
cam cat de prost e drumu' pan' la balea? e tot plin de gropi sau are portiuni bune si portiuni mai proaste?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Drumul pana la Balea Lac este format din portiuni de asfalt cu gropi si portiuni de asfalt in care gropile au fost astupate. Lucrarea este insa facuta de mantuiala, cu denivelari la tot pasul!
Daca mergi incet si nu te grabesti nu nenorocesti masina. Mai norocosi sunt cei ce vin spre Balea dinspre Sibiu, drumul fiind foarte bun comparabil cu ce se intalneste in Arges. |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
danyamd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 15 August 07 From: Brasov ![]() |
salut...vreau si eu sa merg week-endul asta.imi puteti spune va rog ceva preturi la cabane....sau daca trebe sa imi fac rezervare,ms
|
--------------------
dacia
logan
2005 avem o viatza scurta ...asa ca hai sa o lungim
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
1. suna si fa rezervare, locurile in zona sunt cam putine si numarul turistilor in crestere
2. Eu am fost la Cabana Vidraru acum 3 saptamani si acolo am platit 150lei/noapte cu mic dejun inclus. In general preturile tot pe acolo sunt, datorita perioadei reduse de adresabilitate a zonei. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(eugeniuz2004 @ 29 Jun 2008, 20:34) QUOTE(danyamd @ 1 Jul 2008, 23:27) http://www.roturism.com/cazare/arges/piscul_negru.html# Eu am fost la Siesta acum 2 ani. Nimic extraordinar dar am fost multumit. This post has been edited by St: 2 Jul 2008, 09:50 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
vidraru - 150 lei dubla conditii foarte bune
siesta - 180 lei dubla conditii bune servire proasta restaurant piscul negru 100-120 lei / dubla, camere mai mici, nu va cazati la etaj sub nici o forma miroase si au o camera fara geamuri (dormi in aia de rupi ca nu sti cand e dimineatza) servire super si in plus am mancat de dimineata cu 5 lei de mi-am rupt burta |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Pun si io o intrebare...cu autocarul se poate urca pe transfagarasan? N-am fost niciodata pe acolo si maine plec intr-o excursie in zona aceea . de fapt ne oprim la Capataneni. Si ma gandeam ca poate intr-o zi...daca vrea soferul...ne urca si pe noi pana sus...
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
am vazut o gramada de autocare la balea, deci Da
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.217 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ Slider
Merge fara probleme autocarul pe Transfagarasan, inlcusiv in tunel. important este sa vrea soferul sa se bage. Cauta pe topicul asta, prin 2006, a pus cineva o poza cu un TIR turcesc care urca spre Balea (pe fata nordica). Drum bun. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
abia astept sa incer noua masinuta pe serpentine... yi-ha
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(b34uen @ 2 Jul 2008, 12:04) piscul negru 100-120 lei / dubla, camere mai mici, nu va cazati la etaj sub nici o forma miroase si au o camera fara geamuri (dormi in aia de rupi ca nu sti cand e dimineatza) servire super si in plus am mancat de dimineata cu 5 lei de mi-am rupt burta unde te-ai cazat mai exact cu banii aia (100-120)? chiar asa ii zicea la cabana (piscul negru)? lamureste-ma si pa mine. si mai ales...unde halisi cu 5 lei? This post has been edited by cristib: 3 Jul 2008, 12:34 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Avalansa pe Transfagarasan...
![]() 25 de masini blocate timp de 40 min. Incidentul nu a produs pagube materiale si a fost prilej de veselie pt cei de la fata locului. Totusi urmarile puteau fi grave, in urma prabusirii blocurilor de gheata si zapada pe carosabil... |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ai vazut ce impingeau aia la zapada?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Pe bune, as fi vrut sa fiu acolo...
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(BZN @ 3 Jul 2008, 20:25) Avalansa pe Transfagarasan... ![]() 25 de masini blocate timp de 40 min. Incidentul nu a produs pagube materiale si a fost prilej de veselie pt cei de la fata locului. Totusi urmarile puteau fi grave, in urma prabusirii blocurilor de gheata si zapada pe carosabil... Vaaiii !!! Extraordinar Ce stire !!! Iti dai seama fataaaa !!! Nu au bagat-o si pe aia cu "mii de romani isi pun viata in pericol mergand pe Transfagarasan din cauza unor autoritati incompetente" de parca drumarii aia ar trebui sa curete si versantii de zapada. Asta e, mai sunt si avalanse. Cand optam sa mergem pe Transfagarasan, suntem constienti ca ne putem expune la anumite riscuri. Daca nu suntem constineti, stam acasa, si asta e. Oricum ieri a comis-o TVR-ul, (prin vocea baiatului ala care prezinta stirile de la ora 19.00) spunand ca "Transfagarasa-ul este singura sosea de altitudine din Europa care se foloseste 4 luni pe an". Ce dobitoci, de parca in pasul Stelvio (asta-i un singur exemplu) la 2750 m altitudine italienii dau zapada iarna |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Si video aici.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
CGB |
![]()
|
abia astept sa vina sambata si sa urc transfagarasanu'
![]() am cautat pe net si-am gasit o cabana in zona (cabana cota 1200 paltinu) pe care-o laudau mai multi. am sunat dar nea caisa ala a-nceput sa rada cand l-am intrebat daca mai au camere libere ptr weekend: "pai acu' suni dom'le. la-nceput de saptamana ai sanse sa prinzi un loc daca suni. acu' n-avem nimic" ![]() oricum, camera dubla e 1 milion si cica e mijtocut. care vreti sa mergeti acolo, aveti adresa mai jos (p-al doilea numar de mobil am sunat eu 074465...): Cota 1200 Paltinu ADRESA : Corbeni, Jud. Arges TEL : 0248/730342 0744 437934 0744 658660 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
F#t prea rau masina daca urc si cobor pe Transfagarasan (4 persoane plus ~50kg bagaj plus drumul rau)? Sau sa urc pe Valea Oltului si doar sa cobor pe Transfagarasan?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
gibonu |
![]()
|
@ cristib
Eu am stat de multe ori la Palinul, iarna. Cabana este super misto. Are o camera dubla, una de 4 sau 5 paturi si 6 camere de 3 paturi. Cele de 3 paturi au baie proprie (apa calda si rece non-stop) celelate au o baie care le desreveste pe amandoua. Incalzirea (daca o fi cazul acum) este cu calorifere si centrala termica cu lemne. Cabanierul este super de treba, iar mancare care ti-o da e buna (cel putin la noi a fost buna). Intr-adevar, trebuie sa suni din timp ca sa gasesti loc. @ tkx Daca mergi incet si cu rabdare nu. Daca vrei sa faci raliu pe acolo, s-ar putea sa ai probleme mari. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
[quote=cristib,3 Jul 2008, 19:36]
abia astept sa vina sambata si sa urc transfagarasanu' ![]() Cred ca la cota 1200 este cabana de la Capra. Pana in acea cabana mai gasesti ceva la Piscu negru, ai mai multe variante, si poate gasesti liber. Mai poti incerca pe partea cealalta in Sibiu... sunt mai multe pensiuni. Pacat de drumul de la baraj pana la Capra .. (este jalnic) Peisajul ...super |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004/ 1.6 16 v
- ag 77 tas
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
gibonu, nu vreau sa fac raliu, insa nu stiu cat de rau o sa fie drumul. adica sper sa fie "ocolibile" gropile.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
O sa te plictisesti la un moment dat de ocolit gropi, mai ales cand o sa vezi ca ocolesti una si dai in alta
![]() Oricum, depinde si de fiecare. Eu personal, nu tin asa mult la masina si nu m-au deranjat prea mult gropile. Asta nu inseamna ca am dat in fiecare, am ocolit si eu pe cat posibil, insa nu sunt vreun maniac sa merg cu 10 la ora sa nu stric masina. Iar cat despre cazare eu zic sa incercati si in zonele unde incepe si se termina Transfagarasanul, nu neaparat in mijlocul padurii. Preturile sunt ceva mai mici, si sunt o gramada de pensiuni. De asemenea si tarifele sunt mai mici. www.pensiuneserbanoiu.ro , aici cred ca o sa stau la viitorul drum al meu pe acolo. Am citit doar pareri pozitive pe internet despre pensiunea asta. Iar preturile.. 80 ron pe noapte ce sa mai.. moca ![]() This post has been edited by bossake: 4 Jul 2008, 16:34 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
Treaba asta s-ar face ... Pitesti Valcea, Sibiu, Fagaras, Balea Lac, Curtea de Arges, Pitesti.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004/ 1.6 16 v
- ag 77 tas
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Trec si eu azi...sambata pe Transfagarasan, in drum spre Sibiu. Prefer Sibiul decat sa raman sus pe munte.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 10:16 |