PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
BeciAcustic |
![]()
|
||
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
La Ploiești când ajungem?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
fratilor daca mergem la tulcea cred ca bugetul meu de student ma va declara pasager...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Saracul student amarit
![]() Stai si tu cateva zile fara pizza la comanda si faci rost si de bani de benzina. Si pana la urma parca ideia era sa ne plimbam, sa admiram. Si vorba unui amic ... nu e obligatoriu, dar e placut ![]() <span class='edit'>21 Apr 2008, 05:55:</span> QUOTE(MAERSK @ 20 Apr 2008, 22:08) Ajung eu saptamana asta ... mai exact in Ploiestiori. <span class='edit'>21 Apr 2008, 05:58:</span> QUOTE(BeciAcustic @ 20 Apr 2008, 22:07) fratilor pana la Tulcea trebuie sa bag de 70 lei benzina ![]() Imi pare rau ca este peste asteptarile tale, dar daca vrei sa vii, o combini tu cumva ![]() Studenti sint multi pe aici. This post has been edited by unEL: 21 Apr 2008, 04:59 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Frumos la Tulcea, am fost weeked-ul asta prin zona, pe la bunici si cu ocazia asta si la o partida de pescuit. Urat a fost ca am cam rupt masina in doua pe drumul Jurilovca-Enisala-Babadag pt. cine cunoaste. Una peste alta am prins 4 pestisori, ca altfel nu pot sa le zic in comparatie cu ce "bulan" a avut o femeie de langa mine care a luat un crap de 7-8 kg de toata frumusetea. Saptamana viitoare fiind vacanta intentionez sa ma intorc in zona poate iau "monstrul"
![]() Toate cele bune. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 20 Apr 2008, 22:07) Inainte de a-ti exprima nemultumirile, vino intii la intilniri, nu-mi aduc aminte sa te fi cunoscut...si citeste cu atentie ce am scris, anume ca vom stabili la urmatoarea intilnire care va fi dupa 1 mai, daca vom merge la Tulcea si cind. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
bobo fii rau... sambata asta ce facem ne intalnim? sau dupa pasti?
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Nu ne-am intalnit pentru ca nu am stiut de intalniri si cand am aflat a fost de flori si am avut multi sarbatoriti ... chiar vreau sa ne intalnim ....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu mai speriați băiatul!
Te așteptăm, să mai echilibrăm balanța, că toți vin doar cu mașini noi... ![]() Legat de plimbare... Nu mai bine la bulgari? ![]() This post has been edited by MAERSK: 21 Apr 2008, 20:38 |
--------------------
-
-
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
@Maersk : Si mai aproape ca Tulcea si mai ieftin !
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Și inedit, pentru mine cel puțin...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
E de 1000 de ori mai frumos la Tulcea decat la bulgari!!!
Bobo, ca tot ziceai ca dupa sarbatori la Tulcea, hai facem una de 1 Mai ![]() P.S.: Are permis prietena, ca a mea are ![]() P.S.2: @radioman, @maersk: La Bulgari e urat, sunt gropi...iar ieftin ioc, aceleasi preturi ca in restaurantele din CT sunt si in restaurantele de la ei...mai ieftin e la Tulcea This post has been edited by CristiRzR: 22 Apr 2008, 20:24 |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Voi aveti masini noi? Care-i faza cu echilibratu balantei?
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Numai unii...
|
--------------------
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu ai de ce sa-ti faci griji, esti binevenit, baietii glumeasc, nu conteaza ce masina ai si cit de veche este.Te asteptam data viitoare @BeciAcustic.
Discutam la urmatoarea intilnire ce vom face pe viitor. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
E frumos si la bulgari, dar sa nu credeti ca umbla cainii cu colaci in coada.
Si in afara de asta cineva ramane de paza la masini. NU GLUMESC. Ca sa nu mai zic ca unii au leasing si trebuie sa-si ia hartii de la proprietari ![]() Personal prefer faleza din Tulcea chiar daca am vazut-o de zeci de ori. Si daca vreti o pregatim cu o plimbare in delta, cu masa pescareasca, cu tot ce trebuie, dar aici e vorba de un buget mai maricel, dar se poate ![]() Ne vedem si hotarim. Va salut. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Mie la bulgari chiar nu-mi place , nu gasesc nimic atractiv , poate preturile un pic mai mici la mincare.Daca ar fi sa aleg as merge la Tulcea .
This post has been edited by gabylzr: 23 Apr 2008, 13:31 |
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
unEL |
![]()
|
Paste fericit tuturor forumistilor !
This post has been edited by unEL: 27 Apr 2008, 01:57 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Un paste fericit,plin de bucurii si indeplinirea tuturor dorintelor!
HRISTOS A INVIAT! |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Adevarat a inviat!!
Pașteți fericiți! ![]() P.S. Cristi vă/ne iubește pe toți! ![]() ![]() ![]() jesushalo.jpg ( Size: 36.18k ) Number of downloads: 62 2s.JPG ( Size: 30.09k ) Number of downloads: 62 P.S.2 Cel mai funny mesaj "de sezon" primit: QUOTE Lumina sa-ti calauzeasca drumul. ![]() ![]() ![]() I-am urat acelasi lucru... This post has been edited by raqzvan: 27 Apr 2008, 18:07 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Paste Fericit "Dacistilor" ieri nu am fost in Cta... am facut o plimbare la Tulcea .... proasta alegere a plouat de a rupt..... Numai bine!!!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Hristos a Inviat!
Vremea ne-a cam stricat planurile. Mai nasol este ca nu ploua numai la noi, ca ma gandeam sa "evadez" undeva prin tara, dar e vreme rea peste tot. Voi pe unde plecati de 1 mai? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Ma gandeam in delta la un pescuit.... un gratarel ceva... dar cu ploaia asta.... cam sictirit..... si ieri am vrut sa ies in tulcea la padure la un gratar... dar m-am razgandit.... iar acum m-am intors acasa in constanta si de 1 MAI sa vedem cum mai e cu vremea ca nu ma duc sa tremur pentru 1 mic in aer liber! Poate scapam de ploi. Numai bine!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
bobo77 |
![]()
|
Urmatoarea intilnire va fi pe 10 sau 11 mai, ramine sa stabilim.Lasati off topicul aici se vorbeste de intilniri, nu despre cea a facut fiecare(exista cafenea pt asta) si pentru @BeciAcustic in special(ca este mai nou...) , timp de 24 ore poti folosi functia edit pentru a nu face mai multe posturi...doar daca nu urmaresti altceva...
Sarbatori fericite in continuare si sa ne vedem sanatosi. Pina atunci suntem si campioni, da PASTRAMA o bere ![]() Pai a intrebat ceva, dar daca nu te cunoaste nimeni, tocmai tu te-ai gasit sa raspunzi? This post has been edited by bobo77: 28 Apr 2008, 20:08 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Bobo77 .... nu stiu ce sa zic despre mesajul tau .... asta care il scriu acum recunosc este offtopic dar... daca te uiti mai bine Steel Tormentor a intrebat ceva si eu i-am raspuns .... nu cred ca am omorat pe nimeni.... si nu stiu cu ce depinde chestia asta ca sunt nou sau vechi .... Cei noi trebuie sa astepte cativa ani ca sa poate spuna ceva pe forum dupa parerea ta? Nu vreau certuri ... asa ca Sa ramanem la pace .... Numai bine!
P.S. voi avea grija la offtopicuri! |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
Intrebarea mea avea un substrat on-topic (ce fel suna
![]() Off-topic e aia cu steaua campioana ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Gata, m-am intors si eu de la munte!
![]() Facem intalnire weekendu asta? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
sonykel |
![]()
|
facem , dar intrebarea e unde o facem? eu la bulgari nu vin din motive ca n-am body guard la masina... si cand o facem duminica sambata???
bobo help us... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:54 |