PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Urmatoarea intilnire o vom face duminica 11 mai, in Piata Ovidiu, ora 14.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Posibil să avem oaspeți băieții cu Renault și Honda.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Si .... se pleaza undeva din piata ovidiu sau stam la o bere acolo? (fara alcool).
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
În principiu ne întâlnim acolo, și eventual apoi la o terasă prin zonă.
|
--------------------
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
ok atunci ... ne vedem duminica
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Vine si eu
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Eu sunt deja acolo.
![]() |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
daca-i vreme frumoasa vin si eu...numai sa nu intervina vreo prob..in principiu vin...ca nu prea am treaba
6 May 2008, 19:34: stati buey 2 secunde..mai sus se discuta de mers la bulgari sau la tulcea...asta alta data, nu duminica ,nu? This post has been edited by cristitranca: 6 May 2008, 19:34 |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
BeciAcustic |
![]()
|
Duminica cica daor ne intalnim si bem un suc la o terasa.....chiar este o terasa in piata ovidus ... eventual o shaworma cui ii este foame.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Bai, sunteti durere! Intai veniti, vedeti cum e si dupa aia incepeti cu grijile! Facem aia, nu facem aia, mergem acolo, nu mergem acolo si de juma de an tot aceeasi membri ne intalnim!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
|
BeciAcustic |
![]()
|
Pastrama .. eu mi-am facut contul de cateva luni .... si nu am stiut de astfel de intalniri ... voi veni ... desi nu cunosc pe nimeni.... si din cate vad doar eu am o batranica ... se poate veni si cu dastea sub 90 a?
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Chiar te rugam sa vii cu batranica...ca ducem lipsa de asa ceva.
![]() Si ca sa fie clar odata pentru totdeauna! Se numeste intalnirea membrilor DC. Deci poti sa vii si cu bicicleta! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Ma bag si eu duminica, in proportie de 99%
Va salut |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ma intrebat cineva pe Pm, dintre cei noi care vor sa vina duminica, daca ploua ce facem?
Ne intilnim si intram intr-un bar la suc, deci oricum ne intilnim indiferent de vreme, dar sper sa fie frumos. Duminica ora 14, in Piata Ovidiu. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
pastrama |
![]()
|
Ok boss!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Umplem parcarea mâine?
|
--------------------
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
|
C a t a l i n |
![]()
|
Mdea...
|
--------------------
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Maine la 1 s-a programat un gratar ... nu cred ca termin pana la 2 ca sa vin la intalnire.... doar daca ploua sau e urat o sa vin ca nu mai facem gratar.... eu sper sa vin.... ora banuiesc ca nu se schimba nu?.....
Totusi daca reusesc sa ajung cum ne recunoastem ca la mine e prima data cand vin..... e un loc anume in piata ovidiu sau ma uit dupa numerele de inmatriculare? This post has been edited by BeciAcustic: 10 May 2008, 22:12 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
A dracu potriveală...
Faci pe detectivu'... De Sticker DaciaClub ai auzit? Anyway, dacă nu cade vreun meteorit, nu vin ploile acide, nu crește nivelul mării, nu căștigați la Loto, veniți? This post has been edited by MAERSK: 10 May 2008, 22:17 |
--------------------
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Asa s-a intamplat .... nu pot sti cu 1 saptamana inainte ce fac duminica..... Totusi daca reusesc sa ajung cum ne recunoastem ca la mine e prima data cand vin..... e un loc anume in piata ovidiu sau ma uit dupa numerele de inmatriculare?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Urmărești mirosul de mici...
|
--------------------
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Vorbeam foarte serios eu ... voi va cunoasteti intre voi ... usor de zis dar pentru unul nou? lasa ma ca umbla el pana gaseste ... eventual sa vin cu o pancarda de genu MEMBRU DACIA CLUB!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ajungi în Piața Ovidiu.
Te întorci cu spatele la Muzeu. Faci cinci pași la stânga. Mergi 34.5 metri în față. Dai semnal dreapta. Încetinești că e bordura înaltă. Cuplezi treapta 1. Intri sfios în parcare. Oprești și asiguri bolidul. Vino tu acolo că ne găsești cu siguranță... Lângă Pizzico e o parcare mare, neasfaltată, în partea opusă Muzeului. Cu câteva pagini în urmă sunt și poze... |
--------------------
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
ok am inteles..... ce era asa greu ..... zici ca o sa gasesc o comoara... dupa descrierea de la inceput.... apropo de bolid ... tu vi cu vaporul?
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
el nu vine cu vaporul dar vin eu cu dulapul...
Maine s-ar putea sa vin si eu , oricum daca nu ajung la 14 la Dc , ne vedem dincolo la 16 ptr cine vrea sa vina plecam inspre statiuni vedem noi costinesti olimp... Ps ptr cei noi deci la 16 e altceva deci nu va stresati.... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Iar mergeti cu avariile puse pana la costinesti?
![]() ![]() Vin si eu la 14. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 19:48 |