PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
CristiRzR |
![]()
|
||
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|||
zgribulici^.^ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 26 November 07 ![]() |
RzR clar o sa ne parasesti:-< ....daca nu pui stickeru cu daciaclub n-ai facut nimic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.4
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Alo terminati dracu cu stikeru lui peste, vorbiti pe pm sau pe mess, @zgribulici te maninca pielea?
CristiRzR sa o stapinesti sanatos. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Am revenit si eu pe aici dupa o indelungata absenta....(motive intemeiate) .... cand este urmatoarea intalnire.... o astept cu nerabdare
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Asteptam cu interes noua data ptr intalnire , pana atunci "Casa de piatra" si multa fericire colegului bobo77 !!
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Bobita ........Casa de piatra !!!!!!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Casa de piatra bobo si sa fie sanatos ala/aia mic(a) !!! Sa creasca mare si frumos/frumoasa !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
Casa de piatra bobo
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Bun venit in club
![]() |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
CASA_DE_PIATRA_1.gif ( Size: 162.46k )
Number of downloads: 47
heresti_casa_de_piatra_b.jpg ( Size: 133.82k ) Number of downloads: 45 wedding.jpg ( Size: 25.56k ) Number of downloads: 44 Sa fie intr-un ceas bun! This post has been edited by raqzvan: 21 Sep 2008, 17:57 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
@raqzvan: Sugestive imaginile tale
![]() ![]() ![]() This post has been edited by radioman: 21 Sep 2008, 19:10 |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Multumesc mult pentru urari.
Intilnirea din 6 septembrie a fost ultima organizata de mine, tinind cont de faptul ca pe daciaclub Constanta, viata particulara nu se confunda cu cea de pe forum si nu sunt dator nimanui cu explicatii de ce?,ce? si cum? PROPUN ALEGEREA UNUI NOU ORGANIZATOR de intilniri.Sper ca m-am descurcat onorabil pe parcursul celor 2 ani in care am fost organizator.Voi participa in continuare la intilnirile stabilite de noul organizator, dar dupa data de 1 oct. Deci hai sa alegem pe cineva, PROPUNERI? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
In primul rand felicitari si casa de piatra pentru bobo77.Eu zic sa organizam o intalnire si sa vorbim,eu unu as vrea pe Un EL sa fie organizatoru ales
![]() |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
bobo77 |
![]()
|
Cam putine intilniri ai tu la activ ca zici asa hotarit...cine sa fie ales.
Eu il propun pe raqzvan. This post has been edited by bobo77: 21 Sep 2008, 20:52 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
eu tot pe raqzvan propun
This post has been edited by sonykel: 21 Sep 2008, 20:53 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
andrushk_mib |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 31 August 08 From: Brasov / Constanta ![]() |
Si eu zic tot raqzvan, asta pentru ca e unul din membrii vechi si stie cum stau lucrurile (nu-mi sariti in cap ca nu am venit la intalniri, dar am urmarit forumul si am vazut cine, cat si de cand a venit)
|
--------------------
Dacia
Logan
2007/1.6 16v Shut up and drive!!!
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
un vot pentru raqzvan
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
O sa incep cu CASA DE PIATRA BOBOOOOOO.
Nec, ma simt onorat, dar nu cred ca pot sa ma ocup de organizare, chiar daca nu mi-a scapat de cit o intilnire (ultima) de cind am inceput sa particip la intilniri. L-a intrebat cineva pe Raquzvan daca vrea sau poate sa faca asta. Daca el accepta sarcina asta primeste si din partea mea un vot. Eu propun sa ne intilnim in prima si aIII-a duminica din luna (cam la 2 saptamani) la locul binecunonoscut. ora 16:00. P.S. Oricare ar fi motivele pt. care ai luat aceasta decizie, eu personal spun ca te-ai descurcat de minune si poti fi considerat un exemplu ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
bobo77 |
![]()
|
Multumesc pentru urari tuturor baietilor.Succes in alegerea noului organizator.Am plecat la munte, ne vedem dupa 1 octombrie cind voi putea participa si eu la intilnire.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si eu tot raqzvan zic. Asta daca considerati ca prezenta mea la intalnirile dc a fost destul de numeroasa sa pot vota si eu.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Felicitari Bobo pt cei 2 ani in care ti-ai facut "meseria" cum trebuie. Pacat ca nu mai continui. Speram sa avem un organizator la fel de bun ca tine si pe viitor.
Ii dau si eu un vot lui Raqzvan. |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Va multumesc pentru votul de incredere, dar eu nu vreau sa fiu organizator.
|
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
o luam altfel ca bobo e plecat si nu cred ca intra din voiajul de nunta pe net... cine vrea sa fie organizator? cine se ofera?
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Io io io !!!
![]() Numai bine all ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
bolidu noi 2 suntem mai noi pe aici si nu se ia in seama parerea mea sau a ta (imi pare rau dar bobo sa luat de mine mai sus ca mi-am dat si eu cu parerea pentru noul organizator)
![]() |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
bolidu |
![]()
|
Cum sa nu se ia, da ce noi suntem gluga de coceni ?!
![]() In pimul rand noul organizator trebuie neaparat sa aiba DACIE nu ford ca doar e daciaclub si eventual sa fie si logan ca ca intalnirile sa fie si cu cele logan club. De aceea eu il propun pe Sonykel ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu la întâlniri loganclub nu vin. Eu votez radioman.
This post has been edited by MAERSK: 22 Sep 2008, 20:21 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Ma simt exclus din club ... cum adica numai logan.... sunt si 2 dacii 1310..... ce-i drept ca am ratat cateva intalniri(vreo 3) deoarece am fost de munca si nu puteam lipsi ... dar .... eu si cu cristitranca avem 1310 ... asa ca nu ne excludeti! Numai bine!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Cu intarziere, Casa de piatra, Bobo! Sa va iubiti si sa fiti fericiti!
![]() In legatura cu intalnirile, sunt de partea lui UnEL, sa facem intalnirile in prima duminica si a III-a ale lunii. In caz ca se vor anunta multe absente, se va decala data, asa ca haideti sa le facem o data la doua saptamani! @Nec: bobo nu s-a luat de tine, ci ti-a atras atentia ca de-abia stii vreo cativa dintre noi si iti dai cu parerea, si sincer, are dreptate @bolidu: te rog sa-ti tii ideile astea absurde pt tine. Presupun ca majoritatea nu are nici o problema cu masinile pe care le avem unii dintre noi (vezi eu, raqzvan sau pastrama), cat despre LoganClub, daca vrei sa te duci cu ei, du-te, noi am fost si am fost neplacut impresionati @BeciAcustic: Nu te simti, ca nu ai de ce, noi, cei din club, nu consideram ca daca ai un alt tip de Dacie sau alta masina trebuie sa fii discriminat, ci dimpotriva, din totdeauna am incercat sa adunam cat mai multi dacioti cu o varietate cat mai mare de modele. @MAERSK: daca nu ai observat, radioman nu e chiar asa de activ, asa ca nu are votul meu. Daca raqzvan si UnEL nu doresc sa fie organizatori, atunci invit pe sony sa se faca, daca nu, facem cum am scris mai sus, parerea mea ![]() This post has been edited by CristiRzR: 22 Sep 2008, 21:44 |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 09:48 |