PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
brigada_diverse |
![]()
|
||
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|||
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
nu a zis nimeni ce dacie sa fie poa sa fie si logan si 1100 si liberta si ce vreti voi dacie sa fie si raqzvan are si logan si ford deci nu era asta problema eu zic sa nu mai facem propuneri si sa vedem cine se ofera...
PS. nimeni nui exclude pe cei cu batrane fie ele 1310 sau nove , supernove ca doar daia e dacia club... daca e sa fiu eu organizator intalnirile vor fi comune cu logan club si in acelasi loc cu logan club fie el aqua , tabacarie sau piata ovidiu si sincer cred ca multi(dintre cei vechi) din dacia club nu vor veni ptr ca e o diferenta de varsta si de gandire pe dacia club sunt oameni mai seriosi care gandesc altfel. Pe dacia club cum sa imbunatateasca antifonarea masinii ca sa nu mai fie zgomot exterior , pe logan club multi discuta de antifonare ca sa nu le vibreze tabla de la bass... Nu stiu daca asta e cel mai fericit exemplu dar la asta ma refer prin gandiri diferite... Deci nu mai faceti propuneri haideti sa vedem cine se ofera si pe cine alegem PS2. ma simt onorat ca m-ati propus dar nu stiu cum va moi descurca cu 2intalniri diferite in locuri diferite decat cum am zis mai sus aceasi ora acelasi loc dar sa stiu ca si membri vechi ma ``inghit`` si sun de acord cu mine ca organizator nu vreau sa stric prieteniile vechi dintre voi This post has been edited by sonykel: 23 Sep 2008, 02:18 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Cine stie sa faca un pool.
Si se voteaza daca vrem un organizator sau intilniri bilunare in prima si aIII- duminica din luna. Va salut |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
CristiRzR: mi-am dat doar cu parerea nu am dat cu paru,bine poate ca e vrun regulament pe aici si eu nu il stiu dar cred ca am fost destul de sigur pe propunerea mea altfel imi vedeam de oalele mele si nu mai ziceam nimik
unEL:eu votez pentru intilniri bilunare numai cu bine. |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
rzr , maersk(nu stiu daca te cunosc personal) sincer nu inteleg ce aveti cu logan club? mai ales tu rzr parca ai venit la cateva intalniri comune... si raqzvan la fel...
ce are logan club are raie? corect multi sunt pustani dar lumea sa schimbat nu se mai fac ``circarii`` cum se faceau si etc deci nu inteleg ce va deranjeaza nu a zis nimeni sa vina dacia club la logan club... doar sa facem intalniri comune atat timp cat tousi avem mebri comuni... eu , bobo , andrushk , andy_x3m , florin , leo deci sincer care e problema cristi si maersk? pute-ti sa-mi zice-ti verde in fata ca nu se supara nimeni |
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
doar m-a deranjat propunerea ca organizatoru sa aiba ..citez "eventual logan"..nu are relevanta masina, atata tot
propuneri.....sonykel...ca tot e comun.... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
scz ca ma bag si eu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
sonykel |
![]()
|
intalnirile dacia club - reno club vor ramane comune cat despre logan club daca nu se vrea nu se baga nimanui pe gat dar 5oameni(comuni) vin la dacia club stau o ora cu 5 oameni dacia club dupa care se duc sa se intalneasca cu alti 5oameni logan club ...
mi-se pare aiurea... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mă cunoști impersonal...
Am pretenția că, cel puțin la întâlnirile la care am participat, au venit oameni serioși, cu care ai ce discuta. Prin urmare să continuăm așa. Cu DaciaClub + Reno sunt perfect de acord, nu însă și cu loganclub. De ce? Este evident... Să ascult povești cu chiptuning? Sau "cutie scurtă" când defapt era vorba levier ciuntit? De liniuța de pe Mamaia? De burnout-ul de la Aqua Magic? Nu, merci. Treaba stă exact ca și forumurile... Poți compara nivelul discuțiilor de pe DaciaClub cu loganclub? E drept că n-am mai ajuns la întâlniri de ceva vreme, dar nu pentru că nu am vrut, oricum oamenii nu se schimbă... This post has been edited by MAERSK: 23 Sep 2008, 14:43 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Votez si eu pentru intalnirile bilunare, cum a propus UnEL.
Aici se discuta intalnirile forumului daciaclub.ro , nu ale proprietarilor de Dacii, asa ca nu conteaza fiecare ce masina detine sau cu ce masina vine la intalnire. Un user mai activ ar trebui sa fie si organizator. Propun UnEL sau sonykel. Sau ramane cum am stabilit din 2 in 2 saptamani si fara organizator ![]() Va salut si de-abia astept sa ne revedem, pentru ca n-am mai reusit de mult sa ajung la intalniri din cauza weekend-urilor ocupate ![]() Bobo, casa de piatra, sa fiti fericiti si sa aveti multi copii sanatosi. Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la nunta, desi imi propusesem. Poate la botez ![]() This post has been edited by Steel Tormentor: 23 Sep 2008, 13:40 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Ar fi o idee si intalnirile bilunare....sa se stie... in prima sambata si a 3-a ... la ora 16:00 (sau depinde...), Piata Ovidiu(sau depinde....) si gata ... vine cine vrea cine poate.... si intalnirile se fac dupa calendar ... te uiti pe calendar ... e prima sambata ... e clar ca e intalnire DaciaClub... e a 2-a sambata e clar ca NU este intalnire DaciaClub. Ce zice-ti?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Wow frate da ce s-au suparat uni mai nene ... rzr nu stiu ce ai gasit tu atat de absurd in ideeile mele dar hai sa o lasam cum a cazut... Mi-am dat si eu cu parerea ca toata lumea de pe aici nu am zis sa faceti toti cum zic eu ca eltfel e belea... Nu am facut nici o abstractie de nici un tip de masina ca ai logan sau ca ai Lamborghini dar asa am crezuc ca este normal si gata ! Incept sa cred ce zicea Nec in pagina anterioara asa ca faceti ce vreti....
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
danmincea |
![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
Se simte ca e an electoral. Au inceput discutiile aprinse. Apropo: eu cu cine votez?!
![]() This post has been edited by danmincea: 23 Sep 2008, 16:02 |
--------------------
*
*
Logan Preference 1.4 MPI 2006
- CT07XXX
|
|
sonykel |
![]()
|
maersk corect ai dreptate dar discutiile astea au fost iti garantez eu ca cei care au aceste povesti nu vor veni la intalnirile comune...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
HDG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
Ok, urmatoare intalnire pe cand ? Pe 4.10.2008 (fiind prima sambata din luna) ?
|
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|
sonykel |
![]()
|
pe 5 ,mai exact intalnirile se tineau duminica la ora 16 si nu vad de ce am schimba acest obicei...
This post has been edited by sonykel: 23 Sep 2008, 23:23 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
danmincea |
![]() ![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
Ar fi ok duminica, sambata mai sunt nunti, chestii...
|
--------------------
*
*
Logan Preference 1.4 MPI 2006
- CT07XXX
|
|
sonykel |
![]()
|
pfuu deja am calitati de organizator
![]() ![]() ![]() deci sa fie duminica la ora 16 in piata ovidiu acolo in parcare langa pizzico si dupaia ne muta in pizzico la o cafea ceva da? |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
@MAERSK: Cata, multumesc ptr incredere, te asigur ca respectul meu este cat se poate de reciproc catre toti membrii clubului si desigur se indreapta si catre tine
![]() @cristi RZR : te asigur ca sunt cat se poate de "activ" ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
@radioman: nu am spus-o cu rautate
![]() Si eu zic sa ramana Duminica la ora 16 intalnirile, deci urmatoarea se face pe 5 oct, in Piata Ovidiu...can't wait ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Atunci sa ramana pe 5
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
De acord si la mine
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
SA FIE HAOS .....
Sa va vad in prima duminica a lunii urmatoare ... si pe urma mai discutam .... ca pe net multi viteji se scuza. Cine vrea sa vina e binevenit. Si daca o parte din membrii LC vor veni la intilnirea DC si vor vorbi tot de liniute, oare ce putem face? Hai sa ne acceptam cu bune si rele ... P.S. Sper sa nu apara ceva neprevazut si sa nu pot aparea ... ca mi-o fur rau ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
LKS |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 179 Joined: 22 May 06 From: Constanta ![]() |
Acum am gasit si eu topicul cu intalnirile, poate se vor adauga si niste 1300 si 1310 pe 5 oct
![]() Numai bine ! This post has been edited by LKS: 28 Sep 2008, 11:03 |
--------------------
Dacia
1300
1980
- CT 04 KSU
|
|
sonykel |
![]()
|
bv lks te asteptam in piata ovidiu
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
BeciAcustic |
![]()
|
LKS daca vi cu 1310 nu o sa ma mai simt prost
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
LKS |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 179 Joined: 22 May 06 From: Constanta ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 28 Sep 2008, 17:10) De ce te-ai simti prost ? Fiecare conduce ce isi permite, sau ce isi permit parintii ![]() ![]() Eu unu vin cu 1300, dar poate mai chem si niste prieteni. |
--------------------
Dacia
1300
1980
- CT 04 KSU
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Esti bine-venit LKS si sa stii ca ai dreptate...eu chiar m-as simti special daca as fi singurul cu un anumit model...si am si fost in anumite momente cu SN mea (intre loganuri, la inceputuri).
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
sonykel |
![]()
|
voi ma faceti sa-mi pun electromotoru la breaku vechi si sa vin cu el ... sau daca nu facem cheta sa-l aduc pe platforma???
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Iar eu am avut cea mai veche mașină participantă, mult timp...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 17:01 |