PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
Steel Tormentor |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|||
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
pai daca dau nume se numeste ca acuz... si nu cred ca are rost
daca vrei la intalnire fata in fata vb cu ei... se stie cine frecventa portu pe vremuri , cine la aqua a tras o frana de mana , cine se da la ``dungi`` dar ideea e ca nu o face la intalnire... asa ca si membrii logan club pot sa mearga si in 2roti atat timp cat nu o fac la intalnire... mi-se pare corect , nu? |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
corect.
![]() eu n-am vazut pe nimeni din dc pana acum. baieti cuminti toti . ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
da deci dupa mine sa lamurit totu , bolidu a acceptat functia si cu ocazia acestui ``scandal`` duminica ne vom strange toti membrii dacia club si cei vechi si cei noi si va fi o intalnire super... nu???
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Hai ma sa terminam , doar ce am crezut ca treaba merge spre bine si apare un alt intelept , care da sfaturi si pareri.MAi aveti putintica rabdare pina duminica.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
- CT------
1,6/2005 Forza Steaua
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Oficial cand ne vedem?
Duminica, ora 16 in parcarea si apoi la Pizzico? Numai de bine PS Am si eu loc? Ca user Dacia Club, evident! |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Eu ma dau ... dar in cadru privat
![]() Sa vedeti cum e si cu intercooler ![]() Doar sint membru NoSpeedLimit Romania Si daca imi aduc aminte chiar si cei care se dau fecioare .... s-au dat cindva. Referitor la LC nu frinele de mina sint problema. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
- CT 31 ___
2008 Ambition Led & sound tuning.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(andy_x3m @ 12 Nov 2008, 10:21) Tinand cont ca traim intr'un stat democratic, oricine are dreptul la o concluzie/parere dar nu are drept sa o emita public atat timp cat aceasta aduce injurii imaginii unei persoane sau organizatii. Evident, daca ceea ce spune este sustinut de dovezi palpabile atunci e alta mancare de peste, dar... eu intr'un an nu am vazut un membru LC care sa dea "scartz" (e drept ca unii mai scapau ambreiajul:D sau ca nu era aderent asfaltul la plecare). Numai de bine si ne vedem duminica la pozat O singura data m-a mancat in c*r sa vin la o intalnire LC. Si am venit atunci toti de la DC. In 3 minute am plecat. De ce oare? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
I-ar incepeti cu panarama ?! Va rog multi abtinetiva de la comentariile inutile ca cine trage frana si cine rupe cauciucul.
Duminica la 16:00 in parcare ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Sa faci cinste celor care te-au ales in functie
![]() |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
De ce oare, de ce oare pastrama? oricum s-au schimbat multe si acolo si in bine vreau sa zic, ce a fost a trecut.Ne vedem duminica ora 16.
A pomenit cineva de alt topic de intilnire, asta este. http://www.daciaclub.ro/INTALNIREA-MEMBRIL...tml#entry640835 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
@Bolidu : Sa stii ca ai si sustinerea mea si sper sa nu il faci pe bobo77 de ras ptr ca el a reusit in vremuri grele
![]() ![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
- CT-xx-HIT
2017/2019 [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Multam multam !!! Promit ca nu o sa va dezamagesc ! Sa traiti bineee !
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
zgribulici^.^ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 26 November 07 ![]() |
Eu nu vin ....imi pare rau plec din constanta ! Sper sa iasa frumos si sa va simtiti bine .
@bolidu succes si ......sanatate ![]() ![]() ![]() ![]() @bolidu daca tot esti organizator....vezi ca se face prea mult off-topic ! This post has been edited by zgribulici^.^: 14 Nov 2008, 11:42 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.4
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
lasa zgribulici^.^ ca i-au eu un tiramisu pentru tine
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
QUOTE(unEL @ 10 Nov 2008, 20:46) De un an de zile nu stiu daca am lipsit la 4 intilniri si daca mai adaugam si intilnirea celor doua cluburi DC+LC se datoreaza cumva si mie. Aici ne laudam. QUOTE(pastrama @ 11 Nov 2008, 17:17) de cand nu mai e Bobo organizator, la intalnirile DC vin mai multi membri LG decat oameni "de-ai nostri". Punct. Pastrama zice una si are dreptate QUOTE(unEL @ 11 Nov 2008, 22:13) Pot face ce vreau. PUNCT Si fac si analize daca vreau. PT. CA POT Ca tu ai ales dupa acea intilnire de la Cherhana sa mai faci intilniri comune si s-a ajuns aici ... e alta poveste care e de pe vremea cind tu erai organizator si va trebui sa raspunzi colegilor care iti imputa asta , pt. ca tu ai permis sa se intimple asta. unel intelege alta .Si aici invinovatim .Mi-am permis sa scriu si eu pt ca pot si vreau.Am rasfoit si nu am gasit dupa cherhana decit jumatate de intalnire comuna , in rest cum a zis pastrma membrii logan club participa si la dacia.Pentru mine unul , unel inca este perceput ca un membru loganclub si nu vad nimic rau in asta.Am scris aceste randuri pentru ca nu stiu daca ajung duminica dar incerc , sa stie si parerea mea daca conteaza. This post has been edited by gabylzr: 14 Nov 2008, 14:18 |
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
- CT------
1,6/2005 Forza Steaua
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ba gaby ce dracu ai ma si tu ai inebunit, doar ce am zis ca am terminat cu scandalul si ai inceput tu acum.Termina ca se interpreteaza altfel si nu am nevoie de avocat.Am zis ca lamurim lucrurile duminica, desi in mare cred ca s-au lamurit.Vreau sa-ti mai spun ca Unel nu-mi este dusman, doar am avut niste opinii contradictorii si nu vreau decit ca lucrurile sa intre in normal.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
QUOTE(gabylzr @ 14 Nov 2008, 15:15) Aici ne laudam. unel intelege alta .Si aici invinovatim .Mi-am permis sa scriu si eu pt ca pot si vreau.Am rasfoit si nu am gasit dupa cherhana decit jumatate de intalnire comuna , in rest cum a zis pastrma membrii logan club participa si la dacia.Pentru mine unul , unel inca este perceput ca un membru loganclub si nu vad nimic rau in asta.Am scris aceste randuri pentru ca nu stiu daca ajung duminica dar incerc , sa stie si parerea mea daca conteaza. Am fost pur si simplu corect. Nu am zis pina acum nimic, si nici nu prea aveam de gind sa zic. Dar am fost provocat. Imi pare rau sa sint perceput ca un membru LC si nu ca un OM. Daca vroiam sa impun LC, faceam lucrurile alea cu invitati selectati. Dar daca unii nu pot vedea lucrurile exact asa cum s-au petrecut si vor sa scoata din context ce le convine e altceva. Eu personal sint impacat cu mine, consider ca am oferit multe acestor oameni, si nu sint in postura care sa fiu acuzat de niste lucruri care sint departe de gindurile mele. Si daca tot ai citit, trebuia sa vezi ca nu am zis nimic pina nu am fost provocat, dar asta nu ai cautat mai ales ca tu vroiai sa zici altceva. Si chiar daca ma crezi sau nu .... parerea voastra (inclusiv a ta) conteaza intr-o oarecare masura pt. mine. Dar d.p.d.v. personal viata privata e altceva si nu trebuie amestecata. Ne vedem duminica si stam de vorba pt. a ne face intelesi. Va salut 14 Nov 2008, 16:44: QUOTE(bobo77 @ 14 Nov 2008, 16:41) Vreau sa-ti mai spun ca Unel nu-mi este dusman, doar am avut niste opinii contradictorii si nu vreau decit ca lucrurile sa intre in normal. Si eu vreau la fel. Multumesc Bobo This post has been edited by unEL: 14 Nov 2008, 15:44 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
- CT 31 ___
2008 Ambition Led & sound tuning.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Vă salut din Benin!
![]() Acum 3 zile am văzut un Logan MCV în Lome, Togo, și am crezut că s-a mutat locul de întâlnire... Să ne vedem cu bine la anul! |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
face cineva rezervare la pizzico pentru maine ... sa nu stam iar sa cautam locuri ... sefu de sala a zis sa il anuntam inainte cand venim sa ne aranjeze mesele....Are cineva numarul?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Este cineva din Faleza Sud?Sau macar trece cineva pe la Doraly?
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
bobo77 |
![]()
|
Sa-l ia cineva si pe cristio_79 va rog, cine e de prin zona aia daca se poate, asta a vrut sa zica.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
sonykel |
![]()
|
pai ori faleza sud ori dorally ca-s doua zone total diferite...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
cristio_79 |
![]()
|
Pai eu stau in Faleza Sud,dar daca nu mai locuieste nimeni in zona,voi veni pe jos pana vis-a-vis de Doraly,la trecerea de pietoni,unde incepi sa urci pe pod.Doar nu o sa am pretentia sa vina cineva sa ma ia de la scara.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
cristio_79:Trec eu sa te i-au ,ne vedem la 15:40 la peco ala din fata de la Doraly .Trimite te rog un pm cu numaru tau de tel.
|
--------------------
Solenza
Scala
- CT -- PMR
2003
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Multumesc!
Ai PM. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
sonykel |
![]()
|
uuu scz am incurcat locatiile eu stau la delfinariu dar aici e faleza nord... daia intrebam... scuze
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
@MAERSK : Te salutam si noi pe tine, ai grija despre tine acolo, si ne vedem cu bine cand te intorci.. (ai cam fugit de frig)
![]() ![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
- CT-xx-HIT
2017/2019 [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
bobo77 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
bolidu |
![]()
|
Frumoasa intalnire cu destui participanti si sper ca de acum incolo sa fie tot asa. Am rezolvat si conflictele izbucnite fara sange si vanatai
![]() ![]() Au fost prezenti: -eu cu Alina -bobo77 -rhadoo81 -pastrama -beciacustic -cristirzr -raqzvan -steel tormentor -cristio_79 -nec -unel -sonykel -andy_3xm -cristitranca De la reno: -touche -babanu -veronick Urmatoarea intalnire o voi anunta zilele urmatoare. Numai bine all ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 22:43 |