PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
CT34FLO |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|||
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
paste fericit alaturi de cei dragi
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
Paste fericit tuturor
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Desi nu am acces la internet vreau sa va urez tuturor un paste fericit, toate cele bune si sa ne revedeb cu bine. P.s vedeti cat mancati!!!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Hristos a inviat !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Hristos a inviat! paste fericit alaturi de cei dragi si multa sanatate.
This post has been edited by bobo77: 19 Apr 2009, 10:24 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
Hristos a inviat!, lumina in suflet si tot ce va doriti
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
chicano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 25 June 06 From: Bucharest ![]() |
Adevarat a inviat!
|
--------------------
Laureate
1.4
2006, 1,4 MPI
- B-00-OOO under construction
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
aveti dovezi???
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Urmatoarea intalnire este pe Duminica pe 26.04.2009 la ora 16:00 in parcare la Pizzico, Piata Ovidiu. Intalnire normala momentan deoarece am vorbit cu cativa membrii si nu pot veni la Cherhana iar celelalte 2 cluburi nu si-au anuntat prezenta pentru Cherhana. Vom stabili la un suc in Pizzico cand vom merge la Cherhana. Ne vedem Duminica la ora 16:00. Numai Bine!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Loganu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 April 09 From: Constanta - Navodari ![]() |
prezent si eu
![]() Sa facem lista 1. Ady 2. Loganu' 3...... This post has been edited by Loganu': 21 Apr 2009, 12:21 |
--------------------
Dacia
Logan
bla bla bla...
- bla bla bla bla bla bla
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu pot veni, desi mai este pina atunci.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
Nici eu nu pot ajunge
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Incerc sa ajung. Nu am idee daca stau sau nu, dar incerc sa vin sa va salut.
Adevarat a Inviat! |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
bobo77 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Loganu ne face poze duminica....este un posesor de logan.....o sa il cunoasteti la intalnire cei care nu il cunosc!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Loganu e posesor de logan? Incredibil...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Vin si eu duminica ! Mai vine cineva cu vre-o fata ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
nu vine ca nu are permis si raceru de ema o are busita...
logan club va invadeaza ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
BeciAcustic |
![]()
|
Sony stai calm ca il iau eu .... Ne vedem duminica!
This post has been edited by BeciAcustic: 25 Apr 2009, 11:23 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Si eu am sa vin duminica
![]() |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
Loganu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 April 09 From: Constanta - Navodari ![]() |
pai ce conteaza ca are ema masina bulita
![]() Nu conteaza fiecare ce varsta are Vin cu microbu' ... las ca ma fac eu mare peste 8 luni ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
bla bla bla...
|
|
sonykel |
![]()
|
din cauza cutremurului au cazut 2poduri unu la ovidiu si unu la navodari... asa ca din pacate azi nu mai poti veni...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
Loganu' |
![]()
|
![]() ![]() Pai o iau pe la poarta alba ... valu lu traianel si tot dau de tine... This post has been edited by Loganu': 26 Apr 2009, 09:18 |
--------------------
Dacia
Logan
bla bla bla...
|
|
bobo77 |
![]()
|
Nu jung azi, imi pare rau.Daca nu se organizeza nimic pe linga Neptun in mod sigur o sa ne vedem dupa data de 15 mai dupa marele eveniment din viata mea.
PS-pacat ca nu avem topic de discutii generale(cum este in alta parte) ca unii se trezesc vorbind confundind forumurile desi au 2 posturi si lumea nu-i cunoste aici...si nu ma refer la respectabilul sonykel pe care il salut cu repect. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
sonykel |
![]()
|
gata iertatil nu-l spanzurati... e mic nu stie e obisnuit cu logan clubu unde pot discuta lejer ca oricum la sfarsit se sterge...
Loganule nu mai posta... Postezi tocmai diseara impresii de la intalnire This post has been edited by sonykel: 26 Apr 2009, 09:52 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Citeam asta:
"....unde pot discuta lejer ca oricum la sfarsit se sterge " si ma intrebam, ce va tine sa va faceti un topic la cafenea (exista si functia Chat) in care sa comunicati lejer, fara teama de a incarca topicul de intalniri. "Constanta speak" "Telegraf" Si puteti acolo sa vorbiti orice, mai ales ca poate interesa si pe altii, ca doar sunteti la mare,.... si cam vine lumea la mare. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Teoria Conspirației...
A se vedea celelalte threaduri de întâlniri, unde nu s-a întâmplat nimic niciodată... si aici și pe reno... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sonykel |
![]()
|
logan 1.5 dci ma refeream ca sterg daca se intrece limita bunului simt...
oricum v-ati gasit tocmai voi doi cu cele mai multe prezente la activ... barem pustiu asta saptamanal isi cheltuie banii sa faca cumva sa vina din navodari in constanta. si cu asta am incheiat subiectu |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
BeciAcustic |
![]()
|
Daca se vrea vom face un topic la cafenea cu "Discutii genereale" pentru cei din Constanta.... ca sa nu umplem topicul asta cu certuri si fiecare sa isi spuna parerea despre altul si tot asa. Discutam azi la intalnire acest aspect. Cat despre membrii noi... sa le dam o sansa... nu stiu regulile ... nu ii luati tare, afla ei la intalnirea de azi ce si cum, si in primul rand mi se pare normal sa "comenteze" cei cu prezente numeroase la intalniri nu cei din spatele tastaturii si cu asta PUNCT. Gata cu offtopicul, restul vorbim la intalnire.
Ne vedem la intalnire! |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:37 |