PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
sonykel |
![]()
|
||
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|||
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
chill
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
- CT 31 ___
2008 Ambition Led & sound tuning.
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 24 September 09 ![]() |
Gata baietii...treji? Aseara am reusit sa fac "pana" si dai ioane la 12 noaptea si cauta vulcanizare. Cand dau de vulcanizare imi zice ala ca am o gaura in talonul cauciucului. Deci astazi sper sa fiu mai norocos ca altfel stau catel pe marginea drumului
![]() This post has been edited by Ionut_Nedelcu: 14 Nov 2009, 05:51 |
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
2001 "Oamenii nu se schimba, ci devin pe zi ce trece ceea ce sunt de fapt."
|
|
G L G |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 25 July 08 From: CONSTANTA ![]() |
Buna dimineata la toata lumea....
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
- CT O6 XXX
2007 / Dinamique 1,5 DCI; clima; MP3. http://www.youtube.com/watch?v=Oxtr1EOfZig
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
CEA MAI TARE INTALNIRE EVER AND EVER!!!!!
Multumesc si pentru cauciuce, din pacate sunt mari pentru masina mea, am sa postez anunt la bursa. Poze mai pe seara ca acum mi-e lene ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Misto rau intalnirea ... Traiasca nea` patronu` de la Tulcea ! O sa se umple bursa de caucioace
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Felicitari ptr organizatori .....au fost de nota 10....evenimentul a fost deosebit dupa parerea mea si vremea a fost blanda....a iesit foarte bine ...sa speram ca vor mai fi si alte evenimente sau intalniri la fel de captivante...
...ne vedem la urmatoarea intalnire....numai bine. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Super intilnirea, felicitari organizatorilor si cred ca toata lumea este super multumita.Foarte multumit de service si de comportamentul personalului de acolo, de surpriza ce sa mai zic.Din punctul meu de vedere toate au fost ok.Se pare ca m-au cistigat si pe mine de client.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
O intalnire foarte foarte reusita din toate punctele de vedere zic eu. Sper ca toata lumea este multumita si sa nu apara discutii. Bannerul am vazut ca v-a placut, la fel si toate surprizele si tot show-ul pe cere ni l-au oferit cei de la STAR SERVICE TULCEA.
Sa pune-ti poze filmulete tot ce exista..... Si drumul a fost foarte interesant mai ales cel de intoarcere care a fost mai mult DACIA BENZINA vs. RENO MOTORINA!!!!! ![]() Am uitat sa mentionez ceva important care l-am postat pe toate cele 3 forumuri: Cand cineva va spune VENITI CU PORTBAGAJELE GOALE paia sa sa fie....sincer mi-am facut 10000 de draci cu portbagajele la unii .... si eu si baiatul de la service....deba debea se calma sa nu se infurie si sa isi bage piciaorele in TOT. Baiatul acela care la-ti tot vazut cu lista facuta de noi era reprezentatul star service pe partea de piese , nu e un pustan sau "baietica" ala cum l-au numit unii fara lipsa de respect.... This post has been edited by BeciAcustic: 14 Nov 2009, 19:12 |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
Foarte frumos. Da.... la faza cu portbagajul este adevarat ce zici beci, eu mai paranoic din fire am crezul ca o sa puna aia un breloc ceva in portbagaj
![]() ![]() |
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Respectele mele Ionute ca ai venit cu 1310. Apropo masina merge bine
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Super intalnirea, felicitari si multumiri organizatorilor !
Chiar nu ma asteptam la surprize de genul acesta. Cu toate ca am mers in masina cu unul dintre organizatori, habar nu am avut ce o sa se intample. Rare cazurile cand o reprezentanta auto, cu atat mai putin Dacia / Renault, face astfel de gesturi. This post has been edited by cristio_79: 14 Nov 2009, 19:45 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
Da..mai trebuie putin bibilita sa mearga asa la standardele mele
![]() ![]() http://dl.transfer.ro/poze_dacia_club_14.1...4Nov-e8f6f4.rar - aici sunt fotografiile de la intalnire. This post has been edited by Ionut_Nedelcu: 14 Nov 2009, 20:41 |
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Dupa ce am plecat bobo si cu mine, a mai fost ceva? Vre-un spectacol ceva?
![]() ![]() <span class='edit'>14 Nov 2009, 21:05:</span> PS: acum fac o arhiva cu pozele. http://www.2shared.com/file/9162950/22c35bb0/New_Folder.html Vedeti daca merge.... This post has been edited by Iulikk: 14 Nov 2009, 22:24 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
salutare
felicitari celor de star service si organizatorilor vedeti ca sunt poze si pe reno.ro |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 31 Dec 2008, 14:58) Hai sa nu mai laudam in exces service-ul din Tulcea ca in afara de noul sediu nu-i nimic de capul lui, in afara de faptul ca cei din Constanta nu platesc manopera acolo, dar pretul consumabilelor este pe masura. ..... sursa QUOTE(bobo77 @ 14 Nov 2009, 18:49) ![]() This post has been edited by fost membru: 15 Nov 2009, 12:11 |
--------------------
dacia
dacia
- CT 09 FMB
logan
|
|
G L G |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 25 July 08 From: CONSTANTA ![]() |
pentru a ne readuce aminte
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
- CT O6 XXX
2007 / Dinamique 1,5 DCI; clima; MP3. http://www.youtube.com/watch?v=Oxtr1EOfZig
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
GLG bine lucrat...bravo
![]() |
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
|
|
Iulikk |
![]()
|
Frumos colaj.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
G L G |
![]()
|
pentru cei care doresc filmuletul..valabil 10 zile
http://dl.transfer.ro/INTALNIRE_LOGAN__REN...5Nov-0aa827.mpg |
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
- CT O6 XXX
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
GLG doar atat zic....nota 10!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
glg logan club iti multumeste ptr film , suuuper film
15 Nov 2009, 21:06: glg cum se numeste melodia??? This post has been edited by sonykel: 15 Nov 2009, 21:06 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
@fost membru vezi ca exista topic discutii generale pt Constanteni daca vrei vorbim acolo, cam banui cine esti...chiar era nevoie sa citezi, pentru ce? ce vrei sa-ti zic ca eu la olteanu nu am avut probleme si ma tratau ok si eram multumit.Acum daca am fost la Tulcea si mi s-a parut ok care-i problema, mai ales ca prietenii mei din club au o relatie buna cu service-ul si prin cadourile facute au demonstrat ca stiu sa-si atraga clientii.La bani cu drum cu tot pentru mine care vin de la Mangalia si iau in calcul si benzina ies un pic mai bine la Tulcea.Oricum mi-a placut cum am fost tratat ca si client si de acum incolo la revizii la ei ma duc.Probleme?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
a fost super marfa, organizarea, premiile....modul de desfasurare...TOOT!!!, felicitari STAR SERVICE TULCEA pentru organizarea evenimentului
![]() ![]() si poze pe link`ul urmator : poze eveniment Star Service Tulcea |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Azi am primit confirmarea cum ca intalnirea a fost un real succes si ca cei de la service-ul din tulcea au fost foarte multumiti de prezenta nostra extrem de numeroasa si am intgrecut asteptarile....Bravo baieti! Speram sa mai participam si la alte evenimente de acest gen, sa ne afirmam mai mult si mai bine!!!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Iulikk |
![]()
|
La intalniri d-astea cu surprize sa tot venim
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Am descarcat si eu pozele ... sincer nu ma pricep sa fac arhive dalea si le postez pe forum.
L.E. Nu vrea sa ia pozele... incerc sa fac o arhiva daia poate imi iese ![]() Uite ca am reusit cu ajutorul lui beci asta-i link-u` http://dl.fisier.ro/files/idmhfl84rpn4bll/Desktop.rar.html This post has been edited by bolidu: 16 Nov 2009, 00:12 |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
"zbf" era bine daca veneai si tu cu berlina ta sa vada oamenii ca dacia "nu are varsta"
![]() |
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
|
|
s0rinel |
![]()
|
![]() Trucker Group: Members Posts: 66 Joined: 6 August 09 ![]() |
imi pare rau ca nu am putut veni :-|
This post has been edited by s0rinel: 16 Nov 2009, 12:21 |
--------------------
Dacia
1310 Li
- CT 89 RGD
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 13:15 |