PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
As veni si eu, dar sunt singur cu chitara pe spate; nu cunosc pe nimeni
![]() [later edit] Se dau stickere cu daciaclub.ro ? ![]() This post has been edited by Ciorapel: 26 Nov 2009, 13:59 |
--------------------
r
m
2
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
Hmm de cand vreau sa vin si eu odata la o intalnire, spt asta era chiar OK, din pacate masina nu e gata (reparatie capitala), sper ca la urmatoare intalnire, peste 2 spt din ce am citit sa imi anunt si eu prezenta...Toate cele bune, la cat mai multe intalniri...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
- CT-06-PTY
1987 DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
HUntter |
![]()
|
![]() Membru Medical Group: Members Posts: 27 Joined: 18 February 07 From: Space, the final fronteer ![]() |
as veni si eu , dar problema este ca luni am doua examene... daca imi dati si mie detalii cu ora si locul, va dau in seara asta un raspuns. daca imi este accesibil timpul, vin cu cea mai mare placere. oricum sunt pionier in ale intalnirilor
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- CT-03-LCC
1996, LX Stii, si la ce te-ajuta ca stii ...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
La NewPizzico, in Piata Ovidius, vis-a-vis cu muzeul ala... nu stiu care. Duminica la ora 14:00.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie e o cladire veche ..langa muzeu e si statuia lui Ovidiu apoi lateral o sa vezi parcarea restaurantului New Pizzico...sigur vei vedea masini Dacia parcate...
![]() This post has been edited by maryus73: 26 Nov 2009, 20:27 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Va asteptam si nu fi-ti timizi, o sa vedeti ca o sa va placa.Intilnirea are loc in Piata Ovidiu la New Pizzico in parcare, ora 14, fata in fata cu Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, duminica aceasta .Citeva pagini mai in spate este numarul de telefon al userului beciacustic organizatorul de intilniri.
This post has been edited by bobo77: 26 Nov 2009, 21:34 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
I-am lasat eu numarul pe privat. Il asteptam la intalnire! Vine si cristitranca duminica care a cam omis intalnirile in ultimult timp.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Incerc sa vin si eu ... sambata am o petrecere in Eforie la care trebuie sa ajung; acum sa vad, daca raman acolo, nu stiu daca ma intorc in Cta pana la 14 a doua zi, dar daca raman in Cta, vin in proportie de 99%
![]() P.S. Se impart ecusoane cu nume ? ![]() ![]() |
--------------------
r
m
2
|
|
HUntter |
![]()
|
![]() Membru Medical Group: Members Posts: 27 Joined: 18 February 07 From: Space, the final fronteer ![]() |
Probabil voi ajunge si eu asa ca Sign me Up! In caz ca vor interveni altele, voi anunta. Respect!
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- CT-03-LCC
1996, LX Stii, si la ce te-ajuta ca stii ...
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Ciorapel , unde te crezi? la logan club? nu mai cocalarii aia de la logan club fac asa ceva...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Fie vorba intre noi, ar fi misto sa facem si astia de la DaciaClub niste ecusoane d-alea smechere
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
cu ce scop???
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
s0rinel |
![]()
|
![]() Trucker Group: Members Posts: 66 Joined: 6 August 09 ![]() |
da, chiar nu isi are rostul ecusonul stickere ar mai merge
cred ca o sa vin si eu duminica ![]() This post has been edited by s0rinel: 27 Nov 2009, 00:15 |
--------------------
Dacia
1310 Li
- CT 89 RGD
2003
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Stikere sunt facute pentru luneta, cred ca mai am eu unul in masina si il dau duminica dar ecusoane vorba lui steel nu le vad rostul....dar vom discuta si problema aceasta daca se deciode in proportii mari. Ne vedem duminica!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
steel , cu scop de a avea ce atarna de gat
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Pyn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 8 February 08 ![]() |
cred ca ajung si eu pe acolo.
|
--------------------
dacia
supernova
- CT-22-PYN
2001/Clima
|
|
Iulikk |
![]()
|
Am si eu vreo 4-5 stickere, doar ca trebe sa le gasesc. Cand o sa vin (in viitorul nu prea apropiat) o sa le aduc la intalnire.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Glumeam cu ecusoanele ... Dar cu stickerele nu
![]() |
--------------------
r
m
2
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 24 September 09 ![]() |
Ma prezint si eu duminica daca nu cedeaza cureaua de la alternator (mi-am montat un "madar facar" de 90 Ah (alternator) si sunt in probe)
|
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
2001 "Oamenii nu se schimba, ci devin pe zi ce trece ceea ce sunt de fapt."
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
- CT-xx-HIT
2017/2019 [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Se face vreo rezervare ?
Ca se anunta o prezenta destul de mare. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
o sa fac duminica dimineta o rezervare daca este cazul....Iulik vezi cum faci sa ajunga stikerele alea la intalnire sa le dam la baietii care nu au ....
radioman cauciucuri nu se mai dau .... a fost "stoc limitat" ![]() Pyn te asteptam si pe tine! |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Ciorapel |
![]()
|
|
--------------------
r
m
2
|
|
Iulikk |
![]()
|
Hai ca poate vin "pe ascuns" cu masina
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
revoOO |
![]()
|
![]() Membru cu Ambreiaj Group: Members Posts: 106 Joined: 12 June 09 From: Constanta ![]() |
Haideti ca vin si eu la intalnire, sunt un membru incepator :"> , am permis de 7 luni
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- CT-03-W L L
'83 TLX
|
|
Grigo-CT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 2 April 09 ![]() |
sa vad ce treaba am maine si vin si eu
![]() |
--------------------
Dacia
1300
- CT 02 LFR
1980
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Maine ma duc cu noul propietar al masini mele sa facem actele de vanzare/ cumparare
![]() Intentionez sa imi i-au un renault megane bicorp ![]() |
--------------------
Solenza
Scala
- CT -- PMR
2003
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Aha,sa inteleg ca te dai de partea noastra
![]() Se anunta si pe aici multa lume...o sa fim atat de multi ca nu o sa avem masa la pizzico ![]() This post has been edited by rcosmin: 28 Nov 2009, 20:52 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Iulikk |
![]()
|
Vin si eu azi. O sa aduc 6 stickere de interior cu daciaclub si 2 stickere cu reno.ro pt exterior (unu alb si unu negru). 1 sticker este rezervat pt maryus73, restu' o sa vorbiti cu BeciAcustic.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 07:50 |