PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
cristio_79 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|||
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Am facut tot posibilu si tot nu am putut sa ajung
![]() Va doresc la toti Craciun fericit si un an nou plin numai de bucurii |
--------------------
Solenza
Scala
- CT -- PMR
2003
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
La mulți ani stimabilului radioman, ce a împlinit venerabila vârstă de 92 anișori azi.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
vere MAERSK ia niste lecitinia ceva , memoplus , aici se discuta http://www.daciaclub.ro/Discutii-Generale-...46920-s540.html orice altceva ce nu are legatura cu intalniriile. dece trebuie sa fi tu gica contra...
This post has been edited by sonykel: 17 Dec 2009, 22:53 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
zapacit |
![]()
|
![]() Life is a race....so drive it !!! Group: Members Posts: 74 Joined: 29 July 09 From: COnstanta ![]() |
Intrucat sarbatorile de iarna sunt destul de aproape, iar concediile le`am cam luat deja....eu am sa va parasesc pt o perioada de timp....dar tin sa va urez un Craciun fericit alaturi de cei dragi.....sa va aduca mosul tot ce va doriti, un an nou plin de impliniri si toate cele bune...ne vedem la anu`.....pana atunci...numai bine tuturor :*:*:*:*
![]() ![]() This post has been edited by zapacit: 18 Dec 2009, 13:49 |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
- CT-xx-HIT
2017/2019 [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
Sarbatori Fericite si La Multi Ani !!!!!
![]() |
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
La multi ani tuturor, sarbatori fericite si sa va aduca Mosu' tot ceea ce va doriti!!
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
ct_71_ccl |
![]()
|
![]() ct_71_ccl Group: Members Posts: 195 Joined: 3 February 07 From: constanta ![]() |
tks ptr invitatie!nu am avut cum sa vin ,eram pecat!poate la urmatoarea!toate bune!
24 Dec 2009, 18:08: si craciun fericit la toti!sa va aduca mosu' tot ce va doriti! This post has been edited by ct_71_ccl: 24 Dec 2009, 17:08 |
--------------------
dacia,renault
logan,clio
- ct 72 ccl,ct 71 ccl
1,2 16 v - 2011;1,6 16 v - 2009
|
|
T0xic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 10 October 08 From: Constanta ![]() |
Craciun Fericit si sa va umple moshu de cadouri! Sper sa va aduca tot ce va doriti... cu toate ca o sa faca saracul hernie de la atata carat
![]() |
--------------------
Dacia
1310L
- CT-02-AGZ
1993 All the power in the universe can't change destiny
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Craciun fericit! si la multi cu multa sanatate ca-i mai buna decit toate.
Sa ne revedem sanatosi la anul la urmatoarea intilnire in numar cit mai mare.Dar hai cu urarile aici ca de aceea s-a facut acest topic http://www.daciaclub.ro/Discutii-Generale-...ml#entry2193544 This post has been edited by bobo77: 24 Dec 2009, 22:32 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
LA MULTI ANI!! Si multumesc pentru urari tuturor. Sa ne vedem cu bine la anu.
PS: noaptea asta stau de paza sa il prind pe Mosu' poate mai iau vre-un cadou ceva ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Craciun fericit tuturor membrilor DaciaClub & RenoClub Constanta! Un an nou plin de impliniri iar in noul an sa ne vedem cu bine la intalniri, unde pe viitor vor aparea noi "surprize" in cadrul clubului la fel de interesante ca si cele de anul acesta!
P.S. HO HO HO sa vina Craciunul cu daruri multe, eventual cu o noua masina de la mosu` si de preferat Dacia sau Reno sa nu parasiti clubul. Numai Bine! Ady! |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Sarbatori fericite tuturor membrilor DC & Reno Constanta si nu numai !
Multa sanatate, fericire si indeplinirea tuturor dorintelor. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
s0rinel |
![]()
|
![]() Trucker Group: Members Posts: 66 Joined: 6 August 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 Li
- CT 89 RGD
2003
|
|
T0xic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 10 October 08 From: Constanta ![]() |
nu stau in cta stau in valu traian
![]() |
--------------------
Dacia
1310L
- CT-02-AGZ
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Pe 4 Ianuarie dau comanda de suporti numere DaciaClub ( http://www.daciaclub.ro/forum-reno-boutiqu...ml#entry2199240 ). Incep o lista cu cei care vor:
1. BeciAcustic 2. Iulikk |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 24 September 09 ![]() |
1. BeciAcustic
2. Iulikk 3. Ionut_Nedelcu |
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
2001 "Oamenii nu se schimba, ci devin pe zi ce trece ceea ce sunt de fapt."
|
|
Iulikk |
![]()
|
Bai... care faceti comanda, intrebati si de un calendar 2010 de birou cu Renault, va rog eu
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
T0xic |
![]()
|
Nu este adevarat! Rectific. Nu, Este adevarat!
![]() trecema pe lista pt suportii de numere ![]() 1. BeciAcustic 2. Iulikk 3. Ionut_Nedelcu 4. T0xic |
--------------------
Dacia
1310L
- CT-02-AGZ
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
1. BeciAcustic
2. Iulikk 3. Ionut_Nedelcu 4. T0xic 5. Maryus73 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
zapacit |
![]()
|
![]() Life is a race....so drive it !!! Group: Members Posts: 74 Joined: 29 July 09 From: COnstanta ![]() |
Salutare. Bine v-am regasit in nou an! Am si eu ceva propuneri pt anumite obiecte personalizate dacia-reno. si anume: sepci, tricouri, calendare, stikere, agende, parasolare, majoritatea le pot face eu, insa am nevoie de siglele de la dacia si reno, sa fac cateva modele pentru cei interesati, asa ca Beci te rog daca ai pe acasa siglele vectoriale, sau cine ma poate ajuta cu asa ceva? (Cand e urmatoarea intalnire?)
This post has been edited by zapacit: 1 Jan 2010, 23:48 |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Aici găsești vectorialele. http://www.reno.ro/autocolant/
http://www.daciaclub.ro/-t2166.html This post has been edited by C a t a l i n: 1 Jan 2010, 23:54 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pe 10 ianuarie este urmatoarea intalnire. Un parasolar DaciaClub chiar ar fi interesant si sigur o sa cumpar unul si o cana, si o sapca si cate o bucata din orice e cu DaciaClub
![]() This post has been edited by Iulikk: 2 Jan 2010, 00:15 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
zapacit |
![]()
|
Pentru inceput ma gandeam la calendare.....fiind inceput de an....multi si`ar dori....insa am envoie de poze.....de la intalniri....si aparem acolo
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
1. BeciAcustic
2. Iulikk 3. Ionut_Nedelcu 4. T0xic 5. Maryus73 6. Rcosmin (2 seturi cu inscriptia forum renault) Attached thumbnail(s) indexCAARM25C.jpg ( Size: 67.21k ) Number of downloads: 266 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
I-am dat un PM lui zapacit pentru a putea pune ideile lui in practica. Astept sa ma contacteze si sa facem ceva frumos pentru club. O sa faca o monstra din fiecare si o sa le aduca la urmatoarele intalniri(depinde cand o sa fie gata) ca sa vedem cate vrem si ce vrem. Sper sa iasa ceva frumos.
Urmatoarea intalnire este pe 10.01.2010. Mai vrea cineva suporti de numere? Daca da sa spuna pana pe 4 ianuarie ca fac comanda! |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 24 September 09 ![]() |
1. BeciAcustic
2. Iulikk 3. Ionut_Nedelcu ( 2 seturi cu dacia club) 4. T0xic 5. Maryus73 6. Rcosmin (2 seturi cu inscriptia forum renault) Eu mai vreau un set cu inscriptia dacia club..am efectuat mai sus modificarea. |
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
2001 "Oamenii nu se schimba, ci devin pe zi ce trece ceea ce sunt de fapt."
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Diseara voi da comanda pentru suportii de numere....
Am o propunere pentru voi. Cand am fost la tulcea si am fost bine tratati am promis ca ii ducem fiecare club cate un suport de numar adica logan un suport si dacia un suport. Cei de la logan au avut atunci pe loc sa le dea iar noi nu am avut. Peste vreo doua saptamani ma duc la revizie la Tulcea si as vrea sa ma revansez fata de cei de acolo si sa le duc suportii doriti. Cine este deacord sa mai facem comanda de un suport in plus, sa mai punem 4 lei in plus fiecare. |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
1. BeciAcustic
2. Iulikk 3. Ionut_Nedelcu ( 2 seturi cu dacia club) 4. T0xic 5. Maryus73 6. Rcosmin (2 seturi cu inscriptia forum renault) 7. Zbf ![]() P.S. prezent si pe data de 10, sper cu masinuta, daca nu...cu cine apuc ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 17:34 |