PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Eu va propun o iesire din tara
![]() ![]() Ce ziceti ? P.S. Eu ma bag si la un gratar daca se organizeaza undeva mai la adapost, pt ca e totusi racoare! |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
- CT 31 ___
2008 Ambition Led & sound tuning.
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Ideea mea a fost desfiintata de organizator. Ne supunem. Daca asa s-a stabilit, asa se face. Pe 24 va fi urmatoare intalnire!
|
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(unEL @ 13 Jan 2010, 04:59) Eu am o strangere de inima cand e vorba de mers cu masina in Bulgaria. Am mers, dar parca nu eram in largul meu. Si ca sa mergem in coloana, iesim in evidenta prea mult. Nu avem noi limuzine sau cine stie ce masini, dar... e criza si nu se stie niciodata. @andy, mai mult ca sigur nu a fost desfiintata, dar parca nu prea e in ton cu vremea. Daca ar fi macar soare si uscat, ar merge, dar daca da o ploaie sau o zapada, nu prea. Eu sustin ideea ta, dar sa fie cum am spus mai sus. This post has been edited by cristio_79: 13 Jan 2010, 14:46 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sper sa ajung si eu pe 24, fac tot posibilul.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca vii bobo, dai un semn ca nu te-am mai vazut de mult
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
andy_x3m |
![]()
|
QUOTE(cristio_79 @ 13 Jan 2010, 15:39) @andy, mai mult ca sigur nu a fost desfiintata, dar parca nu prea e in ton cu vremea. Daca ar fi macar soare si uscat, ar merge, dar daca da o ploaie sau o zapada, nu prea. Eu sustin ideea ta, dar sa fie cum am spus mai sus. Ideea mea era sa merem intr-un restaurant unde sa mancam preparate din peste. Ce legatura are asta cu ploaia/ninsoarea? Daca unii au idei deviante ce implica gratare in aer liber, nu vad ce legatura ar fi cu propunerea mea. Numai de bine! This post has been edited by andy_x3m: 14 Jan 2010, 08:45 |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
io zic sa mergem si la un pescuit
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
zapacit |
![]()
|
![]() Life is a race....so drive it !!! Group: Members Posts: 74 Joined: 29 July 09 From: COnstanta ![]() |
si eu as da new pizzico pe o plimbare...oriunde ar fi ea....nu conteaza ca e frig, doar stam in masini sau la un local ceva.....oricum....ne vedem pe 24, sper sa nu intervina ceva in programul meu pana atunci.
Salutare, numai bine |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
O sa discutam cind ne intilnim pe 24 ianuarie de o eventuala plimbare, cred ca este cel mai bine pentru a evita polemicile...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu vin. Nu am masina la dispozitie, se duce taicamiu la munca duminica
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
T0xic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 10 October 08 From: Constanta ![]() |
nu stiu exact daca ajung pt ca s-ar putea sa plec intr-o excursie
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310L
- CT-02-AGZ
1993 All the power in the universe can't change destiny
|
|
zapacit |
![]()
|
![]() Life is a race....so drive it !!! Group: Members Posts: 74 Joined: 29 July 09 From: COnstanta ![]() |
stau acum si ma gandesc......duminica....cu ce sa vin la intalnire.....cu skiurile....sau cu sania?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
Iulikk |
![]()
|
DMHI recupereaza sambata si duminica zilele de azi (marti) si maine (miercuri), deci taicamiu o sa fie la munca pana seara la 7 jumate. _|_ masina
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Vedem cum evolueaza vremea. Daca este foarte rau anulam intalnirea. Mai vedem cum este Vineri-Sambata.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bobo77 |
![]()
|
Sa speram ca nu va mai ninge si vom reusi sa scoatem masinile din zapada.Eu anunt inca de pe acum, ca nu voi veni daca este zapada afara.Pierd prea mult timp pe drum si nu am rabdare sa fac o ora si ceva aproape doua pe drum, in conditiile in care pe timp uscat de acasa si pina in Piata Ovidiu fac 30-40 min.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
Iulikk |
![]()
|
Cica samba si duminica o sa fie si mai rece. Deci....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
mama masii de sesiune ca daca era sa am timp veneam eu pana la voi ca si asa imi place la nebunie sa conduc pe vremea asta... las ca poate ne vedem cat de curand se termina si iarna asta...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
andy_x3m |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Slabe sanse de imbunatatire a vremii. Sambata si Duminica minimele de temp vor fi de -20 si respectiv -19 grade. Ninsori sau anuntat...masina e blocata in parcare...pe stradute nu se poate circula...sanse de topirea zapezii nu sint...nu cred ca ma vad in parcarea New Pizzico
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() 20012010356.jpg ( Size: 604.08k ) Number of downloads: 307 20012010357.jpg ( Size: 616.98k ) Number of downloads: 317 20012010358.jpg ( Size: 581.1k ) Number of downloads: 304 20012010359.jpg ( Size: 510.57k ) Number of downloads: 305 |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
zapacit |
![]()
|
LOL zbf....in ce cart stai?.......Nici eu nu pot ajunge, nu vreau sa ma apuc sa dau la lopata, si nici nu`mi plac strazile pline de zapada.
|
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 24 September 09 ![]() |
Eu as veni ( acum ca am lopatat jumatate de zi) dar daca oamenii nu se prezinta......stau lin in banca mea.
P.S. ZBF cred ca D-zeu a avut boala pe masina ta de ti-a ingropat-o asa. Cand ai sfintit-o ultima oara ![]() This post has been edited by Ionut_Nedelcu: 21 Jan 2010, 12:17 |
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
2001 "Oamenii nu se schimba, ci devin pe zi ce trece ceea ce sunt de fapt."
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
hai ma ca se circula super bine deja multe bulevarde sunt la negru...
si nu va mai luati dupa prognozele celor de la meteo anuntasera duminica ca miercuri va ninge cel mai rau in ct dar nu mai rau ca ultima oara. si luni pana s-au prins ei sa anunte codu galben deja juma de oras era paralizat. azi de exemplu au zis de dimineata ca vor fi -7 iar pe pranz se va incalzi pana la -3 , si de unde ca azi dimineata termometru din masina arata -1 acum arata -3 deci nici macar evolutia mic-mare nu sunt in stare so zica cum trebe. ![]() This post has been edited by sonykel: 21 Jan 2010, 16:23 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Iulikk |
![]()
|
Pt. senzatii tari veniti in Mangalia. Satenii de aici pot sa confirme
![]() Oricum e misto, azi am facut 30 de lei impingand masinile blocate ![]() This post has been edited by Iulikk: 21 Jan 2010, 20:06 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 24 September 09 ![]() |
Deja se prevede un part-time la Iulik....daca impingi masini o sapt cu 30 ron pe zi te-ai scos de niste bani de buzunar
![]() |
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
2001 "Oamenii nu se schimba, ci devin pe zi ce trece ceea ce sunt de fapt."
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Se circula destul de bine. Cine isi anunta prezenta pentru duminica asta?
1. BeciAcustic 2.Sonykel 3....... Iulikk & Ionut_Nedelcu aveti topic de discutii generale: http://www.daciaclub.ro/Go-to-last-page-pa...46920-s600.html |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
1. BeciAcustic 2.Sonykel 3.Nec 4.....
|
--------------------
Solenza
Scala
- CT -- PMR
2003
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Am vorbit acum cu Andy si a zis ca ne onoreaza cu prezenta.
Nu mai vine nimeni sa inghete de frig duminica la ora 14:00 la NewPizzico iar apoi sa ne incalzim la o ciocolata calda, o cafea ceva? 1. BeciAcustic 2.Sonykel 3.Nec 4. Andy 5..... This post has been edited by BeciAcustic: 22 Jan 2010, 18:42 |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
T0xic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 10 October 08 From: Constanta ![]() |
nu vin....imi pare rau..am scos masina din zapda dar ma duc sambata la disco
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310L
- CT-02-AGZ
1993 All the power in the universe can't change destiny
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 07:13 |