PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
valmont |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Copii, culcarea ca e tarziu!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
valmont |
![]()
|
Mai bine ne jucam GTA :
![]() This post has been edited by valmont: 16 Jan 2007, 00:20 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Baieti trebuie sa va dau o veste proasta,pling si acum, nu pot sa-mi revin.Bogdan (bobo) a avut acident azi dimineata in jurul orei 2, in calitate de pieton,la lovit o masina.Ma sunat mama lui care era la spital.Nu a reusit nimeni sa vorbeasca cu el, nici macar sa-l vada.O armata de doctori in jurul sau dar nimeni nu sufla o vorba.Mamei lui i sa spus ca-i in afara oricarui pericol.Va dati seama ca-i pe miini bune la colegi lui .Fusese sunat de catre seful sau sa intre in sala de operatie pt o urgenta si in timp ce se ducea spre spital s-a intimplat nenorocirea, dupa ce ca avea probleme personale mai a cazu t si asta pe capul lui.La telefon nu raspunde, ori da flit,la el nu poti sa ajungi,e pazit cu strasnicie.Va tin la curent.Sa ne rugam sa fie bine.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Daca afli ceva da-ne imediat de veste ! Suntem alaturi de Bogdan si vrem sa il ajutam !
|
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Am ramas socat
![]() Sper sa nu fie nimic grav, sa se faca bine cat mai repede ![]() Sanatate maxima! |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
![]() ![]() Sa ne tii la curent daca afli ceva.... |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Am vorbit cu mama lui si se pare ca nu are nimic rupt,doar citeva julituri la cap si socul,dar trebuie sa mai ramina la spital sub supraveghere.Am fost la spital si toti spun ca este in concediu de odihna si ca a fost intrdevar azi noapte a avut o problema cu el,dar i "s-a facut rau" doar atit,nici vorba sa pomeneasca cineva de accident.Telefonul se pare ca nu are voie sa-l foloseasca.Am inteles ca vor sa-l duca la tomograf(nu stiu daca am zis binez) si daca totul iese bine miine este acasa.Mai vorbim.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
valmont |
![]()
|
Sa speram ca asa este si nu are nimic grav
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Sa fie numai de bine si sa se faca bine! ...oricum...soc vestea...
![]() Insanatosire grabnica! ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Am ramas socat cand am auzit...la tel tot nu raspunde.
Gaby, daca mai ai vesti ne anunti, da? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Incerc sa pun si eu neste poze de la intilnire...nu stiu daca o sa reusesc...Zapp...in fine ...
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Slider |
![]()
|
Incerc sa pun si eu neste poze de la intilnire...nu stiu daca o sa reusesc...Zapp...in fine ...
Attached thumbnail(s) IMG_0788.jpg ( Size: 79.67k ) Number of downloads: 71 IMG_0788.jpg ( Size: 79.67k ) Number of downloads: 62 |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
valmont |
![]()
|
Misto pozele
![]() Tot cu 5-10kb merge? PS.Pune-l pe pastrama sa sune la ei sa faca scandal ![]() This post has been edited by valmont: 17 Jan 2007, 22:45 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
ce se mai stie de BOBO???
Mersi pastrama da azi am avut atatea ghinioane si probleme ca uit cum ma cheama si pe mine... This post has been edited by sonykel: 17 Jan 2007, 23:04 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
gabylzr |
![]()
|
De dimineata am reusit sa vorbesc cu el,de fapt ma sunat el dupa tel mamei sale si este bine atit mi-a zis si ca daca merge totul bine simbata este acasa.Mi-a zis ca si cu piciorul sunt ceva probleme , cel care la avut cu belea asta vara.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Multumim pentru vesti... Asteptam cu nerabdare sa revina printre noi pe forum!
Sa auzim numai de bine! |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.754 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Acum pot sa scriu si eu ca pana acum am avut ban. Sa ne tii la curent cu situatia lui si sa ii transmiti insanatosire grabnica din partea noastra.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Imi pare rau pentru ce i s-a intamplat lui Bobo, si ii doresc multa sanatate.
P.S. Ieri am lovit o masina parcata neregulamentar. Oglinda sparta, aripa dr. fata si spate indoite, usa dr. fata zgariata... ma doare inima. Macar am casco. |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Slider |
![]()
|
Bine ca nu ai patit tu ceva...fieru' se indreapta....
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Slider |
![]()
|
N-am reusit nimic cu fotografiile de la intilnire...la mine merge zapp-ul (de fapt nu merge...
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
valmont |
![]()
|
scandal
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Slider |
![]()
|
Dai draqului de idioti...si mai trebe sa stau si 3 luni cu abonamentu' asta la internet la ei...
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
gabylzr |
![]()
|
Lam vazut pe bobo,am fost la el ,miine ii da drumul din spital.Portarul aceeasi placa este in concediu cu sotia, o minciuna mai mare nici nu se putea,apropiati stiu de ce.Telefonul nu-l are ca nu are voie sa vorbasca la el,cica e incuiat la seful lui in birou.Este tuns periuta si cu putine julituri in cap,are curul sprt de injectii si miinile de perfuzii.Arata bine nu trebuie sa va speriati.Analizele sint bune.In afara de maicasa am fost singurul care la vazut in rest nu a vrut sa vada pe nimeni.Iam spus de voi si mia zis sa va salut si ca va multumeste, cu toate ca la inceput sa enervat cind iam spus ca am postat aici.Iam spus de TINE IRONICK ca mai disperat cu pm si a zis ca te suna cind poate.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
pastrama |
![]()
|
E bine ca n-a fost nimic grav...
Orcium, am ramas cam socat cand am aflat vestea. ![]() This post has been edited by pastrama_stelistu: 18 Jan 2007, 18:00 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Imi pare rau pentru ceea ce i s-a intamplat lui Bobo. Sper ca tomografia sa nu fie cu surprize neplacute!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.754 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
valmont |
![]()
|
Bine ca este ok.
@pastrama, toti cred ca am fost socati. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Insanatosire grabnica
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 14:37 |