PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
eudin_umarian |
![]()
|
||
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|||
mihaix82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 13 January 07 From: Constanta ![]() |
insanatosire grabnica BOBO,suntem alaturi de tine si te sustinem!!!Sanatate la toti !!!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2006 1.5dci 80 cp 190 nm
- CT-82-xxx
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Salut baieti! nu scapati asa usor de mine.Va multumesc tuturor pentru urari si sa ne vedem sanatosi.Sunt bine, am scapat usor pot spune cu citeva escoriatii minore si contuzii.La tomograf nu s-a vazut nici o leziune,asta ca sa stea linistit @sony ca-i dau berea.Am stat in spital ca asa se procedeaza, ramii ca sa se asigure ca totul este in regula si pentru ca sefii mei si-au facut griji sa nu patesc ceva,a fost mai rau, ca la puscarie , fara telefon,FARA SA FUMEZ @pastrama, de calculator nu mai zic ca nici nu aveam, fara televizor, singur in rezeva, numai cu calmante si tratament medicamentos.Nimic frate colegele mele,ma rugam de ele sa-mi dea si mie un telefon sa sun sa vorbesc si eu cu lumea,nici nu ma bagau in seama,cu placa asa a zis sefu.Necazul este ca sunt dat si la politie pina marti ca nu sunt apt medical pentru a conduce masina.Oricum m-am speriat cind am vazut azi, cita apeluri am avut pe telefon si va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine.M-am cam suparat pe Gabi putin cind mi-a zis ca va spus,dar il iert sete prietenul meu.
Nu prea am voie sa stau prea mult la calculator si nici sa vorbesc la telefon,dar voiam sa va zic ca ne vedem duminica 28 ianuarie ora 12 in Piata Ovidiu,sper sa-mi dea voie sa conduc pina atunci, daca nu vin cu GABI sau cu microbuzul, ma primiti fara masina? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Lasa ma, venim noi in Mangalia sa nu te obosesti.
![]() Bine dracu ca n-ai patit nimic ca ne speriasem. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Totul e bine cand se termina cu bine!
![]() Intalnirea putem sa o facem si la Mangalia, vorba lui Pastrama... Sa fim sanatosi, asta e important! Ne vedem pe 28 la 12! ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
o facem la Mangalia? intalnirea?
![]() bobo, te pupa fratele tau! bine ca esti bine! ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
Bine ca esti ok.Daca nu vi tu la intalnire, vine ea la tine; dar trebuie sa ne trezim mai dimineata decat de obicei...@pastrama
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
danmincea |
![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
Salut batrane, bine ca esti intreg si la minte si la trup. Ne vedem noi oricum. Bafta!
|
--------------------
*
*
Logan Preference 1.4 MPI 2006
- CT07XXX
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Asta da veste buna. Am incercat si eu sa aflu mai multe de tine Bobo, dar sefii tai pana si pe oamenii in verde i-au mintit ca nu esti in spital si ca esti in concediu.
![]() Important e ca tu esti bine, si daca e chiar ar fi misto o intalnire la Mangalia. |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu baieti, ramine la Constanta cum am stabilit pe 28 la ora 12 in Piata Ovidiu, a zis ca vine si Ironick,chiar daca nu o sa aiba timp sa stea macar sa ne salute.Stati linistiti ca totul este bine.Abia astept sa ne vedem.
This post has been edited by bobo77: 20 Jan 2007, 13:23 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
No, bine te-ai intors, Lazare!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bobo77 |
![]()
|
Multumesc Klaus si eu ma bucur ca sunt din nou pe forum, alaturi de voi.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Rog un moderator sa stearga acest post.
This post has been edited by Sony: 21 Jan 2007, 16:04 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Lumeee , lumeee!
![]() Mare adunareee, mareee! Duminica 28 ianuarie orele 12 trecute fix ![]() Piata Ovidiu Constanta Intalnirea Daciistilor din zona... ![]() Doritorii sunt rugati sa se anunte din timp, si pe cat posibil sa coopteze noi membri... Masa si dansul la locul deja cunoscut... ![]() ![]() Ne vedem acolo! ![]() |
--------------------
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
Si se stie cine plateste si cine intirzie...deci ne vedem duminica.
Nu dau nume... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
![]() nu va suparati dar cam cat dureaza o intrunire???vreau tare mult sa vin...dar situatia e complicata rau am si sesiune...cred ca si la munca nus... in principiu vin...dar asa am zis si data trecuta ![]() This post has been edited by sonykel: 25 Jan 2007, 22:55 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
bobo77 |
![]()
|
Pai stai cit poti care este problema,cam 1 ora afara in parcare si in bar cit vrea fiecare sau mai bine zis care vrea.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
NU E CORECT sa plateasca aia care intarzie ....
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
|
mihaix82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 13 January 07 From: Constanta ![]() |
anaaaaaaaaaaa iete nija baaaaaaa
![]() radu stie sal all |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2006 1.5dci 80 cp 190 nm
- CT-82-xxx
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Nu cred ca pot veni la intalnire, bobo sper sa ma invoiesti si pe mine din probleme medicale sau vin cu scutire sa-mi motivezi absenta?
![]() |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cum sa lipsesti rambo ca a zis Ironick ca-mi aduce jantele...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
bobo77 |
![]()
|
Stai linistit @semit, asa zice mereu si tot nu scapam de el
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Vrea sa ne faca surpriza maaaa...ce nu v-ati prins? Ne asteapta direct la bar.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(semit @ 26 Jan 2007, 15:39) Le-am dat din toamna cu 3 mil la Tulcea,sorry dc vrei sa scapi de mine bobo?ti-am adus autocolant negru de usi si tu.... gata cu cadourile, daca nu ma vrei la intalnire concediaza-ma. ![]() This post has been edited by RamboX: 26 Jan 2007, 15:59 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
se mai face intalnirea duminica daca va mai tine vremea asa?
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Pai am inteles ca vine si domn' SOARE, dar nu sta mult...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
Se face de ce sa nu se faca, se poate discuta si in bar daca afara nu avem muschi sa stam,chiar daca ploua, ninge, etc intilnirea se tine, binenteles cine are placerea si nu gaseste ca motiv unul din cele enumerate de mine.Deci ne vedem duminica ora 12 in Piata ovidiu.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
Pentru cei care apuca sa citeasca, hai sa luam si fetele cu noi. Ba a venit unu cu prietena odata, ba a venit altu ... hai sa le aducem toti odata. Eu maine vin cu "bodyguardu". Asa ca aduceti si voi fetele... noi vb de masini, ele de rujuri.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
|
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
Daca acum ninge, poate o sa tina si maine...sa venim ninsi la intalnire
![]() @rhadoo81 adca nu avm bodyguard pot sa vin cu pastrama? Macar asa vine si el la timp ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
pastrama |
![]()
|
Las ca vezi tu ce bodyguard iti iei! (in freza)
![]() Apropos, vezi ca-ti lipsesc niste litere la tastatura. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 14:42 |