PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
MECCA |
![]()
|
||
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|||
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
Fratilor,ati lasat-o cam moarta cu intalnirile.se poate asa ceva??????????
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Duminica aceasta ar trebui sa ne intalnim, conform programului de intalniri,
Oricum asteptam replica colegului nostru forumist Beci Acustic sa ne anunte. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Am avut ceva probleme si nu am mai intrat asa des pe forum.....
Urmatoarea intalnire pica pe 19.09.2010 Ne vedem atunci tot la ora 16:00 la New Pizzico. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
..pentru weekend-ul asta la Tulcea drag&drif show merge cineva ??
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
|
|
Gyno86 |
![]()
|
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 42 Joined: 5 November 09 From: TL-CT ![]() |
au ma duc la tulcea ...sambata...ma intorc duminica...daca e ceva ne auzim..
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- XX-XX-XXX
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da' un traseu de indemanare, pentru soferii care chiar se pricep cand fac? Ca asa... sa apasam pe acceleratie ca nebunii la "drag" suntem toti buni....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
uuu
![]() ![]() This post has been edited by sonykel: 10 Sep 2010, 21:51 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu pot venii pe 19.09 sunt la munte.Data viitoare sper sa ajung.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nici eu nu stiu daca vin. Sa vad cum imi calculez finantele.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
MECCA |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 10 Sep 2010, 22:48) Da' un traseu de indemanare, pentru soferii care chiar se pricep cand fac? Ca asa... sa apasam pe acceleratie ca nebunii la "drag" suntem toti buni.... ...chiar asa,ma rog eu am fost prezent la spatiul special amenajat pentru drift-uri unde cred ca se vede cine stie sa tina masina in drift. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
|
|
Iulikk |
![]()
|
Sambata seara plec la Tulcea la o nunta, deci sigur nu voi veni duminica.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Maine se intampla ceva?
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
MECCA |
![]()
|
A.M.R...5 ore jumate, vine cineva azi la intalnire, nu de alta dar nefiind din constanta nu vreau sa ard gazul de degeaba!
19 Sep 2010, 14:56: ...se pare ca nu mai este nimeni interesat de intalniri, nu mai are rost sa vin pana la cta! This post has been edited by MECCA: 19 Sep 2010, 13:56 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Am fost nevoit sa fac un drum pana a Tulcea si am ajuns pe la 17:30 in Constanta.....sa inteleg ca nu a mai venit nimeni ....
Cred ca o sa facem intalnirea saptamana viitoare....am facut pauza destul de mare .... |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
da da , saptamana viitoare si o facem comuna cu pretenarii de la renou club
![]() This post has been edited by sonykel: 20 Sep 2010, 12:23 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
da domne,asa mai merge...
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Urmatoarea intalnire: 3.10.2010 ora 16:00 la New pizzico. Saptamana asta majoritatea membrilor sunt ocupati de aceea am ajuns pana pe 3....
Cine vine? |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
sonykel |
![]()
|
eu din pacate nu pot veni , beci tu stii dece , dar o sa fac tot posibilu sa ajung...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
BeciAcustic |
![]()
|
Stai linistit, stiu despre ce este vorba.....sunt lucruri mult mai imprtante....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Iulikk |
![]()
|
In principiu... daca ma ia si pe mine cineva de la Ciresica (contra-cost, evident) vin, daca nu... nu cred ca vin ca nu prea am cu ce sa vin
![]() This post has been edited by Iulikk: 21 Sep 2010, 20:37 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Dj Valy |
![]()
|
![]() Daciot inrait (Dacia 4 life) Group: Members Posts: 218 Joined: 20 February 09 From: Constanta ![]() |
Vin si eu la intalnire,fac tot posibilul,pentru ca de mult timp tot astept sa se mai faca o intalnire ceva
![]() @Iulikk, daca nu intervine nimic pana atunci (si eu banuiesc ca nu va interveni), te iau eu din zona Ciresica fara nicio problema. Raspunsul ti-l pot da cu o zi inainte,ca sa te anunt daca vin sigur la intalnire. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.4MPI Ambiance 2006
|
|
Iulikk |
![]()
|
Hihihi
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
vin si eu vin si eu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
Gyno86 |
![]()
|
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 42 Joined: 5 November 09 From: TL-CT ![]() |
Iulikk daca vin te iau eu sigur
![]() P.S. Solnitzaru la nevoie se cunoaste ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- XX-XX-XXX
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pffff... ce de oferte
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bobo77 |
![]()
|
Vine si rhadoo81 care mi-a zis sa-l trecem si pe el pe lista ca vine sigur, bine si am vorbit cu mai multi care au zis ca vor venii.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Cred ca o sa ajung si eu, nu promit nimic dar sunt toate sansele ca nu v-am mai vazut de mult si mi-e tare dor de voi
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 24 September 09 ![]() |
Duminica asta vin si eu
|
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
2001
- CT-05-NSI "Oamenii nu se schimba, ci devin pe zi ce trece ceea ce sunt de fapt."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:59 |