PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Perfect, chiar vroiam sa vorbesc cu el, daca vede mesajul asta, in rog frumos sa-mi dea un PM cu numarul lui de telefon. Multumesc!
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Vin si eu!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
ooo, se strange garda veche... astia mici , sa venim cu ofrande zeilor batrani
![]() This post has been edited by sonykel: 30 Sep 2010, 22:11 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Domnu inginer pastreaza ironiile de 2 bani pentru dumneata ca iar creezi flame , nu avem nevoie de constatarile tale inteligente .
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(gabylzr @ 1 Oct 2010, 07:48) Domnu inginer pastreaza ironiile de 2 bani pentru dumneata ca iar creezi flame , nu avem nevoie de constatarile tale inteligente . tu asta ne-inginer si din garda virtuala , abtinete in a mai posta , joacate cu pretenii tai vrituali formati din 1si0 , asta e o glumita a noastra a celor care frecventam intalnirile de ani buni incoace. aaa dar vai , stai am uitat, tu nu ai venit la nici o intalnire din cate imi aduc eu aminte... si oricum tu nu poti faci parte din garda veche ca ai cont dabia din octombrie 2006.... babanu si steel dabia astept sa ne vedem ![]() ![]() This post has been edited by sonykel: 1 Oct 2010, 12:40 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Se pare ca vom fi destui duminica, abia astept. Eu zic sa terminam cu rahaturile astea cu garda veche fie si in gluma...ca e mai bine.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Deci...daca tot se strange multa lume, poate reusesc sa vin si eu. Pun reminder pt ora 16
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
bobo77 |
![]()
|
Bravo bre ca te-ai gandit si tu sa vii cristi, te asteptam.
PS: lasa-mi si mie pe PM un nr de tel de-al tau cristirzr ca nu mai am nici unul. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Oau, multa lume pe care si eu mi-as dori si eu sa o vad. Incredibil cum un post a strans atat de multe persoane.
![]() ![]() This post has been edited by IRONICK: 1 Oct 2010, 22:39 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Voi fi prezent.
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
bobo77 |
![]()
|
QUOTE(IAIA @ 2 Oct 2010, 10:39) bobo iti raspund aici ca pe tel nu mai am credit ... se pare ca o sa ajung si eu maine in cta ... sper ca nu e o problema daca vin si cu junioru' ![]() ma bucur ca vii si nu este nici o problema ca vii cu copilul, o sa facem gradinita ![]() Indiferent cum este vremea intalnirea are loc. PS: pastrama sunt sigur ca o sa fii punctual ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Acum am ajuns si eu acasa dupa weekend.....se pare ca azi o sa fim destul de multi .... sa fac rezervare acum la pizzico este foarte tarziu dar poate avem noroc sa gasim loc liber....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Dj Valy |
![]()
|
![]() Daciot inrait (Dacia 4 life) Group: Members Posts: 218 Joined: 20 February 09 From: Constanta ![]() |
Superba intalnirea!
Se pare ca datorita perioadei mari in care nu ne-am mai vazut la intalniri (deoarece nu s-au mai organizat), a fost multa distractie si voie buna. S-a ras mult in "coltul tineretului", chiar cu lacrimi pt unii ![]() " - Cat e sucul? - Uite atata! ![]() ......................... (La nota de plata) -Ia vezi, cat e sucul?" ![]() Astept cu nerabdare urmatoarea intalnire. P.S. Spuneti si voi daca v-a placut, si o rugaminte pt Beciacustic daca e posibil, sa puna catalogul cu prezenta. This post has been edited by Dj Valy: 3 Oct 2010, 17:39 |
--------------------
Dacia
Logan
1.4MPI Ambiance 2006
|
|
bobo77 |
![]()
|
Incerc eu sa pun o lista aproximativa, ca iam mai zis si eu lui beciu data trecuta si nu a pus-o.
1.bobo 2.pastrama 3. bab 4.rhadoo81 5.raqzvan 6.cristi rzr 7.beciacustic 8.sonykel 9.zbf 10.iulikk 11.iaia 12.dj vali 13.Marian_ Daca n-am pus pe cineva sa se treaca pe lista cu scuzele mele si ar mai trebuii mentionat ca intalnirea a fost comuna cu reno, care au fost si 6 membrii. 1. babanu 2. Iuly 3. Cosmin 4. GLG 5. touche 6. SorinCT Mie mi-a placut si m-am simtit bine la aceasta intalnire si cred ca asta a fost starea de spirit in general. This post has been edited by bobo77: 3 Oct 2010, 21:53 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Aveam de gand sa pun lista in dimineata asta.... aseara am avut ceva treaba ....
Ai uitat 2-3 membrii.... 14. Ionut Nedelcu 15. Gyno 16. Marius |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Marian_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 12 May 10 ![]() |
misto intalnirea
![]() |
--------------------
hyundai
i30
2010
|
|
IAIA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 24 September 07 From: Mangalia ![]() |
da' ... super tare intalnirea ... mai lipsea o perdea intre reno si dacia ... data viitoare,mai mult ca sigur o sa apar cu un megane3 ... dar tot la "coltul tineretului" o sa ma gasiti si nu singur ca am eu m3 iar altii dacia ... nice
![]() This post has been edited by IAIA: 4 Oct 2010, 17:54 |
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
"mai lipsea o perdea intre reno si dacia "
![]() Daca nu ai observat am fost amestecati,ca s-a nimierit sa stam 5 de la reno in capatul celalalt al "L"-ului..si un alt coleg intre voi,asa a fost sa fie. Poti sa vii si cu Q7 sau cu ce iti pofteste inima,daca iti face placere sa vii si sa stai de vb cu noi bine,daca nu treaba ta. Se vede ca nu stii mersul de la intalnirile din CT...colegii de la Dacia/Logan club pot sa confirme ca eu+inca un coleg ma duceam si la intalnirile lor,ca ma duceam cu un Reno,sau cu un Q7 nu conta,ma duceam din placere si ca imi placea sa stau de vb cu ei. De unde atata superioritate intre dacia,reno nu inteleg...nu masina face pe om ci caracterul lui de a fi om...dar multi se limiteaza la masina si atat,uita de unde au plecat. Cand ii mai vad pe unii pe forum..."Dragi colegi,cu parere de rau eu ma retrag de pe forum,mi-am luat alta masina,asa ca va parasesc" ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
daca nu ma insel, de data asta a fost o prezenta record .
5 Oct 2010, 11:00: nici cand s-au dat cadouri nu a venit atata lume.la naiba........... This post has been edited by babanu: 5 Oct 2010, 10:00 |
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
sonykel |
![]()
|
babanule iar ai gasit batu`?
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
bobo77 |
![]()
|
Beciule la urmatoarea intalnire nu trecem si noi la ora de iarna adica 14 in loc de 16? cred ca ar cam fi timpul...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Eu iar nu am putut ajunge cu toate ca am promis... jobu` asta de k... Ma bucur sa vad ca este iar acea atmosfera placuta cu multi membri, discutii aprinse etc, imi pare sincer rau ca nu am putut veni, nu ne lasa astia in pace nici duminica... Poze nimic ? Cand este urmatoare intalnire?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Nici eu nu am reusit sa ajung, desi bobo mi-a smuls o jumatate de promisiune.
Motivul deja se stie ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
sonykel |
![]()
|
ai fost la pescuit? sau am pierdut eu vreo barfa?
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
Steel Tormentor |
![]()
|
la pescuit
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:27 |