PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.741 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Stalone cumva ?
This post has been edited by IRONICK: 26 Jun 2007, 19:31 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cu siguranță!
![]() Și pentru că a editat, numărul din semnătură era : CT 88 MBO ... |
--------------------
-
-
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Je facut accident ieri:( . Am acrosat un camion si am bulit ambele usi stanga. Traiasca casco
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Ne pare rau , speram sa nu se mai intample nimanui..
![]() This post has been edited by radioman: 27 Jun 2007, 05:12 |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Ce ai avut cu el?
![]() Bine ca nu ai patit tu ceva! Fieru' se indreapta! This post has been edited by Slider: 27 Jun 2007, 07:14 |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Mda, maine sper sa o bag in service daca ma suna de la asigurari si sper sa fie gata pana la urmatoarea intalnire
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.741 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 26 Jun 2007, 20:25) Stalone cumva ? QUOTE(Catalin Marinarul @ 26 Jun 2007, 20:32) Cu siguranță! Da, el este. CLONA !![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=964303 This post has been edited by IRONICK: 28 Jun 2007, 14:35 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
Salutare. Ce mai faceti? Multa plaja se pare, ca pe-aici nu mai scrieti nimic
![]() This post has been edited by Steel Tormentor: 7 Jul 2007, 12:11 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
CT34FLO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
Va salut pe toti domnilor. Ieri am revenit si eu acasa, si sa vedeti ce chestie mi sa intamplat pe drum . A inceput sa palpaie becul din bord de la baterie, am oprit , am verificat, nimic suspect pe la baterie si alternator. Mi-am vazut de drum ca oricum altceva nu aveam ce face, si cand am ajuns acasa, bateria mea este moarta. Banuiesc ca sa bulit ceva pe la alternator, oricum am chemat asistenta sa o duc la service.
In rest , astept sa vad cand ne mai intalnim si noi, sau nu se mai fac intalniri? Cu stima, Flo. |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
CT34FLO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
Nu mai este nimeni pe aici ?? Ati disparut cu toti ?
![]() |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
S-a cam spart gașca...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
danmincea |
![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
Lasa ca vremea asta o sa ne adune pe toti vad.
|
--------------------
*
*
Logan Preference 1.4 MPI 2006
- CT07XXX
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
propun o intalnire membrii dacia club la mare ca doar deh e vara.astept pareri sau alte propuneri.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
danmincea |
![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
Acum cand ma pregatesc de munte?!
![]() |
--------------------
*
*
- CT07XXX
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
CT34FLO |
![]()
|
Unde si cand plecati la munte? Si eu vreau sa fac o mica drumetie , dar sincer sa fiu am o mare dilema pe unde as putea sa merg.
@mecca= e buna ideea , dar daca ar fi sa vina toti useri de pe forum care sunt pe litoral acum, cred ca nu se strand mai mult de 5 masini, si alea vor fi sigur toate cu nr. de CT. |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
CT34FLO |
![]()
|
Haideti mai baieti , nu mai posteaza nimeni pe aici? Cand mai facem si noi o mica intalnire? Ce parere aveti?
|
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
danmincea |
![]()
|
Am venit duminica. Am fost intr-un mic tur Curtea de Arges, Sibiu, Arieseni, Rm. Valcea, Moeciu. A fost super. Comportament impecabil al masinii, aproape 3000 de km. pe toate categoriile de drumuri.
|
--------------------
*
*
- CT07XXX
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
Salut. Aseara am venit si eu dintr-o excursie de cateva zile prin Brasov si imprejurimi . Am urcat si dinspre Sibiu pana la Balea Lac pe Transfagarasan. Comportament intr-adevar f. bun al masinii si la urcare si la coborare. La intoarcere am venit pe Cheia - Valenii de munte, superb drumul si pe acolo. Consum mediu 6l/100 cu 4 persoane + portbagajul full. Si n-am menajat-o deloc.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
CT34FLO |
![]()
|
Miercuri am venit si eu din drumetie, am facut traseul Transfagarasan/Moeciu/Brasov/Baile Tusnad si retur. Aveti dreptate chiar ca sunt toate categoriile de drumuri, mai ale intre Sibiu/Brasov este jale. Dar ma bucur ca masinuta sa comportat excelent si chiar laudabil cu un consum de 4.5 % .
Deci acum ca am inceput sa ne strangem pe la casele noastre, cand facem si noi o intalnire ca sa povestim de una de alta? |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
danmincea |
![]()
|
Pai propuneti si voi o data sa combatem aici
![]() |
--------------------
*
*
- CT07XXX
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Lasati-o si voi mai prin septembrie sa va povestesc cum se comporta Golanul prin Alpii austrieci si pe autobahnul german , ca luni plec si ma intorc pe la jumatea lui septembrie cum va ziceam...
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
danmincea |
![]()
|
Sa fie oare Alpii mai rai ca drumurile forestiere din Apuseni sau din Pestera-Magura-Zarnesti?
![]() |
--------------------
*
*
- CT07XXX
|
|
CT34FLO |
![]()
|
Dane nu cred ca sunt Alpi mai rai, dar acolo sigur io da in gusa la masina mai rau ca in RO, asa ca ......... "radioman", drum bun si fara probleme!
Pai am putea sa ne vedem in W.E-ul asta daca doriti. De exemplu maine Sambata 25 Aug. va convine? Chestia este ca nu am idee unde sa ne vedem, asta ca sa evitam aglomeratia. Are cineva vreo idee ? |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Radioman, drum bun, cale batuta!
![]() Daca stabilim iar vreo intalnire...ar fi bine mai prin septembrie asa ca majoritatea suntem plecati. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
danmincea |
![]()
|
Poate dupa "show-ul" avioanelor sa fie ceva mai racoare. Cei de pe logan club se straduiesc sa se adune duminica ora 18 in Tabacarie. Poate facem o "fuziune".
![]() This post has been edited by danmincea: 24 Aug 2007, 20:17 |
--------------------
*
*
- CT07XXX
|
|
radioman |
![]()
|
Multumesc frumos tuturor celor care mi-au adresat urari, voi face cu siguranta poze, mi-am luat in ideea asta si un card de 2Gb, cand vin le postez sau la o viitoare intalnire le vedem...
![]() @danmincea : Nu sustin ca sunt mai rele drumurile lor , dar trebuie sa te gandesti ca prin Alpi urc si cobor pana/de la 4000 de m aprox. si sunt niste serpentine care adunate dau cat 3 Transfagarasene, eu sper ca Golanul sa fie cuminte si sa ma asculte, ca i-am promis o cafea si o inghetata la Viena, si bonus o plimbare pe sub Elba la Hamburg dupa aceea.. ![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
|
|
danmincea |
![]()
|
Stau foarte linistit, masina va merge brici mai ales ca o sa aibe in sfarsit benzina cum trebuie. Drum bun, vreme la fel si sa ne vedem cu bine!
|
--------------------
*
*
- CT07XXX
|
|
CT34FLO |
![]()
|
Dane unde mai exact in Tabacarie ? Tu ce faci mergi?
|
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 22:33 |