PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|||
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Noi ne-am mai intalnit si fara tine bobitza,atmosfera placuta.... discutii despre masini, nu popice si cafea,ce mai super ok.
PS.puteti sa-mi dati negativ la reputatie,e gratis. This post has been edited by RamboX: 26 Aug 2007, 21:26 Attached thumbnail(s) Logan_Intalnire_II_023.jpg ( Size: 377.11k ) Number of downloads: 104 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
CT34FLO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
@RamboX = vrei sa spui ca poza aia este facuta azi? Daca e asa, nu puteai sa scri si tu pe forum unde si la ce ora va intalneati ? Sau , ma rog , poate era ceva ... secret !
|
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Ce tot vorbiti voi aici? Rambo despre ce vorbesti? Logan club....asta ce mai este?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
99AIM |
![]()
|
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
CT34FLO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
Nici eu nu stiu care'i treaba cu "Logan Club", sunt curios sa aflu si eu de chestia asta.
@RamboX - nu ne bagam in dragostea ta, ![]() |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
gxg86 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 29 April 07 ![]() |
@dan mircea a scris :"Poate dupa "show-ul" avioanelor sa fie ceva mai racoare. Cei de pe logan club se straduiesc sa se adune duminica ora 18 in Tabacarie. Poate facem o "fuziune". "
sa zicem ca era cat de cat anuntat ![]() Iar logan club este exact ce spune numele" clubul posesorilor de logan".Deocamdata cu mai putine certuri si discutii in contradictoriu ca pe aici. |
--------------------
DACIA
LOGAN
ABS Plus
|
|
danmincea |
![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
Care...dan mircea?
![]() |
--------------------
*
*
Logan Preference 1.4 MPI 2006
- CT07XXX
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Cine intreaba ala e?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
gxg86 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 29 April 07 ![]() |
Scuze: dan mincea. mielul nu-l dau,poate o bere fara alcool la urmatoarea intalnire .
|
--------------------
DACIA
LOGAN
ABS Plus
|
|
danmincea |
![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
![]() |
--------------------
*
*
- CT07XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(RamboX @ 27 Aug 2007, 09:53) anunta intilnirile unde vrei tu, problema este ca ai gresit forumul, intilniri placute !dar nu mai postati la intilnirile daciaclub, daca a fost o intilnire a altui forum, sunt convins stalone mai ales daca ai fost si tu... This post has been edited by bobo77: 5 Sep 2007, 18:13 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Intalnirile DaciaClub sunt ceva, restu sunt...hmmm...kk ca sa zic asa. Asta cel putin din punctu meu de vedere.
Asa ca...Bobo astept sa ne comunici data urmatoarei intalniri. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
99AIM |
![]()
|
QUOTE(bobo77 @ 5 Sep 2007, 18:07) anunta intilnirile unde vrei tu, problema este ca ai gresit forumul, intilniri placute !dar nu mai postati la intilnirile daciaclub, daca a fost o intilnire a altui forum, sunt convins stalone mai ales daca ai fost si tu... Am glumit mai,stii ca-mi esti drag doctore,hai ca-ti dau o cafea la urmat. intalnire,bine? |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bobo, pacat ca nu ati stabilit o intlanire zilele astea... Faceam cinste cu o cafea... Ieri chiar ti-am vizitat urbea...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
RamboX ce faci numai vii la intalniri...ultima oara nu te-am vazut?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mea culpa! Minivacanta a durat doar cinci zile, seara asta se termina...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
99AIM |
![]()
|
Vin dar sa mai termin treaba cu zugravii....
PS. Ironick da-mi reputatei la - cat vrei..... crezi ca-mi pasa? ai vreo treaba pe aici? |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Ma chiar mi-e dor de voi desi nu v-am vazut decat de vreo 2 ori asa cate putin. Sper sa o facem cand vine radioman. Intre timp puteti sa mai postati pe-aici, asa...de control.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
danmincea |
![]()
|
Asteptam cu nerabdare urmatoarea intalnire,mai ales impresii din Alpi
![]() |
--------------------
*
*
- CT07XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.741 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(RamboX @ 6 Sep 2007, 22:35) PS. Ironick da-mi reputatei la - cat vrei..... crezi ca-mi pasa? ai vreo treaba pe aici? Nu stiu daca iti pasa, dar a avut rezultatul asteptat. Ofticosule ...This post has been edited by IRONICK: 7 Sep 2007, 13:38 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bobo77 |
![]()
|
Ca tot sunt la Gaby sa-i fac injectia si am netul taiat acasa(am uitata sa-l platesc) sa facem urmatoarea intilnire pe 16 septembrie ora 11 in Portul Tomis, dupa o pauza destul de lunga. De acord? Ne vedem duminica...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
pastrama |
![]()
|
Imi comandati si mie o cafea si-un suc in caz ca intarzii.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
O sa se raceasca cafeaua
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Adica bobo trebe sa vin si yo, ca nu are cine sa-mi faca injectia la 12.Abia acum am citit mai cu atentie.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Am promis asa ca de data asta vin si eu sigur
![]() |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
danmincea |
![]()
|
Oameni buni voi veniti direct de la nunta?!?!
![]() |
--------------------
*
*
- CT07XXX
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
Daca veneam de la nunta comandam ciorba
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 22:28 |