PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
pastrama |
![]()
|
||
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Tedei
-
-
|
|||
CT34FLO |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
Hai mai , nu va mai contrati atata ! Amandoi aveti dreptate, in felul vostru, si nu vreau sa iau partea la nimeni, ca sa nu cad la mijloc,
![]() Oricum , mi-ar place sa stiu ca ne mai putem intalni , asa cu totii, macar asa din cand in cand, si sa stam pur si simplu la taclale. Eu, nici "acolo", si nici aici la intalniri nu voi face absolut nimic cu masina, si nu incep sa enumar motivele, asa ca ... vreau sa fiu impartial. Desi recunosc ca imi place sa stau si sa privesc "miscarile" altora, ![]() Va salut pe toti, si sa ne vedem sanatosi si alta data, ok? Cu stima, FLO! ![]() |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Acelasi punct de vedere, ca si @pastrama il am si eu, atita timp cit vor avea loc astfel de maimutareli pe noi nu contati si nici nu va exista o intilnire intre cei de pe daciaclub si celalalt forum, asta este singura obiectie( referitor la o intilnire comuna), asta nu inseamna ca membrii care sunt inscrisi pe ambele forumuri nu vor putea participa, dar nu trebuie asociati cu numele "daciaclub" si cu asta am spus totul.Este valabil si invers, pt cei de pe celalalt forum care vor veni la noi la intilnire, nu se fac liniute cerculete si balonase...
This post has been edited by bobo77: 18 Oct 2007, 17:46 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Salutare simpaticilor!
Am cam lipsit, la ultima intalnire am fost doar pe "audio" adica la telefonul lui BOBO... partea de hardware (adica eu) era la ancora, la vreo 6 mile nord-est... A propus cineva intalnire pe 28? Absolut de acord, comunicati ora, dar mai devreme, ca dupa 15.00 ambarc lichide. Si subscriu la punctele de vedere de mai sus, adica fara geometrie pe asfalt. Si mai cred ca putem fi amicali, astfel incat si amicul Rambo sa poata participa, ei, ce ziceti (scrieti)? |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Io vin!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Inca nu mi-am luat masina asa ca nu cred ca vin.Pastrama inchiriem un Logan pentru o z
![]() |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
Hai ca te iau io cu buburuza!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Ok vorbim da despre ce "buburuza" e vorba?
|
--------------------
VW
2009,2009
- xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
marfa rau pastrama!
sa stii ca te pot ajuta cu piesele, ca am un coleg si preten bun care lucreaza la o firma de import piese si le aduce si ieftin pe de-asupra. Faza e ca nici eu nu stiu cam cat ia sa le aduca, dar vorbim duminica! De-abia astept sa-ti vad gandacul, dar numai sa nu ploua! ![]() Pana la urma la ce ora o facem? 11 e bine? This post has been edited by CristiRzR: 26 Oct 2007, 20:27 |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Misto masinuta pastrama, s-o conduci sanatos si fara evenimente
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
pastrama |
![]()
|
Merci, merci...
![]() Pai ora 11 in port, da? This post has been edited by pastrama: 26 Oct 2007, 22:56 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
pastrama, daca tot ai 110cp, macar acu sa vii la timp
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
Auzi ma da incapem amandoi in ea daca e sa ma iei si pe mine?
![]() |
--------------------
VW
2009,2009
- xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
Pai tu stai in portbagaj!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu pot veni imi pare rau, desi voiam sa ma dau cu buburuza ...
Pastrama ma bucur pt tine, sa o stapinesti sanatos. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
CristiRzR |
![]()
|
boooo
![]() In alta ordine de idei...altcareva mai vine in afara de mine si pastrama cu red_dog? ![]() Ca daca nu, ma iei si pe mine pastrama, ca sa uzi masina ![]() This post has been edited by CristiRzR: 27 Oct 2007, 17:02 |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
eu as veni. ma luati si pe mine in portbagaj si facem intalnirea c3 club
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
CT34FLO |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
Salut baieti ! Hai , mai ca vin si eu , mai ai loc si pt. mine "pastrama"?
![]() L.E. - felicitari pt. masinuta "pastarma" ! This post has been edited by CT34FLO: 27 Oct 2007, 19:51 |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
pastrama |
![]()
|
Usor, usor ca e loc pt toata lumea!
Red doage, imi dai un tel pe la 10 asa sa ma trezesti si te iau din intersectie de la anda, e bine? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
O sa apar si eu.
Apropo, stie toata lumea ca in noaptea asta s-a dat ora inapoi? ![]() |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
pastrama |
![]()
|
Aoleooo...bine ca ai zis ca veneam acolo pe la 12 singur de nebun!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
buna dimineata. Unde anume in port, ca iar ma plimb de nebun pe-acolo
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
CristiRzR |
![]()
|
neatza! Pai jos, la parcare, fata in fata cu Hotel Palace...ne vezi tu acolo, cam peste o ora, asa...
![]() 28 Oct 2007, 13:18: Inca o intalnire placuta si interesanta! Pacat bobo ca nu ai putut veni! Ca de obicei, desi are acum la dispozitie 110cp, pastrama ne-a onorat cu intarziere prezenta, dar intentia conteaza, caci sper ca masina cea noua nu il va impiedica sa mai participe la intalnirile daciaclub! P.S.: Razvane, jura ca nu mai faci ceea ce-ai facut azi, doar ai vazut ce putea sa se intample! ![]() This post has been edited by CristiRzR: 28 Oct 2007, 13:18 |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
pastrama |
![]()
|
Ce-a facut, ce-a facut???
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
CristiRzR |
![]()
|
manevra aia pe Ferdinand...
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
CT34FLO |
![]() ![]()
|
Mi-ai cam dat palpitatii Razvane, pe bune.
Si mie mi-a placut intalnirea de azi, a fost vremea naspa afara, dar la un suculet , ai motive de barfuleli. Pastrama, sa stapanesti sanatos masinuta, arata f. misto si chiar imi place ca este tinereasca. Cu stima, FLO. ![]() |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Da, a fost imprudenta miscarea tinand cont ca mai era o persoana pe trecerea de pietoni si era ud pe jos, dar m-am asigurat ca nu lovesc pe nimeni si am trecut. Dupa cum va spuneam la Onplonj, sunt propriul meu ABS si control al tractiunii.
![]() Nu stiu daca alta data as face la fel. In general merg linistit. Depinde si de conditiile de trafic. Dar credeti-ma ca m-am uitat in toate partile inainte sa trec. Nu ma arunc cu capul inainte sperand ca o sa fie bine. Si, ca sa radem putin, atasez poze cu o masina care m-a impresionat. Imagine_92_.jpg ( Size: 76.6k ) Number of downloads: 65 Imagine_93_.jpg ( Size: 74.88k ) Number of downloads: 63 Imagine_95_.jpg ( Size: 70.29k ) Number of downloads: 59 Imagine_130_.jpg ( Size: 76.98k ) Number of downloads: 64 This post has been edited by raqzvan: 28 Oct 2007, 17:12 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
bobo77 |
![]()
|
Regret si eu ca nu am putut veni dar asta a fost situatia, sper ca data viitoare sa nu mai am alte probleme.
Ce ziceti de 4 DECEMBRIE e bine? pt urmatoarea intilnire. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
pastrama |
![]()
|
Bab a promis solemn ca vine si el data viitoare si si-a cerut scuze ca nu ne-a onorat azi cu prezenta.
![]() Dinamovistu la fel, s-a scuzat si el cum a putut, m-am intalnit dupa aia cu el in cartier...doar ce venise de la Buc. Deci, 2 abseni motivati... Bobo e in continuare nemotivat... Hai totusi data viitoare poate ne strangem mai multi! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 08:21 |