Ati facut sex in masina?, V-a placut?
![]() ![]() ![]() |
Ati facut sex in masina?, V-a placut?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
scyla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 August 06 ![]() |
Cam incomode masinile...Nu m-as mai risca.
L.E. Si daca apare si un caraliu in zona, iti ingheata sangele-n...vene. Se duce naibii tot amoru si-o dai pe beutura. This post has been edited by scyla: 23 Aug 2006, 14:47 |
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 23 Aug 2006, 15:51) De acord , insa aici posteaza persoanele nu functiile si pe urma crede-ma ca nu ai vrea sa stii ca bun crestin ce orgii fac baietii de la seminar si de ce marea lor majoritate isi doresc sa fie popi. This post has been edited by Pedro: 23 Aug 2006, 15:05 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
...Si uite asa, din vorba in vorba, ati ajuns de la sexul in masina (nimeni cu Oltcit?) la ce e popii si ce vrea ei de la gagicile noastre...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Am facut eu si sex si dragoste si amor si tot ce vreti voi in masina in toate pozitiile posibile si imposibile si in masina si pe masina si sub masina peste tot la orice ora din zi si din noapte
![]() ![]() ![]() Casanova era mic copil pe langa mine ![]() This post has been edited by ionutctn: 23 Aug 2006, 15:13 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
scyla |
![]()
|
Moamaaaa, ce cul.
![]() Ma, da' pe fomeile de langa, le-a intrebat careva ce parare are ele si daca le place? This post has been edited by scyla: 23 Aug 2006, 15:15 |
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau era singur?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce tot atata daca le place sau nu ? Femeile sunt la fel de dornice de sex, trebuie doar sa stii cum sa le iei si sa le satisfaci.... Hmmmm ciudat sa auzi asta din gura unui "pusti" de nici 19 ani, nu-i asa? Am dreptate. mi s-a demonstrat in repetate randuri. N-oi fi eu Guru dar nu ma plang ...
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
daca nu le place de ce stau?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
QUOTE(Marty @ 23 Aug 2006, 17:35) Parinte, scuza-mi impertinenta, da' nu crezi c-ar fi mai ecumenic daca ai sta matale pe forum.schituldarvari.ro ? Nu intrii-n conflict cu nicio idee a vreunui alt co-forumist, nu de deranjeaza nimeni, polemicile ar fi pilduitoare si de bine invatatoare, etc. Lasa-ne pe noi, in pacatele noastre, cu viata noastra traita strimb (sau cum consideri matale acolo)! Daca ar fi dupa domnia ta, am sta toata ziua si am baga psalmi si versete din Biblie. Parca si vad cum ar suna un psalm legat de motorina de Logan. Dragul meu eu nu te-am trimis sa postezi pe forumul playboy.ro, desi poate ar fi trebuit! Daca tu vrei sex prin cotetul de porci sau in cusca cainelui e problema ta! Dar nu mi te lauda cate numere ai dat pe un forum de 15 k de inscrisi, forum cu profil auto, totusi. |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Iarta-i ca nu stiu ce fac
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 24 Aug 2006, 01:29) Femeile sunt la fel de dornice de sex, trebuie doar sa stii cum sa le iei si sa le satisfaci... N-oi fi eu Guru dar nu ma plang ... ![]() O, tu mare print al sexului, dar impartaseste si noua secretul de a lua o femeie si arta satisfacerii acesteia. Eu unul, iti voi ramane profund indatorat. ______________ Parinte sinaxis, am si io o intreabare pt Sfintia Ta: dumneata de ce crezi ca Dumnezeu a lasat barbatul cu penis si femeia cu vulva, n-ar fi pacat sa nu fie utilizate la capacitate maxima? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
E o vorba, cainele care latra nu musca, normal ca e pacat sa nu fie utilizate, dar expunerea performantelor(mai mult sau mai putin imaginare) de maciomen pe un forum serios si umblat de multi zilnic mi se pare de foarte mult prost gust.
Si mai e vorba foarte adevarata, un barbat adevarat nu se lauda niciodata cu asa ceva !! |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 24 Aug 2006, 01:29) Pot sa te ating? QUOTE(sinaxis @ 24 Aug 2006, 07:39) Dragul meu eu nu te-am trimis sa postezi pe forumul playboy.ro, desi poate ar fi trebuit! Daca tu vrei sex prin cotetul de porci sau in cusca cainelui e problema ta! Dar nu mi te lauda cate numere ai dat pe un forum de 15 k de inscrisi, forum cu profil auto, totusi. Ai o posibilitate foarte cuminte (ca sa zic asa) oferita de forum: fiunctia ignore! Foloseste-o, abuzeaza de ea! QUOTE(vis-a-vis @ 24 Aug 2006, 08:45) Parinte sinaxis, am si io o intreabare pt Sfintia Ta: dumneata de ce crezi ca Dumnezeu a lasat barbatul cu penis si femeia cu vulva, n-ar fi pacat sa nu fie utilizate la capacitate maxima? DOAR IMPREUNA, NU SEPARAT!!!! Argon, bijti ma! Ai dreptate, nu-s un domn, celula mea! This post has been edited by Marty: 24 Aug 2006, 08:07 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
scyla |
![]()
|
Mah, io cred ca e mai complicat cu femeile astea decat zicem noi aicisa; si chestia asta cu sexu'...dom'le, nu e asa simpla. Sexele astea doua vorbesc limbi diferite, asta mie mi-e foarte clar.
![]() |
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Parinte sinaxis, am si io o intreabare pt Sfintia Ta: dumneata de ce crezi ca Dumnezeu a lasat barbatul cu penis si femeia cu vulva, n-ar fi pacat sa nu fie utilizate la capacitate maxima? [/quote] Dragule, de ce crezi ca ti-a lasat Dumnezeu minte? Nu sa o folosesti la maxim? Si cu asta basta! Ziceti ce vreti, oricum veti da seama, eu pe-acilea nu mai dau ![]() |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Parinte, asa imi lasa Dumnezeu si urina, dar zau ca nu stiu cum sa o folosesc! Asa ca o abandonez in vasul de toaleta!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
Vezi ca in curand o sa aiba yooghinii lu bivolitaru' spirala , si te invata ei despre problema sus-mentionata
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Marty |
![]()
|
Eu zic sa fugi repede la Costinesti, poate-i mai prinzi!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
N-am motorina de Logan ca as fugi!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
am facut in masina si a fost misto, cand abia imi luasem permisu eram super chitit pe sexul in masina....bine, atunci stateau si ai mei mai mult pe acasa...
DAR... am avut parte si de refuzuri in privinta asta, dupa incalzire mi se trantea cate una d-aia "Aici? ai innebunit? nu sunt genul ala de fata" ![]() o buna prietena (amica), fosta colega de liceu... mai baietoasa din fire, ma intreba cum e sexul in masina ...ca i se pare interesanta ideea. (nu e usuratica) de fete cu gandirea asta avem nevoiee ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si let me guess, i-ai aratat?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
|
argon |
![]()
|
QUOTE suntem preteni ma Aha..sa'nteleg ca faci sex doar cu dusmanii?! bine si asa... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.292 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Pedeapsa suprema pentru dusmanii lui IceMan , o partida de sex nebun cu el in portbagaj
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Marty |
![]()
|
Imi adcu aminte de un prieten de-al meu, avea o gagica superba. CInd ne intilneam cu el, invariabil venea intrebarea: "i-ai tras-o , ma?". "nu!". "de ce, ma?". "pentru ca-i prietena mea!"
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.292 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
..IcemaN.. |
![]()
|
bah, suntem amici, ne stim de 5 ani, si a fost impreuna cu-n bun preten de-al meu
![]() cat despre dusmanii(daca am asa ceva) de sex feminin sunt invitate la o partida pe/in/sub dacie.... cu rammstein in boxe ... sa nu ma mai urasca ![]() @marty: mi-ai adus de un prieten care la intrebarea "si cum avea tatele?" imi da raspunsul "albe" ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ceva de genul asta
ea catre el: nu ma culc cu tine ca pe tine te iubesc ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 00:59 |