Trece STEAUA de grupe?
![]() ![]() ![]() |
Trece STEAUA de grupe?
pastrama |
![]()
|
||
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Tedei
-
-
|
|||
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
sTIAUA-BACAU
0-5 |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
- xxx
2009,2009
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da si apoi dupa vreo 3-4 zile STEAUA - PSG 3-2 (pe vremea aia PSG ajungea an de an in fazele finale ala CH. League). Pacat ca la dinamo nu sunt exemple de genul asta.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Hai ma, gata ca-mi stricati chestionaru.
Restul discutiilor la Cafenea. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
aly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 7 January 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 25 Sep 2006, 08:59) Ideea era alta si anume fiecare echipa indiferent de valoarea sa are in trecutul ei una sau mai multe sincope si este inutil si fara relevanta sa le aducem in discutie. Din punctul meu de vedere(imi place sa cred ca sunt un om corect care am recunoscut de fiecare data in fata prietenilor stelisti cand Dinamo a castigat jucad prost sau avand noroc si(sau) vreun mic si neintentionat ajutor de la arbitri), cred ca se face prea mult caz din faptul ca Dinamo a fost ajutata de arbitru in meciul cu Steaua. Mai toti jurnalistii au fost de acord dupa ce au revazut fazele ca cei doi stelisti au fost eliminati corect, iar in alta ordine de idei nu cred ca e corect sa spuneti ca ati fost mai buni cand ati avut un singur sut mai important pe poarta tot meciul. Deasemeni tot la tv am vazut o statistica a greselilor de arbitraj pro si contra Steaua vs pro si contra Dinamo iar rezultatul a fost foarte echilibrat la toate capitolele. Si daca mai vrei o parere obiectiva (zic eu) degeaba bati la Kiev cu 4-1 daca nu esti in stare sa invingi categoric FC Arges care are 3 pct in 9 meciuri. Oricum succes in Liga si ne reintalnim in retur. This post has been edited by aly: 25 Sep 2006, 09:03 |
--------------------
Dacia
1310 tlx
- is-xx-yy
|
|
pastrama |
![]()
|
Fc Arges-STEAUA 0-1.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
aly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 7 January 05 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 tlx
- is-xx-yy
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(red_dog 4 ever @ 25 Sep 2006, 09:26) Steaua-Bacau 1-5 ca sa fim corecti. Arbitrul era corectul de Porumboiu care a dat 3 penaltiuri pt bacau din care vreo 2 nu au fost si vreo 2 eliminari la Steaua. Aly: Problema e ca meciul dinamo - Steaua e meci de 6 puncte si exact in meciul asta dinamo a beneficiat de un "mic si neintentionat ajutor de la arbitru"(Eliminarea care se impunea la Tames, mult mai clara decat eliminarea lui Thereau) |
--------------------
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(aly @ 25 Sep 2006, 10:08) Nu stiu daca jocul Arges-Steaua 0-1 e cel mai bun exemplu de joc mai slab al stelei in campionatul de anul asta pentru ca in prima repriza daca marca STEAUA vreo 3,4 goluri nu avea nimeni nimic de zis la cate faze clare a avut.Daca erai un suporter obiectiv puteai sa recunosti chestia asta. Ca sa nu zic de meciul Arges-Dinamo de ieri cand dai 2 goluri din corner si nimeni pe langa tine la marcaj hai sa zicem la Moti ca o aparut surprinzator dar macar pe Niculescu trebuia sa-l fi marcat cineva ca doar era atacant. Apoi la golul lui Ganea tare ciudat cum 2 aparatori ai argesului se invita reciproc sa respinga mingea si nici unu nici macar nu sare sa incerce ceva. La faza cu Oprita in repriza a doua in meciu cu Gloria era mult mai greu de respins mingea aia ce se indrepta spre poarta goala. This post has been edited by tony-s: 25 Sep 2006, 09:27 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
aly |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 25 Sep 2006, 10:18) Nu stiu daca jocul Arges-Steaua 0-1 e cel mai bun exemplu de joc mai slab al stelei in campionatul de anul asta pentru ca in prima repriza daca marca STEAUA vreo 3,4 goluri nu avea nimeni nimic de zis la cate faze clare a avut.Daca erai un suporter obiectiv puteai sa recunosti chestia asta. Chestia asta cu "daca" nu e prea sanatoasa: daca nu se impidica Maftei poate batea Romania pe Bulgaria, daca nu juca Radoi poate se califica Steaua in Liga anul trecut, daca nu lua gol in prelungiri la Sofia se califica si Dinamo in grupe, si mai ales daca portarul Stelei nu prindea o zi buna la Kiev poate nu mai era scorul asta. This post has been edited by aly: 25 Sep 2006, 09:26 |
--------------------
Dacia
1310 tlx
- is-xx-yy
|
|
tony-s |
![]()
|
Ai perfecta dreptate dar eu nu consider ca Romania a jucat slab cu Bulgaria char daca scorul a fost "mincinos" 2-2.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
pastrama |
![]()
|
Si daca dinamo se face de rahat in CL la anu???
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
aly |
![]()
|
Si daca nu?
![]() Hai ca o dam in copilarii. |
--------------------
Dacia
1310 tlx
- is-xx-yy
|
|
pastrama |
![]()
|
Tu ai inceput.
Hai, gata cu prostiile! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
THESUN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 25 May 06 ![]() |
Eu am impresia ca Stelei i s-a cam urcat la cap din pacate !Nu-i vorba ca au facut un super meci la Kiev da' vin si spun domnilor sunt prea nervosi ...Nesu ar fi trebuit eliminat la meciul cu Kiev, sa ne amintim ca inaintea retururlui cu Middlesborough aveam nu stiu cati eliminati din cauza de cumul de galbene!...In meciurile Dinamo si cu Gloria sper ca au incercat sa-i pacaleasca pe Lyon caci altfel zau nu-i vad bine..
Si apropos de arbitrii eu zic ca n-ar fi rau sa taca si sa joace si sa lase furaciunile ca nu-s numai ei cei furati (deci ala cu Bistrita n-a fost penalti nici-o secunda iar cu Dinamo imi amintesc clar ca Lovin a fost iertat de arbitru de carton rosu !!!) |
--------------------
DACIA
1310
- B 33 XUX MENTE ET MALEO
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Na-ai memorie...Lovin trebuia eliminat in meciul cu Rapid,pariu?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
THESUN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 25 May 06 ![]() |
NU!
![]() |
--------------------
DACIA
1310
- B 33 XUX MENTE ET MALEO
|
|
pastrama |
![]()
|
QUOTE(THESUN @ 25 Sep 2006, 12:11) Eu am impresia ca Stelei i s-a cam urcat la cap din pacate !Nu-i vorba ca au facut un super meci la Kiev da' vin si spun domnilor sunt prea nervosi ...Nesu ar fi trebuit eliminat la meciul cu Kiev, sa ne amintim ca inaintea retururlui cu Middlesborough aveam nu stiu cati eliminati din cauza de cumul de galbene!...In meciurile Dinamo si cu Gloria sper ca au incercat sa-i pacaleasca pe Lyon caci altfel zau nu-i vad bine.. Si apropos de arbitrii eu zic ca n-ar fi rau sa taca si sa joace si sa lase furaciunile ca nu-s numai ei cei furati (deci ala cu Bistrita n-a fost penalti nici-o secunda iar cu Dinamo imi amintesc clar ca Lovin a fost iertat de arbitru de carton rosu !!!) Ia spune mataluta cati absenti au fost la Middlesbrough din cauza galbenelor??? Nesu de ce trebuia eliminat la Kiev??? Meciurile cu dinamo si gloria...hmmm...cu dinamo am jucat in 10 din min.30, ca sa nu mai zic ca golul l-am primit abia in min 92 cand eram fara 2 oameni+o gramada de accidentati. Cu Bistrita...oare cati titulari au fost pe teren? Aud??? Cu dinamo io imi amintesc ca tames a fost iertat de eliminare...nu Lovin! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Kogu_T |
![]()
|
![]() membru invatacel Group: Members Posts: 34 Joined: 20 September 05 From: Prahova ![]() |
Indiferent de rezultatul de maine, eu nu am decat cuvinte de lauda pentru Steluta mea. Nimeni nu s ar fi asteptat sa batem Dinamo Kiev si cu atat mai mult cu cat i am batut la un scor
![]() Steaua este cea care a ridicat nivelul de fotbal din Romania, prin prezenta in UEFA (drumul pana in semifinale unde am avut un ghinion extraordinar) si bineneteles in Champions.Indiferent de rezultatul din grupa(votul meu a fost unul optimist si anume ca vom trece de grupa ![]() HAI STEAUA! ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
- B 36 Kog
1.4Mpi,Rapsodie,2004 Traieste din plin cu Dacia
|
|
tony-s |
![]()
|
Si inca ceva la Denis Serban de ce nu s-a dat galben cand si-a scos tricoul dupa gol daca asa de "corect" a fost arbitru.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Vinti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti / Militari ![]() |
Va rog nu mai scrieti aici despre dINAMO, Rapid................ aici se discuta despre echipa care joaca [ nu se antreneaza........ ] in C.L.
Cu Dinamo Kiev poate a fost o intamplare, dar daca facem un meci bun si cu Lyon tot intamplare e. Sper sa castigam diseara ......FORZZA STEAUA !!! |
--------------------
Opel
Vectra
c18nz
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pastrama uefa ne paste, sper sa o prindem si pe asta...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
tony-s |
![]()
|
Locul 3 atat se poate anul asta - intr-o competitie trebuie sa recunosti cand adversarul e mai bun.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
bobo77 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
pastrama |
![]()
|
Si ce? Vrei sa zici ca n-ai sperat la mai mult?
Si io sunt constient de valoarea echipei, dar sper in continuare! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Echipa ar fi ea foarte buna, dar... o strica unu numit becali...
![]() Abia acum am putut vota varianta... 4 ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Locul 3.
Dupa 10 ani de pauza, eu zic ca Steaua se descurca foarte bine. Nici o alta echipa romaneasca n-ar fi putut face mai mult. PS: Nu imi place fotbalul (deci nu am nici o simpatie cu Steaua, Dinamo sau alta echipa), insa ma uit cand o echipa romaneasca joaca intr-o cupa europeana. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
pastrama |
![]()
|
MT, pana una alta, becali a facut echipa asta. Asa ca...
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Mda, becali a facut-o si tot el o strica. Daca i-ar tacea gura ar fi mult mai bine. Deci parerea mea e ca Steaua NU va trece de grupe (nu ar fi rau sa ma insel
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 06:31 |