Trece STEAUA de grupe?
![]() ![]() ![]() |
Trece STEAUA de grupe?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu stiu cei vedeti asa de impiedicati pe aia de la Dinamo Kiev pana una alta sunt pe primul loc in Ucraina la egalitate cu Shatior (echipa care fara 15 jucatori i-a spulberat pe dinamo careia i-a lipsit numai 6 jucatori e drept in meci amical) iar sa pierzi cu Lyon sau Real chiar si la scor nu e chiar o mare rusine. Iar la meciul cu STEAUA e genul de meci in care Stelei i-a reusit cam totul.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Așa, și? Campionatul Ucrainei o fi vreun super campionat și noi nu știam?
Până una alta, cine vrea puncte merge la Kiev și la București (în ordinea înmormântării ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Campionatul Ucrainei da de ani buni 2 echipe in Ch. League acuma nu sustin ca ar fi un supercampionat sau Dinamo Kiev intr-o forma extraordinara dar ce ramane e ca a castigat ultimul campionat in fata lui Shahtior, echipa care 60 min i-a dominat clar pe AS Roma, a avut ghinion ca a facut 2-2 acasa cu Olympiakos Pireu (cativa jucatori de la Olympiakos: Rivaldo - cativa ani liderul Barcelonei, Julio Cesar - castigator CH. League cu Real Madrid apoi titular la AC Milan,Georgatos - ani buni titular la Inter Milano), ceea ce nu-i putin lucru.
Acuma sa nu exageram ca nici Lyon nici Real nu-s chiar oricine in Europa. This post has been edited by tony-s: 19 Oct 2006, 14:22 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Sahtior si Dinamo Kiev fac legea in Ucraina, alte echipe sunt de umplutura...
De ce crezi ca e mai bun ca al nostru? ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Pentru ca in ultimi ani au avut mereu echipa in CL!
Noi abia acum am iest in lumea buna. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
|
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
in ultimii ani pe unde i-am prins pe ucrainieni i-am si spart !
Dinamo - Sahtior = 2-0 / 3-2 (cu fo 2 ani in urma) Sahtior - Rapid = 0-1 (in sezonul trecut de UEFA) Dinamo Kiev - Steaua = 1-4 (acu cateva saptamani) Romania - Ucraina = 4-1 la noi si 2-0 la ei (astea au fost amicale la nationale) |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
MIH |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 238 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
cu parere de rau ca sunt stelist ....nu trece
sunt totusi realist |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4/ex.Dacia Sport Coupe 1.6
-
- B-85-MIG
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Pe 3 in grupe merge in uefa si ii elimina pe ciini din primavara europeana.Upss daca ajung in primavara , desi nu cred, na-u mai ajuns tare de mult, la javre ma refer.
This post has been edited by gabylzr: 17 Nov 2006, 19:57 |
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Să sperăm că Steaua nu v-a face o prostie, și să nu termine pe 3, deși nu m-ar mira.
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
OFF: Nu va suparati pe mine.. dar puteti scrie corect gramatical? deslusesc greu cuvintele din cauza cratimelor folosite
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ce idioti
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Deocamdata pt anul asta e bine, am trecut de grupe dar in uefa, e bine ca am ajuns iarasi in primavara europeana.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Asta de ce nu se inchide? sau vreti sa-i eliminam pe Sevilla?
Si asa ca o concluzie, suporterii stelei, reiese din sondaj sunt destul de realisti. This post has been edited by bobo77: 18 Dec 2006, 17:38 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:39 |