Trece STEAUA de grupe?
![]() ![]() ![]() |
Trece STEAUA de grupe?
pastrama |
![]()
|
||
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Tedei
-
-
|
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Tu ai votat pe prima si io pe a doua, da' oricum is afon cu fotbalul deci am pus acolo sa descurajez lumea
![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
votat nu trece... dar sper sa nu fie asa
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Si eu la fel ... Mi - s stelist, dar eu unul sper doar la cateva puncte acolo. Sa dea Dumnezeu sa ma-nsel ... |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
scyla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 August 06 ![]() |
Treceeee...Steaua sus rasaaaareeeeee
|
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Mi-ar place sa treaca, dar in dulcele stil stelist, se va face de cacao, si va veni cu coada intre picioare
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Daca mai cumpara vreo 2-3 jucatori...io zic ca se poate. Daca reusete 2 victorii si un egal (din 6 meciuri) e calificata!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
eu zic ca depinde in mare masura de grupa in care intra...dar cine stie Dumnezeu e sus si poate se uita si spre Romania...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Cine e Steaua?
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma scuzati, eu nu pot sa raspund, sunt in doliu! M-a dezamagit groaznic Standard!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Sa speram ca deseara n-o sa fii in doliu de 2 ori
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
pastrama |
![]()
|
Hai ma Marty c-au jucat bine...atat au putut ei!
![]() Tareeeeeeee sunt curios ce-o sa zici diseara... ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
De ce nu așteptați să vedem cu cine o să cadă în grupă și după aceea să ne dăm cu părerea?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 24 Aug 2006, 11:17) Fata de dezamagirea suferita aseara, nimic nu-mi mai poate intuneca ziua! Pentru mine, in fotbal, mai rau de atit nu se poate! Bucurie mai mare ca la Boro - Steaua 4-2 n-am trait niciodata, recunosc ca-mi dadusera lacrimile! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
pastrama |
![]()
|
Stai sa vezi ce-o sa ma bucur io diseara!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
scyla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 August 06 ![]() |
QUOTE(Marty @ 24 Aug 2006, 11:23) Fata de dezamagirea suferita aseara, nimic nu-mi mai poate intuneca ziua! Pentru mine, in fotbal, mai rau de atit nu se poate! Bucurie mai mare ca la Boro - Steaua 4-2 n-am trait niciodata, recunosc ca-mi dadusera lacrimile! Dar de ce atata ura? Nu prea e sportiv, moare insasi esenta intrecerii sportive. ![]() L.E. ![]() ![]() This post has been edited by scyla: 24 Aug 2006, 10:32 |
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
paulp |
![]()
|
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Depinde cu ce echipe o sa ajunga in grupe. Votez a 2 varianta, dar poate au noroc si termina pe 3.
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
am votat nu trece. Imi doresc sa treaca. Dar in halul in care joaca acum nu are nici o sansa in fata unei echipe serioase.
daca ar fi fost mai norocosi cei de la Standard Liege aseara ar fi fost lejer 3,4-0 pentru ei pana la pauza... |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
pastrama |
![]()
|
Hai ma, las-o dreacu! 3-0 la pauza pentru aia?????? Pai daca e s-o luam dupa ocazii, numai Cristocea facea vreo 4-0 pentru Steaua.
Hai, gata cu off topicul ca-mi stricati bunatate de chestionar. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(avathan @ 24 Aug 2006, 11:41) daca ar fi fost mai norocosi cei de la Standard Liege aseara ar fi fost lejer 3,4-0 pentru ei pana la pauza... Ma, tu te-ai uitat la meci in timp real sau l-ai visat in somn ? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Am vazut ca a mai intrebat cineva si nu sa raspuns.Cine e stOAIA?
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
E campioana Romaniei...aia e!
@clr...eventualii jucatori cumparati nu ne trebuie pentru Liga. Ne trebuie pentru campionat ca daca ramanem cu lotul asta, o sa lesine astia pe teren. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(clr @ 24 Aug 2006, 13:44) Daca Steaua mai cumpara jucatori nu ii va putea folosi in Liga. Lasă-l mă să viseze! ![]() Mai trebuia o opțiune la sondaj: "mi se rupe de Steaua și de fotbalul românesc, in general!" ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Marty esti dinamovist ca mine sau rapidist ca soacra-mea?
Pastrama, te inteleg ca esti stelist, dar dupa meciul de aseara cand Nesu umbla ca musca beata pe teren si Carlos are paru' lung si mintea scurta, zic ca , din onoare, ai votat ca Steaua se face de kko! apropo asta nu e MIRC? ![]() This post has been edited by colombina29: 24 Aug 2006, 18:32 |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
pastrama |
![]()
|
Nesu atata poate, dar este printre cei mai buni din Liga I. Carlos, aseara a facut un joc perfect, fara nici cea mai mica eroare.
Pana una alta, suntem in grupe, asa ca ciocu mic. ![]() Real Madrid Lyon STEAUA Dinamo Kiev ![]() This post has been edited by pastrama_stelistu: 24 Aug 2006, 18:51 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 24 Aug 2006, 19:46) Real Madrid Lyon STEAUA Dinamo Kiev ![]() ![]() N-ai nimerit clasamentul final al grupei: Real Madrid Lyon Dinamo Kiev STEAUA ![]() Tot voia jiji să aibă echipe mari în Ghencea. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:07 |