scart ?, de ce nu poti sa dai scart la logan
![]() ![]() ![]() |
scart ?, de ce nu poti sa dai scart la logan
maxiK |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|||
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
Eu am plecat de mai multe ori decat mi-am dorit cu patinaj ( scartatit de roti, invartiti rotile motoare in gol ), totul depinde de cum actionezi ambreiajul ( sau poate si de caum este reglat ). Al meu este standard de cum am luat masina, prinde "sus" adica la ~50% din cursa pedalei spre "sus".
|
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
fi atent ca te invat eu cevaq frumos
![]() trage frana de mana la maxim dupa care o accelerezi pana la 5000 rpm si o ti constant dupa care dai drumu la abreiaj brusc !!!! si daca ai noroc sa nu plece cu totul o sa iasa muuuuuuuult fum ![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(vsebas @ 30 Aug 2006, 14:59) eu nu am reusit plecarea cu patinaj dar mi-a iesit binisor oprirea in acest mod. cel mai bun scartz l-am scos in momentul in care am vazut prea tarziu curba, chiar inainte de a patrunde in gradina unui bade. |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Plecare cu patinaj !!!!!!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Cu dublu Axel si triplu Tulup
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba, ai dracu', plin forumu' de Katarina Witt-e ale Loganului !!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
stai sa vezi cind or sa inceapa sariturile cu Tzukahara in echer, dublu rasturnat
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
|
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Are aripi dar nu zboara
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
sefu_alx |
![]()
|
incearca cu un redbull in rezervor alaturi de benzina Logan
![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
Mai bine supara-l pe Razboinicu' lu' mimi si daca te fugareste sa vezi ce "plecare cu patinaj" artistic iti iese
![]() Sunteti fenomenali, toti cei cu mistouul. Nu mai poate sa intrebe un nou venit nimic de voi ca si sariti pe el. Voi, asii volanului, care ati fost nascuti invatati. ![]() Daca ce intreaba e aiurea sau s-a discutat ERASE si gata ( parerea mea, hotararea moderatorilor ). This post has been edited by vsebas: 30 Aug 2006, 20:22 |
--------------------
Dacia
/ 2012, Laureate
|
|
sefu_alx |
![]()
|
si cafeneaua pentru ce o mai avem
sa ne distram,nu ? ![]() ![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
vsebas |
![]()
|
Nu am nimic cu distractia dar nu-mi plac ironiile si grandomanii !
|
--------------------
Dacia
/ 2012, Laureate
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
nox1300 |
![]()
|
![]() Tok'ra Group: Members Posts: 2 Joined: 22 August 06 ![]() |
una peste alta mai exista si altceva la logan: nu are fortza, nu te lipeste de scaun (da, ala de 90 CP (lol)). am ramas uimit cand la munte am tinut un logan langa mine (sos avea 2 benzi de mers pe acelasi sens) si desi daduse semnal, trecuse pe banda cealalta, eu am amasat acc la fund si loganu nu a putut trece de mine. abia cand am ajuns in sus pe coasta s-a duuuuus...
This post has been edited by nox1300: 31 Aug 2006, 06:13 |
--------------------
Dacia
1300
1974 berlina
|
|
paulp |
![]()
|
Si te-ai simtit oragsmic nu-i asa? Gizaaas
Te simteai mai bine daca ala-ti dadea fumu in nas, bleah Te-ai gindit macar o clipa ca poate omu a intrat cu a V-a in urcare si nu a mai vrut sa schimbe viteza, sau n=a avut suficient singe sa bage a IV-a in rampa? Sau te-ai gindit macar o secunda ca daca venea unu din fata in depasire, ala nu mai avea unde sa se replieze? Cred ca iti place mult salamu. Fii sigur ca ti-a livrat ala un frigider plin... ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu venea niciunul din fata ca erau 2 benzi pe sens
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
paulp |
![]()
|
Zau, si daca veneau 2 tiruri, tot 2 benzi pe sens mai erau? Ca alea nu incap pe un sens nici cind sint singure
![]() De asta e plin la ora 5 de accidente, ca sint smecheri de astia carora li se pare ca daca lasa omu sa treaca in liniste, le cad oole ![]() Dar sa revenim la scirtu omului, ca are si el o problema ![]() This post has been edited by paulp: 31 Aug 2006, 08:00 |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
In fine, ideea omului era ca 1300 e mai tare ca Loganul, si va gasiti voi sa-l contraziceti
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
paulp |
![]()
|
Si sigur cu ala dai sigur scirt, chiar si pirt
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nox1300 @ 31 Aug 2006, 07:12) Da' matale apesi acceleratia in timp ce incearca unul sa te depaseasca? Poate si-o fi facut socoteala ca depaseste un om normal la cap, si n-are nevoie sa retrogradeze o treapta de viteza. Asta nu e numai ilegal, ci si foarte periculos. |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
@nox1300, considera ca ai avut acelasi comportament ca maimuta cu Megan din acest post: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=649980
This post has been edited by IRONICK: 31 Aug 2006, 09:07 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ca sa da-i scart la logan trebe neaparat sa-i bagi benzina LOGAN(ai grija sa nu bagi benzina LOGAN 1.6 in motorul de 1.4 sau invers).. o sa vezi diferentele dupa.. nici bmw-ul nu ii mai sta in fata
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
multi zic ca si olcitul e mai tare ca loganul
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@nox1300, pot sa-ti recomand un psiholog foarte bun care te va ajuta sa scapi de frustrari. Da-mi un PM si-ti trimit datele de contact.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 05:15 |