Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
![]() ![]() ![]() |
Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
logan1.5dci |
![]()
|
||
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pana acum mi-a fost teama sa ma sui pe cantar. Dar tinand cont de faptul ca de azi ma pun pe slabit, m-am suit. Rezultatul? 120kg.
![]() Am mai depasit un record negativ. Cel mai mult avusesem 116. Sunt curios ce-o sa iasa, tinand cont ca vreau sa las tigarile "analoage" in favoarea celor electronice. ![]() PS Ma uit cu drag la bicicleta pe care am transformat-o-n cuier de vreo 6 ani. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 16 Feb 2009, 08:27 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba, io am un prieten caruia i se spune Grasu'. Evident, pentru ca e gras (120 de kile). Toate bune si frumoase pina intr-o zi cind n-a mai suportat omu' si a rabufnit, deranjat fiind de dolofanul apelativ. Urmatoarea discutie are loc:
- Da' de ce plm ma faci tu pe mine gras, ba? - Pentru ca esti? - Io aveam 116 kile-n liceu. Ia zi, ba, cite kile aveai tu inr-a doispea? - 65. - Si acu cite ai? - 90. - Pai vezi ba, idiotule, TU ESTI GRAS, IO MA MENTIN! Ne-a cam inchis gura, tre' sa recunosc! ![]() This post has been edited by Marty: 16 Feb 2009, 09:36 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() Mi-ai povestit. A, si vrei sa zici ca io-s gras pt ca am 120kg? ![]() This post has been edited by Victoras2001: 16 Feb 2009, 09:38 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Vreo 78
![]() Oi fi dracu' insarcinat. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 16 Feb 2009, 09:41 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
La 120kg m-as duce direct catre o operatie de liposuctie..ca sa fie mare impactul si sa am pentru ce lupta dupa
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
E, nu-i chiar asa. Am mai ajuns de la 116 la 92. Plus ca n-am chiar 1.50m
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai aia e nenorocirea la mine, burta. Apropos, nu pot sa ma mai incalt. Si mi-o vad numa-n oglinda
![]() This post has been edited by Victoras2001: 16 Feb 2009, 09:49 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
De curand mi-am luat o jucarie din asta, care nu prea e jucarie. Chiar face de-a binelea ce spune(adica electrostimulare), cu slabitul e prematur sa spun ceva. Pot spune totusi ca imi simt altfel muschii burtii(ca aici am facut cel mai mult), in sensul ca-i pot incorda mai usor.....
![]() Aparatul totusi nu suplineste miscarea fizica (pentru slabire), eu am si multifunctional si bicicleta de apartament. ( ![]() ![]() BBM-2-gd.gif Chiar e interesant...cum joaca muschii pe tine. ![]() (Daca se considera reclama, imi cer scuze si rog sa se stearga, eu chiar nu am nici un interes, de nici un fel. Fiind la Cafenea, intreb si eu aici, ca sa nu deschid topic nou. Cum e cu reclama asta, cand se considera ca faci reclama si cand nu?) This post has been edited by logan1.5dci: 16 Feb 2009, 12:44 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Eu am slabit 2 kg in doua zile. Cum? Am fost la munte si am mincat o ciorba de perisoare. Doua zile am stat pe WC, ba am mai si vomitat.
Nu recomand metoda, n-am facut-o intentionat, dar a fost eficienta. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
@yoncv - Probabil doar te-ai deshidratat, o sa revii repede la greutatea initiala
![]() This post has been edited by AIX: 16 Feb 2009, 14:35 |
--------------------
.
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Eu cred ca mancase 2 kg de ciorba de perisoare.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
Io-s curios daca a mestecat perisoarele sau le-a-nghitit intregi?
This post has been edited by Marty: 16 Feb 2009, 14:45 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
Si de kkt cum le-o fi kkt intregi sau bucatele?
![]() |
--------------------
|
logan1.5dci |
![]()
|
Perisoarele astea e femininul de la perisori ?
This post has been edited by logan1.5dci: 16 Feb 2009, 15:06 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
ady77 |
![]()
|
Te-ai kkt spray?
![]() |
--------------------
|
logan1.5dci |
![]()
|
Asta da topic de slabit.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
si tocmai cand vroiam sa ma pun la masa.....am mancarea la incalzit pe aragaz
![]() PS: daca stiam ce urmeaza, nu mai citeam pana jos ![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
perisoare
chiftele_perisoare__cu_sos_204.jpg This post has been edited by logan1.5dci: 16 Feb 2009, 16:38 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pentru cei slabi de inima si de sfinctere: imi cer scuze dar cica imagine e reala nu e photoshop
![]() ![]() bif_acid_durchfall_g.jpg ( Size: 13.88k ) Number of downloads: 163 La asta dau numai link http://images.google.ro/imgres?imgurl=http...l%3Dro%26sa%3DN This post has been edited by bion: 16 Feb 2009, 17:15 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(yoncv @ 16 Feb 2009, 17:27) Adica te-ai simtit si tu printesa. ![]() 16 Feb 2009, 18:07: Bioane, poza aia e atit de veche incit cred ca nici nu se inventase photoshopu', asa ca nu-i cazu' sa-ti faci probleme, e reala! This post has been edited by Marty: 16 Feb 2009, 17:07 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:51 |