Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
![]() ![]() ![]() |
Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tovarasi. Eu va vorbesc in calitate de om al muncii care am fost si slab si normoponderal si gras. Cea mai nasoala stare de agregare e aia de gras. Din pacate e cel mai greu sa dai jos kilele in plus si sa iti mentii apoi greutatea normala.E greu sa iti limitezi aportul la consum.
Acu ` ca sunt mos imi misc curu` dintr-un scaun in masina in alt scaun si in pat.Mai am si niste betesuguri de mos care imi fac dificila miscarea de vreo doi ani incoa`. Dar de balotat o fac ca la 30 de ani cand faceam si ceva sport si aveam un job cu mult umblatura.Rezultatul=in doi ani am pus 10 kg. ![]() E nasol sa fii gras ![]() ![]() This post has been edited by bion: 10 Nov 2008, 17:10 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ia basti nea Bioane, ca io vorbeam cu tineretu'!
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cat mai ai pana la `50
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
de kile?
![]() ![]() |
--------------------
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
Cauta-ti o gagica buna, buna de tot, dute cu ea la o sauna extreme si fa "fi(U)tnes" cu ea acolo pîna behaiti amîndoi.
50.000 de kalorii / numar se duc garantat. Tragi asa vreo 8 numere pe zi, în 6 luni esti hîrghie de te sufla vîntu. De mîncat, dimineata biscuiti cu lapte sau cu apa, la prînz pîine dietetica KNECKE (din discount) cu smîntîna dietetica si seara ceva salam dietetic dinala taiat subtire de vezi soarele prin el si e OK. This post has been edited by EinarN: 11 Nov 2008, 00:47 |
-------------------- |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
De unde gagica buna la voluminosi?
![]() |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
io sunt curioasa daca marty e slab sau gras
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(EinarN @ 11 Nov 2008, 00:43) Cauta-ti o gagica buna, buna de tot, dute cu ea la o sauna extreme si fa "fi(U)tnes" cu ea acolo pîna behaiti amîndoi. 50.000 de kalorii / numar se duc garantat. Tragi asa vreo 8 numere pe zi, în 6 luni esti hîrghie de te sufla vîntu. De mîncat, dimineata biscuiti cu lapte sau cu apa, la prînz pîine dietetica KNECKE (din discount) cu smîntîna dietetica si seara ceva salam dietetic dinala taiat subtire de vezi soarele prin el si e OK. O sa fie tras prin inel ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
am observat ca aciulea toate retzetele de slabit sunt cu gagica...la femei e cu gagic?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Trebuie sa fie gras ca sa rezolvati problemele (cu grasimea) amandoi o data
![]() |
--------------------
|
LoganDeViteza |
![]()
|
daca e gras...trebuie musai sa fie si bogat...fro 30 de cm...sa poti avea parte de 15
![]() This post has been edited by LoganDeViteza: 11 Nov 2008, 19:48 |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(LoganDeViteza @ 11 Nov 2008, 19:43) am observat ca aciulea toate retzetele de slabit sunt cu gagica...la femei e cu gagic? ![]() ![]() La femei este altul metabolismul, se rezolva usor, fara gagic. Apa, paie si bataie. ![]() La barbati e mai greu. ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Buey eu vreau sa ma ingras....
mananc dulciuri , mananc shaorma ![]() ![]() cum ma ingras? |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
ady77 |
![]()
|
Ai gresit topicul asta-i ala cu slabitul
![]() ![]() |
--------------------
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
canci SEX si multa supa la plic, d-aia cana calda.
chiar si cu secs tot te ingrasi. |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Pana in 30 de ani nu te ingrasi , poti sa faci orice, daca e sa fii uscat asta e. Chiar daca vei reusi, cu eforturi, sa pui pe tine, apoi scazi . Asa ca, consoleaza-te . Dupa 30 exista metode.
This post has been edited by logan1.5dci: 11 Nov 2008, 20:07 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
aciulea...care e gras ..vrea sa fie slab...si care e slab vrea sa fie gras
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
EinarN |
![]()
|
Închipuie-ti ca tata-meu are 46 de ani, 1,85 înaltime si 85 kg si nu se îngrasa nici de-al naibi chit ca manînca ca un porc.
![]() Mai e o treaba: EL nu consuma alcool, în mod deosebit nu consuma bere. Berea te umfla în burta ca dracu de arati ca una gravida în luna a 5-a. ![]() Baga mare cu sexu si nu mai consuma bere ![]() |
-------------------- |
|
logan1.5dci |
![]()
|
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
marfa=cool
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
logan1.5dci |
![]()
|
Aaa , scuze.
![]() ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 11 Nov 2008, 20:17 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
se accepta...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
QUOTE(Arhimede @ 11 Nov 2008, 20:16) nu te ingrasa ca nu ai de unde sa faci rost de 30....si de te-oi ingrasha...ramai cu 0,01 cm ![]() ixess...am deja poza la profil...da nu jtii sa dai cu clicku This post has been edited by LoganDeViteza: 11 Nov 2008, 20:22 |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
Arhimede |
![]()
|
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
EinarN |
![]()
|
QUOTE(LoganDeViteza @ 11 Nov 2008, 19:12) Lauda de sine....................Naja............lustruie caroseria în anonimat si lasa pe alta sa ti-o aprecieze. Referitor la 30 cm: - Degeaba are 30 cm daca l-e poti folosi eventual la desfundat teava de esapament ca o perie rotunda de cosar ![]() O femeie care "sta" numai pe dimensiune (lung/gros/tare) are probleme de potenta mai rau ca un barbat ![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
logan1.5dci |
![]()
|
![]() Daca slabeste ce te faci? This post has been edited by logan1.5dci: 11 Nov 2008, 20:29 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 19:30 |