TRAGEDIA RUTIERĂ, accident in bucuresti, podul eroilor
![]() ![]() ![]() |
TRAGEDIA RUTIERĂ, accident in bucuresti, podul eroilor
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(hash @ 27 Aug 2006, 11:01) soldatul american nu a fost judecat de romani, ci de o instanta americana. a fost pur si simplu o varianta viabila, pe care au exploatat-o - prostia tot a romanilor a fost, ca au permis existenta unei asemenea 'portite' de scapare, si de platit trebuiau sa plateasca niste functionari care se pare ca mananca leafa degeaba. cat despre bucuresti si trecutul pe rosu - ziua in amiaza mare un audi a6 a trecut pe rosu - mai incolo era un vw de politie care l-a oprit cu sirena. credeti ca tipul cu a6 a ramas fara permis ? nici gand. din ce-am vazut noi din masina, tipul l-a admonestat pe politist, care i-a dat actele inapoi (dupa ce-a vorbit ceva la mobil), si audistul a6 a demarat in tromba, la urmatorul semafor a trecut iarasi pe rosu, cu scrasnete si demaraje furioase (cum de si-a permis un taran sa-l opreasca pe el, marele ce-o-fi-fost). asa ca in ro 'toate animalele sunt egale un fata legii, insa unele sunt mai egale decat altele'. si vai, nu este vorba de comunism in devenire. Pai oricum nu se ia permisul daca treci pe rosu, decat daca faci accident. Asta se va schimba cu noul cod rutier in schimb. Dar inteleg ce vrei sa spui, asta e, intr-o tara in care legea nu se respecta decat de "muritorii de rand", intotdeauna va fi asa. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE nu se ia permisul daca treci pe rosu Esti sigur? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
@argon: confirm ce a spus alexava...cu legislatia in vigoare in momentul asta...amenda de la 50 RON in sus...si se suspenda doar in caz de accident...
Odata cu legislatia noua...da...se suspenda permisul pt trecut pe rosu...precum si pentru depasire pe linie continua, necedarea prioritatii la treceri de pietoni etc... Invatati legislatia...va prinde bine ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
In fine, eu eram sigur ca nu-i asa, dar acu ca m-am elucidat tot degeaba , daca se va schimba legislatia
![]() Oricum nu trec pe rosu din principiu, nu de frica ca ramaneam fara permis.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Ce-i drept ca, si astia cu taxiurile pleaca cu vreo 2-3 secunde inainte de verde de la semafor, toata ziua ii vad cum fac asta, se asigura si, daca nu vine nimeni o ia usor din loc. Asta pana dau peste un meserias ca ala cu Porschele. Ala fugea sa prinda verdele,apoi galbenul, apoi, cand a aparut rosu,oricum nu se mai putea opri, asa ca a accelerat in speranta ca trece inaintea celorlalti care pleaca usor de pe loc la verde. Nici cel mai cretin sofer nu trece cu 140 pe rosu asa, pur si simplu, ca are adrenalina si vrea sa joace ruleta ruseasca cu masini. Nasol e ca nu a incercat vreo manevra mica, il lovea naiba in aripa fata sau spate, il invartea sau chiar rasturna o data, cred ca scapau toti, asa.. a fost cumplit , a intrat in ei ca in branza.
Iar faza cu taximetristii care ii bateau pe aia pare desprinsa din filme horror, intr-o tara civilizata nu trebuie sa se intample, toti suntem oameni si gresim, oricum amaratii aia tot morti ramaneau. Pacat ca nu au avut cei din Porsche arme de foc, ca sa-i linisteasca putin in legitima aparare pe alde Charles Bronson, sofer de taxi in Bucuresti. This post has been edited by prody: 27 Aug 2006, 23:14 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ce semafoare domnilor?? Intr-o noapte cand veneam acasa...stateam oprit la culoare rosie si vine unu cu un logan, opreste ma claxoneaza se baga pe langa mine si se duce!!!!!
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mie nu-mi vine sa cred ca politia i-a lasat pe taximetristi sa-l bata pe ala. Chiar asa??? Sa iei bataie in duba de politie???
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Cred ca daca i-ar da in judecata pe taximetristi si-ar scoate o gramada de bani, vatamare corporala cu probe video indiscutabile, plus politaiul care statea de parca era paznic la zoo. Aia din masina chiar erau nevinovati, pe mine daca ma loveste un taximetrist, ma duc sa le dau cu pietre in parbriz la inca vreo cinci de la firma lui?
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
@andu911: Si eu cred ca le placea ca doar nu erau tinuti ostatici acolo.
Iar la faza cu batutul hai sa fim seriosi... soferul a scapat ieftin. In Roma am vazut un tip cu o masina care nu a acordat prioritate unui "scuterist" si l-a lovit. Nu foarte grav dar oricum. Daca nu venea politia imediat, il linsau spectatorii pe soferul masinii. |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da? Hai sa-i spargem mecla atunci si taximetristului B-41-EVO care a trecut pe rosu pe Stirbei Voda azi dimineata, ratand la milimetru 3 pietoni care treceau strada pe verdele lor! Sunt convins nu mai vedea bine din cauza lacrimilor cauzate de nefericitul eveniment...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Tare a fost faza cu politistii care incercau sa intre in duba sa-l dea jos pe martor de pe soferul Cayenne-ului si aia de afara ii trageau inapoi.
![]() Revenind: pe mine ma socheaza treaba urmatoare: ala nu a baut si a intrat in intersectie pe rosu.Totul a fost constient. ![]() Oricum seara mai bine mergi cu masina ta, macar stii ca mori din vina ta, daca e sa dea un bou peste tine! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai de ce nu i-ai facut o fotografie? Sau mai bine, trebuia sa treci pe rosu si tu si sa te duci sa il feliciti!
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu a fost nevoie, l-am prins la urmatorul semafor. Inutil sa amintesc ca avea lipita pe luneta poza amaratului...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
rs44 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 July 06 From: "Bucuresti si juma Bacau" ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 28 Aug 2006, 01:02) Mie nu-mi vine sa cred ca politia i-a lasat pe taximetristi sa-l bata pe ala. Chiar asa??? Sa iei bataie in duba de politie??? Ala nu era doar un martor, era unul din pasagerii din Porsche. Tiganu vazundu-se incoltit, de frica s-a dus sa dea in sofer doar ca sa nu se mai imbulzeasca multimea,sa le faca pe plac! ca altfel isi lua si el bataie! This post has been edited by rs44: 28 Aug 2006, 08:48 |
--------------------
rs4
audi/B B B B B
B
- B m.s.p.
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Eu cred ca o sa scape cu pedeapsa de 2 ani cu suspendare. Cand am vazut accidentul cu taxiul am avut un deja-vu: Un prieten in anul 2000 s-a luat la intrecere cu o masina pe splai si a intrat pe cedeaza ( nu mergeau semafoarele) la Casa Radio provocand un accident in care a murit cineva. Scena accidentului era identica cu cea de acum 3 zile numai ca erau implicate alte masini, un cielo si un mercedes E 123. Masina acestuia (cielo) si cealalta au ajuns in acelasi gard al cladirii respective. Acestea nu sunt singurele accidente din acea intersectie si nicidecum singurele in care au fost victime !!! Singurul lucru bun care s-a facut dupa accidentul din 2000 a fost ca semaforul respectiv nu mai treaca seara dupa ora 22-22:30 pe galben intermitent. ![]() Eu cred ca putea sa faca mai multe de domnii de la primarie: - ![]() - ![]() Daca imi mai vin in minte si alte idei o sa le postez, oricum acestea doua ar mai fi ponderat instinctele de vitezomani ale unor soferi pentru care acea portiune de drum este tocmai bun pentru o liniuta.... This post has been edited by b-45-wob: 28 Aug 2006, 08:45 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
nvasiliu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 16 January 06 From: Romania ![]() |
Am vazut ca exista un film pe youtube de dupa accident. Imi puteti da un link va rog?
|
--------------------
ex-Dacia Logan
/ New Mitsubishi Lancer
||| Ambition 2005 /Inform Plus - 2008
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
QUOTE Mai lipsea o anvelopa pusa de gatul unuia si aprinsa.. Nu am inteles cum de Politia nu a saltat nici un taximetrist dupa incercarea asta de linsaj - intrasera in masina Politiei si-l bateau pe unul dintre ocupantii Porsche-ului, iar un politist se chinuia pe afara sa-si faca loc printre taximetristi. Departe de mine sa iau apararea vinovatului, insa justitia nu se face asa.. Da, a spus si la stiri ca cl care il cafteste pe soferul vinovat e chiar unul dintre... cei care erau in Chayenne!!! Adica un amic de-al arabului... De fapt se vedea ca NU DADEA ca lumea!!! Daca ar fi dat cu SETE, dupa 3 pumni era araboiul lat. Da ala dadea asa, ca sa faca pe plac multimii... Pe bune, dadea din scurt, si parca in momentul lovirii tragea repede pumnu inapoi ![]() O sa scape, stati linisititi! O sa ii gaseasca si lu asta cine stie ce boala de vre-o 10 -20 de mii de euro si il lasa acasa pt cateva zile, timp in care ala o sterge cu avionul special venit direct din emirate... Si apoi prinde orbu scoate-i ochii, omu va fi bine-merci in dubai pe undeva... Trebuia llinsat pana la venirea politiei si gata! Scurt si la obiect! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.108 Joined: 11 February 04 ![]() |
Au ajuns taximetristii promotorii ordinii si disciplinei in trafic.
Orice s-ar intampla si oricati oameni ar fi murit in acel accident, Politia este obligata sa il apere pe cel care a facut accidentul. Ce naiba, nu mai suntem in Evul Mediu! Problema e cancerul generalizat al societatii: coruptia. Nu politia ii da drumul din inchisoare, ci justitia, care ii da drumul pe motiv de certificat medico-legal care il da un doctor pensionar. Care doctor nu ar avea dreptul sa dea un certificat si da o adeverinta, neinregistrata dar care este luata in considerare. Orice lege are o portita, e facuta special de juristi, ca sa poata fi ocolita This post has been edited by dizzy: 28 Aug 2006, 13:25 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
După știrile din această seară îmi dau seama cât de inconștienți sunt unii șoferi
![]() Incredibil ca în decurs de câteva ore să treacă 59 de inconștienți pe culoarea roșie a semaforului așa că ne mirăm de ce apar astfel de tragedii. Am văzut printre șoferii opriți și taxiuri. Sincer lor pe lângă amendă le suspendam și dreptul de a practica taximetria pe o perioadă de cel puțin 3 luni. This post has been edited by tonicelli: 28 Aug 2006, 22:13 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Credeati ca bancul cu meseriasi nu are nici o baza reala?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE - sa planteze in asfalt ca in dreptul scolilor chestii de-alea care nu stiu cum se cheama pentru a te determina sa incetinesti viteza. @b-45-wob, acelea sunt denivelari pentru limitarea vitezei. In Craiova, pe Strada Calea Bucuresti, sunt amplasate la fiecare intersectie si treceri pentru pietoni. Primaria a recurs la astfel de operatiuni, deoarece frecvent se faceau curse de masini, liniute dintre care multe accidente. Primaria, a amplasat aceste "denivelari" pentru limitare de viteza in aproape tot orasul. Sau mai precis in zonele frecvent circulate. Cred ca e mult mai bine cu ele acum, nu stiu daca mai are care-va curaj sa faca curse sau liniute. Presupun ca si in Bucuresti exista asa ceva, nu? |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
nu pot sa suport denivelarile alea...
|
--------------------
-
-
-
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(tonicelli @ 29 Aug 2006, 00:05) După știrile din această seară îmi dau seama cât de inconștienți sunt unii șoferi ![]() Incredibil ca în decurs de câteva ore să treacă 59 de inconștienți pe culoarea roșie a semaforului așa că ne mirăm de ce apar astfel de tragedii. Am văzut printre șoferii opriți și taxiuri. Sincer lor pe lângă amendă le suspendam și dreptul de a practica taximetria pe o perioadă de cel puțin 3 luni. pe strada pe care i-au filmat p-aia trecand pe rosu locuiesc eu. Se stie ca semaforul ala e pus degeaba, nici eu nu stau la el de multe ori. E pus doar pt ca dupa el urmeaza trecerea de pietoni si tre sa incetineasca lumea. Dar noaptea nu trece nici tipenie de om, deci nu astept dupa semaforul ala. Pana acum 1 an, pe timp de noapte trecea pe intermitent semaforul ala. Nush de ce mama lor au schimbat. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
argon |
![]()
|
Eram precisa ! mi se parea mie ca au filmat dintr-un unghi dubios, oricum important e ca reportajul si-a atins scopul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 29 Aug 2006, 01:55) Multa lume nu le suporta!Si pe mine ma enerveaza cumplit, mai ales ca numerg cu viteza prin oras.Insa sunt bune pentru inconstientii care alearga ca nebunii noaptea. @catanos L-au schimbat special ca sa prinda cat mai multi.Probabil ca si ei stiau ca nu opreste mai nimeni la semaforul ala. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
argon |
![]()
|
Dupa ce politia a contactat Interpolul, araboiul a fost verificat si NU AVEA PERMIS DE CONDUCERE de nici un fel, nici englezesc, nici romanesc, nici arab, nici indian
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu-i bai, arabul cu care s-a "pupat" taica-miu intr-o intersectie avea 8 permise si 8 pasapoarte pe el. A lasat unul din permise la politie, dar am o vaga banuiala ca nu s-a mai intors dupa el.
This post has been edited by thecagero: 29 Aug 2006, 17:21 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 19:18 |