Bord de Logan pe Solenza, Are unele probleme
![]() ![]() ![]() |
Bord de Logan pe Solenza, Are unele probleme
Reed |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|||
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 8 Jan 2007, 14:02) Multumesc mult!Si la mine indica vitezometrul cam cu 5-10 km/h mai mult,dar daca pun de LGN sa nu aiba diferente si mai mari.Iti multumesc pt raspuns si mai astept si alte pareri. Ce am uitat eu sa spun este ca Solenza mea a fost fabricata la sfarsitul lui 2003 si are UCE.Poate fi acesta un impediment? Stimati colegi, Intrucat am observat o eroare in perceptia unora referitor la dotari, ( nu vreau sa jignesc pe nimeni) permiteti sa fac un mic glosar de termeni: UCE -Unit Control Engine...mai pe romaneste calculator de injectie...adica de la dsn in sus toate lumea are asa ceva UCE UCH - Unit control habitaclu... Adica controller de periferice...inchidere centralizata, semnalizare, temporizator stergatoare, decodare chip cheie lumini plafoniera...etc Cutie decodoare...este o forma mai primitiva a UCH care contine cateva functii...mult mai putine decat UCH de pe lgn. De ex eu stiu doar de 2 decodor chip cheie si inchidere centralizata |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
HMMM dydycom pai...chestia asta incearca sa o comunici lui klaus( fara suparare klaus) ca desi pare, el nu lucreaza la dacia
![]() PS. deci amandoua modulele(UCE, UCH) sunt prezente pe o solenza/logan? This post has been edited by Tzutzi: 11 Jan 2007, 10:45 |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si care ar fi chestiile pe care eu nu le-am inteles, daca nu ti-e cu banat?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
scuze ca ma bag si eu in ciorba, dar nu ma pot abtine....
dydycom, UCE poate sa insemne si Unitate de Control Electronic (ziceti voi in franceza). La modul general adica. De aceea pentru eliminarea confuziei, se foloseste UCE-injectie, UCE-decodor si UCE-airbag. |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si uite asa va dau nana la poponet daca va mai bagati peste topicul meu
![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Pai tu in loc sa te bucuri,vrei sa ne bati?
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dydycom @ 11 Jan 2007, 10:15) Stimati colegi, Intrucat am observat o eroare in perceptia unora referitor la dotari, ( nu vreau sa jignesc pe nimeni) permiteti sa fac un mic glosar de termeni: UCE -Unit Control Engine...mai pe romaneste calculator de injectie...adica de la dsn in sus toate lumea are asa ceva UCE klaus nu am zis ca tu nu ai inteles ceva, ci, ca sunt in ceata cu explicatiile oferite de tine pe de o parte si cele oferite de dydycom pe de alta parte. Deci cum este pana la urma? Am precizat in paranteza ca sa nu fie cu suparare. ![]() |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 21:03 |