Schema electrica, DACIA NOVA GT
![]() ![]() ![]() |
Schema electrica, DACIA NOVA GT
rvicentiu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
1997 R52319 NOVA T
- B-14-SBO
|
|||
deluxsoft |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 25 August 08 ![]() |
Am vazut dar dupa ce am lasat topic-ul, unde gasesc colorile la fire, k in schema sunt doar numere
|
--------------------
dacia
1310
1989
- b 43 tei
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu zic să te uiți mai bine...
Pentru securitatea ta, ar fi bine, ca în cazul în care nu te pricepi, să apelezi la un om de specialitate. This post has been edited by C a t a l i n: 7 Dec 2009, 21:03 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
deluxsoft |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 25 August 08 ![]() |
Am terminat cu ce era de facut
|
--------------------
dacia
1310
1989
- b 43 tei
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Și?
Culorile sunt sau nu pe schemă? |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
xuser |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 6 February 12 From: Ploiesti/Timisoara ![]() |
imi trebuie schema instalatiei electrice pentru nova gt
adresa de mail este gabriel_22_gabriel@yahoo.com va multumesc This post has been edited by xuser: 15 Feb 2012, 01:22 |
--------------------
DACIA
NOVA GT
1600
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
xuser |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 6 February 12 From: Ploiesti/Timisoara ![]() |
l-am citit pe tot dar nu m-a lasat sa il deschid imi zice ca linkul este intrerupt
|
--------------------
DACIA
NOVA GT
1600
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
ai copiat si linkul care l-am pus in quote? la mn a mers de fiecare data
|
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
xuser |
![]()
|
da l-am copiat si imi dadea o eroare la deschidere, acum am reusit sa vad pozele cu schema, am intrat din nou pe forum si am luat paginile la rand pagina cu pagina si pana la urma am reusit sa le vad, nustiu ce a avut.
multumesc frumos inca odata This post has been edited by xuser: 15 Feb 2012, 23:19 |
--------------------
DACIA
NOVA GT
1600
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Am si eu o intrebare, la baterie e o mufa patrata, cate fire are la voi, 3 sau 4? Din cauza unor probleme cu mufa aia, acum cativa ani am dat-o jos si acum as vrea sa pun alta la loc, dar nu mai stiu cate fire erau. Eu parca aveam 4 fire + inca unu de la proiectoare care era separat.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
nik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate cineva sa imi faca o poza sau sa imi spuna cum vin firele sub capacul de vizitare din porbagaj la mufa de la instalatia electrica care intra in capacul de plastic de la rezervor ?
Eu am avut firele legate cu papuci si nu mi-am notat inainte sa le desfac. Ma intereseaza unde vine firul de la pompa de benzina electrica, pe schema nu este trecut. Va multumesc. This post has been edited by nik: 8 Aug 2012, 23:28 |
--------------------
Dacia
Nova R 523
1997 No one needs you to be smart, I need you to be smarter. altFEL
|
|
nik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit, nu mai este nevoie.
|
--------------------
Dacia
Nova R 523
1997 No one needs you to be smart, I need you to be smarter. altFEL
|
|
adysan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 18 December 07 ![]() |
sal,am cumparat azi un bloc de lumini de nova,mer toate mai putin pozitia si luminile din bord,precizez ca mufa mare de la bloc are in plus un fir alb/rosu care nu se regaseste si la mufa masinii,stie cineva ce este cu firul alb/rosu si cum alimentez pozitia masini?
|
--------------------
dacia
nova gt
1997+1998
- b-74-awr/b-17-caw
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
blocul este modelul vechi (cel rotund) sau modelul nou (cel patratos) ? eventual pune o poza cu mufa si ce e in plus.
|
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
adysan |
![]()
|
asta este blocul de lumini
7 Mar 2013, 15:57: se vede si firul alb/rosu care este in plus la mufa This post has been edited by adysan: 7 Mar 2013, 15:57 Attached thumbnail(s) WP_001431.jpg ( Size: 1.43mb ) Number of downloads: 176 |
--------------------
dacia
nova gt
1997+1998
- b-74-awr/b-17-caw
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
nu pare sa fie nici un fir un plus....ca sa fiu sigur , pune o poza doua si din alte pozitii sa se vada mai bine unde se conteaza firele pe bloc.
|
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
adysan |
![]()
|
am insemnat firul in plus
Attached thumbnail(s) WP_001431.jpg ( Size: 1.77mb ) Number of downloads: 158 |
--------------------
dacia
nova gt
1997+1998
- b-74-awr/b-17-caw
|
|
CreeperHD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 April 13 ![]() |
Salutari!
Observ ca e foarte vechi acest topic dar sper ca totusi il mai citeste cineva care are schemele electrice de la Nova GT si poate sa le scaneze. Am gasit ceva poze facute la scheme dar cand m-am apucat sa lucrez la masina am descoperit ca majoritatea textului nu e inteligibil... asa ca VA ROG SCANATI CEVA SCHEME! Multumesc anticipat! |
--------------------
Dacia
Nova GT
1998 GT
- HD 03 VMK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 21:22 |