Montare senzori de parcare, --- pe Logan ---
![]() ![]() ![]() |
Montare senzori de parcare, --- pe Logan ---
yo9hnf |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 3 May 09 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ăia sunt de vină. Și diodele.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
O alta solutie ar fi sa iti cureti gheata de pe senzori.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
yo9hnf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 3 May 09 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Senzorii sunt curati de la prima zapada. Nu am prostul obicei de a lasa masina plina de zapada, indiferent daca o folosesc sau nu.
17 Dec 2012, 16:51: 23k214j.jpg Cam asa arata placa... O sa schimb cei 9 electrolitici si o sa revin cu informatii. PS: Era "imposibil" de rece modulul de parcare....si afara sunt 0 grade... This post has been edited by yo9hnf: 17 Dec 2012, 16:51 |
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu-i schimba, îmbracă-i în spumă poliuretanică! Vezi că sunt mai multe tipuri, ia d-aia pentru climă rece.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
si la ce ar ajuta spuma pe condensatori?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Se obține astfel e barieră fotonică între electrolitici și diode, prin osmoza inductivă. Posibil să se mărească indirect și precizia modulului de parcare, funcție de grosimea covorului poliuretanic.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
![]() Bine ca nu face o osmoza inversa conductiva, cum ar fi fost cazul in situatia unei bariere leptonice sau, si mai nasol, hadronice. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yo9hnf |
![]()
|
I-am schimbat condensatorii dar tot la fel face.
Pe toti condensatorii scrie -40 - 105 grade, mai putin pe cei din spre senzori (langa bobine). |
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 06:55 |