ce are aeroterma ?
![]() ![]() ![]() |
ce are aeroterma ?
rtulea |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|||
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Mda, ma gindisem sa mai montez eu un "volet" din musama si pe iesirea ventilatorului incit aerul "prizat" din mers sa nu se intoarca prin ventilator.
Problema e ce fac totusi cu aerul rece din partea mea? Volan pe dreapta nu vreau(gluma..off) |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Cred ca o sa te chinui putin sa prinzi "voletul" la ventilator. Eu m-am chinuit sa asez calumea acea bucata de plastic ce canalizeaza aerul, dar sa prinzi cu suruburi acel volet cred ca este o munca de sisif.
|
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cum se scoate caloriferul la 1300?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(driverx @ 21 Dec 2005, 12:47) Se demonteaza grila de tabla dintre capota si parptiz. Se demonteaza acea tabla care fizeaza robinetul si teava care vine din masina ( e prinsa in 2 suruburi, care se afla sub captuseala ). In masina se demonteaza acel "buton" din care reglezi deschiderea caloriferului. ( are o piulita de plastic ). Se scoate acea maneta, impreuna cu teava care intra in calorifer. Caloriferul se scoate intr-o singura pozitie ... se roteste cam 20-30 de grade si iese usor. Recomnd ca scoaterea caloriferului sa fie facuta de 2 persoane, care sa-l roteasca si sa traga de el simultan. Apoi daca vrei sa-l si speli, dai jos furtunele si ii faci o baita ( interior si exterior ). Il pui pe calorifer in casa la uscat, iar pana face ceea ce am descris in post-ul anterior se usuca si caloriferul ![]() Asta in mare ... operatiunea de demontare nu dureaza mai mult de 15 min. Sa NU tragi de calorifer sau de maneta din interior pana nu desfaci acea piulita de plastic. S-ar putea sa mai fie ceva, dar nu imi amintesc ... asa ca ... fii prudent ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
slyjulius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 18 June 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Joyfully @ 9 Oct 2005, 18:26) Probabil, dar pur si simplu mi-e teama sa ma uit pe acolo. In alta ordine de idei aerul pe jos pe unde vine. La mine sub bord e un fel de carton (ca vai de el) pe care as vrea sa il peticesc dar mi-e teama sa nu astum gurile prin care vine caldura. Pentru tine si pentru restul lumii care vrea sa afle secretul proastei climatizari a Daciilor, asta e schema (imbunatatita de mine) a circuitului de aer. http://oxylus.ro/~sly/S_CLIM.jpg This post has been edited by slyjulius: 22 Dec 2005, 13:28 |
--------------------
DACIA
1410 Break CE
- IS- SLYJULIUS
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am pus bord cn, si nu mai am selectorul de dezaburire care este in schema. Trebuie sa fac o improvizatie ca sa imi bage aer spre parbriz? Si inca ceva. Vreau sa imi pun un buton modelul nou cu 4 viteze in locul celui vechi cu 2 viteze pt aeroterma.
![]() This post has been edited by Radduu: 26 Jan 2006, 19:42 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
iulik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 8 September 05 ![]() |
Pe unde e robinetul de la calorifer la bord CN? Cred ca mi se blocheaza, ca nu baga caldura numai cand vrea.
Radduu, sau care mai stie, se monteaza greu butonul pentru aeroterma? Eu am cu 4 viteze, dar nu merg numai 2 (3 si 4) si vreau sa-l schimb. |
--------------------
Dacia
Berlina 1310L
- AB-02-RWK The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them.
- George Bernard Shaw |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
butonul de aeroterma se monteaza foarte usor, e prins in chestia aia de plastic de la bord. Costa 400 de mii unul nou. Robinetul e sub capota in partea stanga, ca la toate daciile.
This post has been edited by Radduu: 30 Jan 2006, 00:42 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
iulik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 8 September 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina 1310L
- AB-02-RWK The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them.
- George Bernard Shaw |
|
Radduu |
![]()
|
Da , vineri am fost sa imi cumpar eu unul iar cand am vazut cat costa m-am razgandit si mi-am luat dala vechi cu 5 lei. Pe mine ma costa 400 butonul + 200 inca un dispozitiv ca sa se potriveasca la aeroterma mea
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
intrebare:la bordurile scoica si cele dinainte exista mai multe tipuri de elici? am fost in targ si majoritatea motoraselor pe care le-am vazut aveau palele elicei curbate,la mine sunt drepte,se poate inlocui elicea pentru un randament mai bun?
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:39 |