Campanie anti ,,Christian Tour"
![]() ![]() ![]() |
Campanie anti ,,Christian Tour"
b34uen |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
E buna ca-i aproape. Vara, Balcic e mai aproape de Bucuresti decat Neptun.
EDIT: ii raspundeam lui DragosP. This post has been edited by tatabobu: 20 Sep 2012, 12:46 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Marty @ 20 Sep 2012, 09:31) Inca un proaspat tepuit de Christian Tour. Cica 4 stele, pe plaja. Zakantha Beach. - Plaja proprie + Asta era unica fisie de plaja din toata localitatea, restu' numa' pietre Scria undeva despre "Mare/apa etc proprie" ? Daca nu, atunci nu te-au tepuit ![]() Si daca asta era singura plaja cu nisip, atunci chiar trebuie sa le fii recunoscator! ![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
unde a vazut marty plaja cu nisip in gretili? la ei piatra e de baza.....
ps marty stelele din romanica nu au nimic de a face cu stele din gretili. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pentru nisip recomand Egiptul, nu Grecia.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 20 Sep 2012, 13:56) unde a vazut marty plaja cu nisip in gretili? la ei piatra e de baza..... N-ai de citit vreo carte de gramatica, vreun indreptar de ortografie, ortoepie si punctuatie? Arata-mi si mie broasca testoasa care sa-si depuna oole-n piatra!QUOTE Tranzactia comerciala a fost incheiata in Romania, deci produce efecte sub legea romana. Nicaieri pe site-ul lor nu zice ca imi vind 4 stele grecia, echivalente cu 2 stele romania, NU! Atita zice: 4 stele.Si daca tot ma vuteti la cap cu site-urile voastre, ia de cititi.Folositor, nu? Anul trecut, in Turcia, 20% ziceau ca e f. ok, 80% ziceau ca-i cea mai mare puscarie, ba unu' zicea ca i-a dat receptioneru' una-n gura. Daca-l vedeai pe receptioner cum arata, te pisai pe tine de ris. This post has been edited by Marty: 20 Sep 2012, 14:18 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
marty, io, inainte sa plec in concediu las beletristica deoparte si citesc siteuri specializate de turism. vad ca tu ai alte preferinte.... gramatica, ortografie, ortopedie... plm.
mai citeste si tu carti despre stele, ca din grecia se vad alte constelatii. bafta. 20 Sep 2012, 15:02: http://www.archelon.gr/eng/habitat_zak.php?row=row3 cica sunt decat 5,5km cu nisip pt testoase.... in care din restul de 1o4,5km de coasta ai stat? This post has been edited by b76bgaarh: 20 Sep 2012, 15:02 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
" La barul din interior este o romanca, Monica, o fata foarte draguta, disponibila "
Asta,da! "La barul (snack-ul) exterior este tot un roman, la fel de amabil. " Au si pentru g...y This post has been edited by daniM: 20 Sep 2012, 15:54 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 20 Sep 2012, 14:56) unde a vazut marty plaja cu nisip in gretili? la ei piatra e de baza..... ps marty stelele din romanica nu au nimic de a face cu stele din gretili. in Zante nisipul e de baza la plaja. dupa poze ala nu are 4 stele in grecia... This post has been edited by b34uen: 20 Sep 2012, 16:43 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La greci se da o stea in plus pentru simplu motiv ca hotelul e la mai putin de 50 m de plaja.
Sistemul de "stelare" la greci e unul aparte. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cred ca grecoteii proprietari de hoteluri se abtin din greu sa nu obtina 6 stele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(klaus @ 20 Sep 2012, 12:46) Dap, a fost super, pana la urma am fost cu masina, am fost pe unde am vrut, am vazut ce am vrut cat am vrut, nu contra cronometru si ca bani am iesit chiar OK. Drept pentru care urmatoarele excursii le-am facut la fel, pe cont propriu, doar ca am plecat cu avionul nu cu Loganul. Repet, e doar o chestie de planificare, toate informatiile sunt pe net, trebuie doar sa le cauti. Ca idee, excursia de anul trecut am rezolvat-o cam in trei patru zile, sau seri mai exact, cu tot cu rezervari la hotel, bilete la muzee, tren, masina, etc. Bine, cu 4 luni inainte de a pleca... |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Pentru aia nu-mi trebuie avion!
![]() Cizma. |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Nu era vorba de tine! Egocentricule! ![]() Btw, vezi ca-ti cer detalii cand m-oi duce in Elada! This post has been edited by Garett: 20 Sep 2012, 20:07 |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mă, eu excursia de anul ăsta din Kefalonia am rezolvat-o într-o zi de luni după ce duminica mi-am ales vreo 8 locații posibile. E drept că știam ce vrem. Si tot la fel de drept e că era să nu încap pe ferry.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
De ce?
|
--------------------
No
Reno
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E obez
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De lene că n-am făcut rezervare. Am scris în topicul de la 'Călătorii'.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ete ce zice unu despre sejurul lui Marty:
The hotel facilities are pretty much open for the public, both beach and pools areas as well as pool bar. As most of the intruders are primitive and do not belong to all star profile guests (mostly serbians, romanians, bulgarians ) the hotel atmosphere becomes ugly and disappointing. As a gift, I've picked up an urinary infection (escherichia coli ) from the outside jacuzzi pool." |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
Aha, am crezut ca nu intra masina, fizic vorbind. Era ciudat.
|
--------------------
No
Reno
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(vijelie @ 20 Sep 2012, 21:27) Ete ce zice unu despre sejurul lui Marty: The hotel facilities are pretty much open for the public, both beach and pools areas as well as pool bar. As most of the intruders are primitive and do not belong to all star profile guests (mostly serbians, romanians, bulgarians ) the hotel atmosphere becomes ugly and disappointing. As a gift, I've picked up an urinary infection (escherichia coli ) from the outside jacuzzi pool." si ala ce natie era? si pentru a doua... dracu l-a pus sa se pishe in piscina? |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Evident, ala era un rus educat!
Din pacate se pare ca nu pot sa-i ard cu OPC-ul, eu cumparind biletele printr-o agentie, nu direct de la CT. Totusi, pe voucher apare peste tot sigla si numele CT, persoana de contact din cadrul CT, iar la agent e trecuta agentia. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
Mai bine ii ierți. Și-ți folosești energia pentru ceva cu adevărat util.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
singura mea experienta cu CT a decurs bine. acu' 2 ani am luat prin ei un sejur in zakynthos. in statiunea alikanas parca. la hotel danny's & kali pigi. avea 2 sau 3 stele, nu mai stiu ezact.
tin minte ca din lista de oferte am ales ce-i mai eftin. si-am fost superincantat. hotelu' avea 2 piscine exterioare, camerele aveau chicineta utilata. era curat, totu' ok. era supermarket la intrarea in hotel. si avand supermarket+chicineta, am boierit-o cu haleala. astia de la CT au fost ok pe tot parcursu' sejurului. singura chestie care ma deranjat a fost ca ne-au cerut bani separat ptr feriboat, chiar acolo in grecia. plm era o suma mica (15 euro de caciula), da' mi s-a parut de kkt cum mergea una la fiecare turist si colecta banuti. si noi ajteptam in fata feriboatului sa stranga aia banii si sa ia belete. in rest belea. scutere eftine de inchiriat in tot zakynthosu'. io m-am dat cu o scula de 250 cmc, cu 20 ieuro pe zi. tre' beliti ochii bine la ce scutere luati ca io in primele zile am cazut cu un scuter care arata vai mama lui. m-au lasat franele spate in curba si cand am vazut ca ma duc, am strans tare fata. s-a blocat roata si poc. au sarit cateva plastice si atat. nici n-au observat aia la inchirieri. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 20 Sep 2012, 23:18) QUOTE(Marty @ 20 Sep 2012, 23:27) Evident, ala era un rus educat! Din pacate se pare ca nu pot sa-i ard cu OPC-ul, eu cumparind biletele printr-o agentie, nu direct de la CT. Totusi, pe voucher apare peste tot sigla si numele CT, persoana de contact din cadrul CT, iar la agent e trecuta agentia. Eu cred ca era o aia, ca n-am auzit prea des de infectii de genul ala la barbati, dar in fine. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 17:44 |