LOTO 6 din 49, Ai castigat!!!Ce faci?
![]() ![]() ![]() |
LOTO 6 din 49, Ai castigat!!!Ce faci?
Vinti |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti / Militari ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Vectra
c18nz
|
|||
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Stati ca m bag si yo ! Pei mi-as face un conac apoi intru in afaceri cu femei gen Playboy !!
![]() ![]() ![]() Gata cu visatu ca tre sa ma duc la munca ! ![]() Cu respect si stima, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Pai sa fie cam asa! Cinci apartamente in Pitesti, cinci in Bucuresti! Mi-as aranja apartamentu unde stau acum (prima casa ramane prima) o masina sport (350z) restu de bani in pamant pe langa Pitesti! Traiesc bine am si banii ramasi asigurati!
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Suma record s-a adunat iarasi la LOTO.Ati cumparat bilet?
|
--------------------
a
b
c
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Niciodata in viata mea nu am cumparat bilet .............e prea mic castigul si prea mare investitia
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cred ca iau unul maine, nu de alta dar cum ies din scara blocului merg 10 pasi si e agentia. Tot ma gandesc ca trebuie sa castig, dar un premiu d-asta mare ca sa-mi iau macar o insula decenta acolo.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bulan |
![]()
|
Eu totusi cred ca daca as castiga lozul cel mare viata mea s-ar complica mult.Mai bine:sarac si cinstit ca domnul Iliescu!
Madam bulan si-a luat bilet.Eram sa zic ca a fost la agentia loto si a platit impozitul pe prostie. |
--------------------
a
b
c
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu te contrazic, s-ar complica intr-adevar, dar nu neaparat intr-un mod negativ.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bulan |
![]()
|
Bineinteles ca s-ar complica intr-un mod pozitiv dar nu avem de unde sti cum vom reactiona la atata pozitivitate.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Merced |
![]()
|
Vad ca esti mai optimist decat mine, eu zic ca-s sanse mai mari sa se complice intr-un mod negativ.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
un vecin din cartier si-a tras leasing la un golf 5, face incallzirea pentru premiul cel mare.
Daca-l prinde sa aiba cu ce sa-l plimbe ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mi-as cumpara un WC.
|
--------------------
.
.
.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
atata sa dea al de sus sa castigi!
![]() ![]() ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
as face cea mai tare clinica medicala privata din europa cu cei mai tari medici din toata lumea, sa vina francezu si americanu sa se opereze de apendicita la bucuresti.
numai bine |
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
8 milioane cica.... banii in traista si fuga din tara......nu stiu unde.....poate la canguri
|
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
Merced |
![]()
|
Nu-s destui bani de "cea mai tare clinica privata", nici pe departe. Poate cea mai tare din tara.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(horsewhisperer27 @ 13 Jan 2008, 00:32) Nu-mi spune ca n-ai avut situatii cand un astfel de device a fost priceless. ![]() Si oricum n-am jucat. Merita oricum sa fi cumparat un bilet de cativa ron, la cati bani dam pe bautura/tigari, etc, oricum nu se simtea. This post has been edited by Laurentziu83: 13 Jan 2008, 14:14 |
--------------------
.
.
.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
~ 10 mil Eur cistigul in Ungaria (azi n-a cistigat nimeni), 10 mil Eur si aici (poate nu cistiga nici azi nimeni). Ar fi numai bine sa iau saptamina viitoare premiul cel mare si in HU si in RO
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nea antivirus.. vreau si eu un bilet la unguri pt next week
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
ce vise ''erotice'' aveti ma....visati in continuare ca banii aia is dati....de mult
![]() |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
bulan |
![]()
|
|
--------------------
a
b
c
|
|
Alexu7 |
![]()
|
Doamna Bulan n-a fost dezamagita?
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
raducu13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 July 06 ![]() |
sincer va spun ca am avut pregatite numerele pe birou dar nu am apucat sa merg sa iau bilet...si printre cele 6 numere aveam primele 4 numere de aici(33-35-23-12-19-25)...incep sa ma urasc din ce in ce mai mult...ramane pe data viitoare
![]() This post has been edited by raducu13: 13 Jan 2008, 20:27 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
oricum nu ai ratat decat ~400 ron
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 3 January 05 ![]() |
inainte de a ne gandi ce facem cu potul cel mare, trebuie sa ne gandim la logica si semnificatia acestui joc de noroc
1. Logica e ca exista o probabilitate f mica sa poti castiga, dar cei care castiga sigur de fiecare data sunt cei de la Loterie, care iau de fiecare data un procent (mare) din incasari. 2. Care e semnificatia faptului ca dupa 3-4 luni unul singur va castiga "toti" ( vezi pct.1) banii dati de milioane de oameni? - e norocos? - e "alesul"? - e merituos cu ceva? Nu, norocul nu alege, poate fi oricine cu/ fara studii, fruntas in productie sau cu antecedente penale, milos sau egoist sau oricine va trece prin cap. Oricum un sarac va deveni bogat si asta ii va transforma viata radical, dar nu uitati ca de la sublim la ridicol nu e decat un pas... |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Probabil te referi la "norocul" de a manari extragerea!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
i-as da foc loganului in fata fabricii de la mioveni
![]() |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:20 |