SCHIMBARE LOC DE INTALNIRE
![]() ![]() ![]() |
SCHIMBARE LOC DE INTALNIRE
JohnDoe |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
acelasi, adica la academie, la ora 8 (sau ma rog, in jur de 8 :mrgreen: )
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
bai marfa dacia lu dacia 1100 S. m-a lasat profund impresionat! mai-mai ca mi-au dat lacrimile tongue.gif
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
dragOn |
![]()
|
||
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Mergea frumos motoru', n-am ce zice! |
||
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|||
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
ba astia cu dacia 1100 din bucuresti sa veniti maine la intalnire ca va ia mama lu nu zic cui! wink.gif
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
Pitzy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 5 August 04 ![]() |
A fost cineva azi la intalnire?
|
-------------------- If you havin girl problems i feel bad for you son, I got 99 problems, but the bitch aint one...
|
|
dragOn |
![]()
|
||
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Glumești???? Sau tu chiar ești serios??? |
||
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am fost .. vreo 20, poate 30 .. nu stiu ca nu am stat sa ii numar pe toti smile.gif
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
da' in fiecare joi sunt destui...chiar incep sa vina pe la 7 juma...incepand cu subsemnatu smile.gif
|
-------------------- null
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
A aparut vreun Loganist pe la intilnire ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate nu a aparut ieri nici un Loganist, dar daca aparea imi era mila de masina lui.
|
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
De ce ??? :roll: |
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ca daca era alexv pe acolo iar se intampla actiunea "dezmembrarea" :mrgreen:
mai tineti minte prima solenza de la intalnire? :twisted: |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
GeorgeB povesteste-ne...sunt curios ce s-a intamplat :roll:
|
-------------------- null
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
M'am decis sa vin shi eu pe acolo saptamana asta, sper sa nu imi dau cumva planurile peste cap. Va voi speria cu rabla mea care din pacate a vazut vremuri mult mai bune decat cele actuale.
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
ave |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 10 September 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- B-13-NYA Sa gresesti este uman, dar cand guma se termina inaintea creionului cam exagerezi putin...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
daca vezi surubelnite ce se indreapta spre tine , fugi
![]() ![]() ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
ave |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 10 September 04 ![]() |
Din fericire n-a fost cazul
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- B-13-NYA Sa gresesti este uman, dar cand guma se termina inaintea creionului cam exagerezi putin...
|
|
gabriel.dumitru |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 6 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
- B-26-XXX ex Solenza Scala 2004, ex Logan Ambition 1.6 MPI 2005, ex Dacia MCV 1.5DCI 2007, ex Dacia 1310L 1998, acum - Solenza Scala 2004
|
|
bodel |
![]()
|
![]() rege`n tara orbilor Group: Members Posts: 217 Joined: 2 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai joia asta care vine(21 octombrie) fie ce o fi dar fac pe draq in 4 las munca las scoala si tot vin la Academie ca am fost o data la Herastrau dar nu citisem pe forum ca se schimbase locul de intalnire si am stat acolo cum se zice ca prostu....LOL
|
--------------------
dacia
1410 Sport
1989
- B 25 RLR Low Rider Sport
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Mai intreb si eu inca o data, unde se tine intalnirea joi 21 oct 2004 ?
Va rog luminati-ma si pe mine ca vrea Max sa vina sa faca cunostiinta cu lumea buna. ![]() |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Joi se tine la Bucuresti... in alte localitati, citeste topicurile respective... la Bucuresti, locul de intalnire este in fatza Academiei Militare (aproape de podul Eroilor).
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Azi vin shi eu......Yupiii! Dar voi avea mai multe leviere la mine!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca cineva care vine diseara la intalnire in fata la Academia are un creior corector pentru zgarieturi pentru culoarea azur se poate sa-l aduca ?Poate chiar sa dati de stire ...
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
eu am fost primu cu 1100, right?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
mony-k |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 14 November 04 From: Bucuresti ![]() |
da fete primiti la intalnirea voastra??
![]() |
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Da, dar ti-e clar ca daca nu arati precum in poza pusa o sa-ti scriem "Hai Rapidu!" cu cheile pe capota si dupa aia il chemam pe Marty sa vada?
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
nu mai speria fata cu "Marty" ca nu stie despre ce e vorba....
![]() si mai bine-i scrieti: "Nu e Dinamo" cum a zis Aliuta ca a strigat de Steaua pe Giulesti @ Mony-k: welcome on bord; Daca vii cu ce vii ? adica pune si tu ce masina ai (sau prietenul..) This post has been edited by costi: 14 Nov 2004, 18:53 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 08:53 |