SCHIMBARE LOC DE INTALNIRE
![]() ![]() ![]() |
SCHIMBARE LOC DE INTALNIRE
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Valentine, ideea era sa propunem un loc de HALIT! care sa respecte conditiile propuse de kimms si subsemnatul!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
stiu eu o pizzerie sau ceva de genu destul de mare vis a vis de fac de drept. Eu zic ca e prea buna zona: ne intalnim la academie, dreptu e la mai putin de 1km de acolo, parcam masinile in fatza operei si vis a vis putem sa mancam linistiti fara sa ne stea mancarea in gat? ce ziceti? stiu ca inca n-am venit la intalniri, da tre sa se termine sesiunea asta odata si eu masina.
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
exista tot felul de terase in zona aia, dar nu stiu de ce calitate e mancarea. |
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Va sugerez sa veniti cu pachetel de acasa shi pe drum sa luati cumva shi o legatura de ceapa pt ca tot e sezonul. Apoi opriti in parcare shi cu salamul feliutze pastrat la rece in torpedou puteti sa va potolitzi foamea fara sa fie nevoie sa va indepartati de cvadriciclicleta cu care va infatisati la hintalnire. In felul asta puteti sa respirati normal shi sa scapati de eventuale afectiuni ale inimii generate de stress.
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Bogdan_1981 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 30 May 04 From: Bucuresti ![]() |
OK , eu am gresit .
sorry si sper sa nu se mai repete . ce ziceti de Regie ? locuri de parcare sunt destule daca ne intalnim intr-o zi din timpul saptamanii , mancare e si cateodata mai e si bunicica.( face mama o tocanitaaaaaa biggrin.gif ), ieftina ....stc . de data asta sper sa nu fi dat iara cu bata in balta. |
-------------------- |
|
SPAWN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 26 May 04 From: BUCURESTI DR TABEREI ![]() |
si de la acaemie se ajunge repede la niste restaurante bunicele daca mai mergeti nitel spre dr taberei.se pote merge in grizli sau hard rock parca asa ii zice unde au mancare buna dupa cate stiu eu.cat despre preturi nu stiu nimic
|
-------------------- CU DACIA DEVII MECANIC LA SIGUR
|
|
asarban |
![]()
|
Pizzeria aia de langa drept...mdeaaa Ficus parca ii zicea...
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Dar Shorley sau Pui de urs ce au ??? .. caci de la acad. mil. si pana in regie sunt doi pasi !!! smile.gif ...
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
SPAWN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 26 May 04 From: BUCURESTI DR TABEREI ![]() |
deci sa ineleg ca nu schimbati locul de intalnire si mine tot acolko ne vedem :roll:
|
|
|
geo.meg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 17 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cum am eu bafta dar atunci cand ma hotarasc si eu sa vin prima data la intalnire se schimba locul . INTREBARE : Unde va strangeti maine ?
1. la vechiul loc de langa herastrau ? 2. langa academia militara ? 3. in regie? si cam pe la ce ora sa fiu acolo deoarece am sa ma duca acasa de la servici si dupa aia voi pleca din berceni spre nu stiu ce directie . :shock: Multumesc anticipat . :wink: |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
-Expression
|
|
SPAWN |
![]()
|
dupa cate stiu eu locul nu s-a mai schimbat adica a rams la academie.si intalnirea se face la ora 20 exact in parcarea din fata academiei
|
|
|
eurofighter |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 04 ![]() |
va strangeti in regie? sau v-ati strans vreodata in regie? |
||
--------------------
Dacia
1300
1974 cu gandul la termica
|
|||
asarban |
![]()
|
IN PARCAREA DIN FATA ACADEMIEI MILITARE!
PUNCT! |
|
|
SPAWN |
![]()
|
asa asa la academie e cel mai bine ca acolo vin si eu ca stau aproape :mrgreen:
|
|
|
asarban |
![]()
|
Stergeti careva mesajul idiotului asta!
E vorba de br-03-drg iar mesajul a fost sters fara preaviz! (AL) Stimate domn! Acest forum nu incurajeaza si nu tolereaza ilegalitatile de nici un fel! Daca domnia voastra practica unele activitati cu incidenta penala sau contraventionala atunci va RUGAM sa va manifestati aceste inclinatii unde vreti dumneavoastra, in locuri cunoscute numai de dvs. Pe noi nu ne intereseaza! Daca activitatea propagandistica in favoarea unor activitati ilegale va mai continua pe acest forum, va avertizez ca va vor paste 2 sanctiuni: Ban permanent din partea adminilor si trimiterea spre practicarea curselor ilegale in intimitatea mamei domniei voastre din partea mea! |
|
|
dragushinst |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 15 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Salutare!Am intrat cam tarziu.La intalnire pot participa si membrii nou veniti?
:? |
--------------------
Dacia
1300 din '84 B(una)E()R("abla")L(a)I(nvatat)N(ecunoscatorii)A(uto)
|
|
asarban |
![]()
|
Bineinteles!
|
|
|
SPAWN |
![]()
|
cu cat mai multi cu atat ma bine :mrgreen:
|
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
Marfa! Ma uit la voi de pe balcon! Daca tai porcaria asta de tei din fata!
|
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Poate reusesc si eu azi sau viitorul super apropiat...muncile astea si distanta ma cam descurajeaza, da' macar apuc si eu sa ne cunoastem...
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
bai nu se poate iar am uitat sa vin!!! :vmad: :vmad: :vmad: sper sa apuc si io sa vin la academie pana nu se schimba
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
DnI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 22 November 03 From: bucuresti DR.TABEREI ![]() |
a fost un baiat care a facut poze, este pe aicia !?
|
--------------------
.
.
. Megane 2 1.5 dCi
ex. Opel Astra Bertone TURBO ex. Clio 2 bicorp 1.5 dCi ex. Reno 5 GT TURBO ex. Opel Calibra C20XE |
|
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu se schimba. Tot acolo sta tongue.gif Cine baga o explicatie la pozele cu politia de pe Album? Abia acum am vazut ce nadragi "ciumeci" au baietii. Pacat de sepcile de vara tip "Loto-Prono". |
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
CIOCAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 5 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Iti bag io o explicatie.
S-au nagt si ei in seama pt ca probabil n-aveau ce face, sau cine stie ce om de bine io fi sunat sa vada ce-i cu noi acolo. Nu te supara si ia-o ca pe o gluma: Ia niste Lecitina sa nu mai uiti..... :vmad: |
-------------------- HAMMER
|
|
CIOCAN |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 5 June 04 From: Bucuresti ![]() |
baiatul care a facut poze se numeste: Dsign, parca daca nu gresesc sau ceva cam in genul asta |
||
|
|||
CIOCAN |
![]()
|
Intrebare pentru cei din Buc.:
Azi ne vedem tot la ACADEMIA MILTARA? si tot la ora 20? :vmad: |
|
|
SPAWN |
![]()
|
DA TOT ACOLO SI TOT LA ORA 20
|
|
|
tye |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 22 September 03 From: Urziceni ![]() |
Poate ar fi bine sa nu mai puneti asta:
Anunt important: Azi este Joi ! - S-A SCHIMBAT LOCUL DE INTALNIRE !!! Io de fiecare data cand vad asta ... zic ... "E rahat ! ... Iar s-a schimbat .." .. urmez linkul .. si vad ca.... nu s-a schimbat .. defapt ! Poate ar fi mai bine ... asa: Anunt important: Azi este Joi ! - INTALNIRE LA ACADEMIE !!! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala Signed: TYE
|
|
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Dup'aia o sa trebeasca sa tai gratiile ca sa ne vezi smile.gif Ca te baga la bulau daca tai teiul.... In schimb fii pe faza ca domnu' asarban are nevoie de cat mai multi clienti, si cred ca o sa te poata ajuta... |
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:18 |