SCHIMBARE LOC DE INTALNIRE
![]() ![]() ![]() |
SCHIMBARE LOC DE INTALNIRE
SPAWN |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 26 May 04 From: BUCURESTI DR TABEREI ![]() |
|
||
-------------------- CU DACIA DEVII MECANIC LA SIGUR
|
|||
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
na belea...m-am trezit si eu....despre ce loc de intalnire e vorba?
|
-------------------- null
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
[quote]Intreb si eu ca omul, da pe la noi prin moldova nu se fac 'adunari" de astea ?
Sunt si eu interesat sa vad ce iese din mai multi pasionati de Dacie da pana la bucuresti e mult pt. o curiozitate.[/quote] Daddy, te asteptam sambata la Iasi (vezi sectiunea "Detalii despre intalniri" in meniul de sus). Chiar merita deplasarea, iti spun din proprie experienta :wink: |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pentru ce dracu' sa te aresteze? Eu stiu ca de regula se aplica pedeapsa cea mai grea iar tu tocmai te insurasei, nu? :roll:
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ashu o fi vorbit socru mare cu politia mai stii?
Atfel, daca aveti probleme, tineti la indemina o rochei de mireasa si al o adica o scoateti la interval. Problema este cine o imbraca? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Si mie imi convine mai mult la Academiea Miltara; e mai aproape de mine.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Constat ca toata lumea sta mai aproape de Academia Militara, mai putin marty. :twisted:
|
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Si eu. Imi e cam peste mana acolo, dar macar nu ma mai mananca tantarii, nu ma mai afuma autobuzele etc. A, si sa nu uit.... nu mai riscam sa fim acuzati ca ne dosim "bolizii" departe de privirile curioase, fiind mai atenti dupa produs decat la cei ce ne urmaresc.
In rest, e mai liniste decat credeam, locul e destul de mare, e bine. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Laurentiu1980 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 15 March 03 ![]() |
Normal sa fie multumita de locul de intalnire majoritatea oamenilor de pe forum, ca mai toti stau in dr. taberei (inclusiv eu :wink: )(vezi topicu " unde stati prin bucuresti") laugh.gif
|
-------------------- |
|
ktalyn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 June 04 ![]() |
Salutare.Stati fara grija,nu o sa se ia nimeni de noi,daca ne intalnim in fata Academiei Militare.
|
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Oameni buni am mai intrebat si nema raspuns: daca vin la intilnire pot sa cumpar un sticker cu "daciaclub.ro" ? Daca nu, hai sa "producem" unele si sa fie disponibile la intilniri (sau venim, platim si le luam data viitoare) :?:
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
costi poti sa cumperi da nu sapt asta
cred ca sapt viitoare o sa am si cu dacia. eu am mai facut pentru cativa care au zis ca vor si nu au mai luat si cu greu le-am dat. dar o sa fac. daca stiu din timp cine vrea si ca vine sa le ia e mai simplu. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
costi |
![]()
|
OK Alex conteaza pe mine. De pus vreau sa-l pun pe luneta. Te mai contactez eu. Multam.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
E perfect langa Academie....e aproape de mine biggrin.gif
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B
|
|
costi |
![]()
|
asa putem sa ne apelam "academicienii" tongue.gif
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Din, cate am observat.....majoritatea au solentza si DSN.....ma cam simt in minoritate cu 1310....si presupun ca ar incepe si mistorurile....asa ca mai bine lasa :wink:
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Te inseli amarnic! Ma rog, cum doresti, treaba ta!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Eu am 1310 smile.gif erau 3 cu a mea ultima data
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
Radduu |
![]()
|
Vin si eu sa fim 4.... mergi azi SGM?
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
cred ca vin shi eu - pe la ce ora?
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Radduu |
![]()
|
Nu stiu...eu am inteles ca pe la 20;00 ... :mrgreen:
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu am Nova, adica nici 1300, nici DSN-SLZ (caroserie de DSN si motor de berlina). Un fel de catir. Nici magar, nici cal.
Daca vin cu ea faceti misto si de mine. Bineinteles, ca altfel n-am mai sta pe forumul asta daca nu ne-am si distra :twisted: . Nu mai fiti paranoici, nu face nimeni misto de nimeni, asa cum nimeni nu este blamat daca nu poate sa vina. :wink: Mama ce-as veni si io la Bucuresti, dar nu se stie niciodata :twisted: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
daca nu ploua vin
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Sper sa pot veni si eu, daca programul "literar-artistic" imi permite. Cred ca voi fi pieton. E prea aproape, ca sa nu fac putina miscare. Mai ales ca o iau la vale. laugh.gif
Radduu, nu-ti face probleme, ca mai sunt si altii cu Dacii 1310. Ca si subsemnatu'. Cred ca mai bine ne-am numi "Daciotii academicieni". laugh.gif |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Radduu |
![]()
|
Pai.....GPL... si mancare de drum...si asta e... :inger:
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
Radduu |
![]()
|
daca ploua mi se schimba vopseaua la masina :oops:
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
Radduu |
![]()
|
deci pana la urma la ce ora este? :?:
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
razvancc |
![]()
|
![]() membru...de partid Group: Members Posts: 93 Joined: 9 September 03 From: cateodata...bucuresti!!! ![]() |
incerc si eu sa ajung asta seara, daca-mi pacalesc cumva consoarta, ca maine m-a invoit tongue.gif , da sa nu dati ca nu vin cu Dacia!
|
--------------------
renault/nissan
megane sedan/navarra
1.6 16v/ 2.5 turbo Gratitude is merely the secret hope of further favors.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ok, ok .. cu micii si gratarul cine vine .. ?
a, si .. la 20:00 e |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:13 |