Shaorma buna in Bucale?
![]() ![]() ![]() |
Shaorma buna in Bucale?
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.636 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
super tare la haleala,nota 10/10
minusuri nu este deschis non stop aseara cand am fost era doar un angajat si patronu ,am stat 20 de min ca sa faca 3 shaorme nu fac comenzi la domiciliu localul nu e foarte aspectuos plusuri patronu f prietenos,iti da sa gusti toate sosurile,iti povesteste depre ele shaorma mare f gustoasa si ieftina sosuri multe pentru toate gusturile |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
UDI |
![]()
|
![]() membru posterior Group: Members Posts: 144 Joined: 21 May 06 From: Bucuresti ![]() |
pe Calea Floreasca, vizavi de intrarea pe Dinamo (veche locatie Dealu Mare)
|
--------------------
DACIA/RENO -
Logan/Symbol -
Ambition 1.5 dCI 65 CP / Fidji 1.5dCi 85 CP
- B 57 UDI Fat and Curious
<<<RockMachine Hurricane 50 / Corratec Corones 105>>> |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(B30KDT @ 13 Nov 2008, 10:23) minusuri nu este deschis non stop aseara cand am fost era doar un angajat si patronu ,am stat 20 de min ca sa faca 3 shaorme nu fac comenzi la domiciliu localul nu e foarte aspectuos Asta cu non-stop-ul e o problema, sa zicem ca nu ma deranjeaza ca e inchis la 5 dimineata, cat ma deranjeaza ca e inchis duminica, cand as putea sa imi fac timp sa mai dau cate o fuga sa halesc una. Si eu tot aseara am fost, cred ca am nimerit dupa tine(n-ati fost mai multi? ca asa intelesesem de la Razvan), si am luat doua. Normal ca daca sta sa iti explice despre sosuri in parte, o sa dureze ceva mai mult. Dar prefer asa decat ca la Maverick unde o face praf in 20 de secunde. Noua ni le-a facut in cinci minute, oricum nu te plictisesti asteptand una. Cu comenzile nu ma pronunt ca n-as comanda eu din Pitesti. Dar localul mi se pare foarte ok, curat inauntru, imi place ca n-au vase enorme cu sosuri, sa stea acolo pana se strica, imi place ca lucrand mai cu atentie nu arunca peste tot diverse sosuri sau alte smecherii. Mai aspectuos de atat n-ar avea de ce sa fie. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tu macar te poti urca in ceva si iti faci pofta, eu tre sa bat 100 de km...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.636 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am fost la Genin, insa mi-a fost cam frica sa cer iute (o experienta neplacuta a doua zi dupa una f iute mai demult). E ok, aia mica e cam una de la springtime insa nu mai e ca pe vremuri.
La Haleala inca nu am ajuns. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Marty.... te stiam baiat serios dar m-ai dezamagit... eu ti-am zis... geninu parca nu mai e ce-a fost odata...(sau poate era araboiu intr`o pasa nasoala si a gresit sosu)
This post has been edited by FLP: 16 Nov 2008, 19:49 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Fusei aseara iarasi la Genin si pot spune atit: GENIN FOREVER!, MARTY +GENIN = LOVE
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Auzi ma, cand te mai duci, sa ma chemi si pe mine. Poate daca esti tu acolo, au vreun sos magic din care sa-mi puna si mie
![]() This post has been edited by vis-a-vis: 18 Nov 2008, 18:56 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
bagat azi un mare de la genin...la fel de mirifica
mi-a luat comanda turcaletu ala care nu prea stie sa vorbeste ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Asta seara mi-am facut tuning interior la masina. Am observat ca in consola centrala intra la marele fix o saorma mare si un airam mare de la Genin. Eram atit de disperat sa ajung acasa incit am uitat sa fac poza.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
UDI |
![]()
|
![]() membru posterior Group: Members Posts: 144 Joined: 21 May 06 From: Bucuresti ![]() |
dea Dumnezeu sanatate lu' Razvan....delicioasa aia de pui; am "halit" una mare de pui in seara asta. Cica a schimbat reteta la sosul de curry
![]() |
--------------------
DACIA/RENO -
Logan/Symbol -
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
genin .. RIP, facem loc pentru La Haleala.
Pe scurt la genin se vinde un tuci plin cu ulei.. carnea e bunicica, sosul magic nu mai e magic... pacat. am testat si de pui si de vita/berbec. Desi eu mananc aproape exclusiv vita/berbec in materie de shaorma, aia de pui e mai buna decat aia de vita de la genin (adica carnea de pui e ok, aia e vita e prea banala, buna totusi dar nu sare in evidenta) Pana atunci rulez incontinuare la haleala. (oricum, genin reincarnat e inca in top10 dar din punctul meu dupa haleala, si dupa dristor - n-am inebunit dar carnea de vita dristor mi se pare foarte ok pacat ca e mica- ar mai fi de disputat locul 3 cu iskender.. dar ramane de vazut.. de ceva timp rulez doar la haleala) |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Cea mai buna si eftina saorma pe care am mancato pana acum e de la saormeria din crangasi de langa sectia de politie! Nota 10- ca uneori e coada cam lunga chiar si la ora 2 noaptea!
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
Marty |
![]()
|
Ma, p-aia de la Pta. 1 Mai i-a-ncercat cineva? De cite ori trec p-acolo sunt masini parcate de-a-n boulea si e lume la tejghea asa ca m-au facut curios.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Tocmai ce am terminat al 3lea pahar din sticla asta verde, ceva cu justerini si brooks, ar merge o saorma din aia uleioasa de la genin, mi-ar ajunge pana in calcaie la ce pofta am. Dar parca tot nu se compara cu aia de la La Haleala
|
--------------------
.
.
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
FLP |
![]()
|
De sotos ati auzit?
Pe soseaua pipera tunari colt cu dacia? |
--------------------
.
.
|
einstein1984 |
![]()
|
uNde? Ca 1 an de zile am lucrat pe acolo si nu am vazut nici o saormerie decenta!
Problema ar fi ca sos pipera tunari nu face colt cu dacia, caci Bd Dacia e in centru, la Romana! This post has been edited by einstein1984: 4 Dec 2008, 12:24 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
FLP |
![]()
|
e un petrom acolo si 2 saormerii. Una e asta de care zic eu si alta e www.puibun.ro, colt cu eminescu mai exact... le incurc mereu pe astea doua.. ei cica ar fi un fel de greci..... deci saorma lor se numeste GYROS
This post has been edited by FLP: 4 Dec 2008, 12:12 |
--------------------
.
.
|
Marty |
![]()
|
Aia e Strada Tunari si se intersecteaza atit cu Eminescu, cit si cu Dacia.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
B30KDT |
![]()
|
am bagat una mica de la genin,facuta de araboiu ala,tot ce pot sa spun e ca imi pare rau ca l-am inselat pe razvan(la haleala) ,e naspa rau genin,plina de ulei carnea nu e din piept ci din pulpe ,nu era amestecata,plina de maioneza,nu te intreaba cu ce o vrei,ciudata rau,m-am dus mai mult de curiozitate si cu siguranta nu o sa se mai repete experienta
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Am mancat vineri noapte o shaorma mare pe Bd Carol 1, la intersectia cu Str Sperantei (parca) fix vis-a-vis de PNTCD. INFECTA. Era 2 si ceva, eram rupt de oboseala, de abia ajunsesem la Bucuresti, ma bucuram ca mananc ceva, dar ma rugam la toti zeii sa nu am probleme cu burta in noaptea care urma. Se pare ca zeii m-au ascultat.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
A aparut ceva nou la La haleala.. si anume piper corean (e ceva portocaliu)
Ce e asa specatculos la el.. incercati dar sa aveti si colegu pompier pe langa ca nu se stie.. poate trebuie stins ceva ![]() E ceva foarte picant care merita incercat. Printre altele am mai rulat cateva de la la halela si au fost bune ca intotdeauna. (numai de vita, si in ultimul timp numai cu piper din ala) |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
La Haleala |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 14 October 08 ![]() |
Salutari de "La Haleala"
![]() Multumim tuturor user-ilor de pe acest forum, cat si celor de pe ComputerGames.ro, XtremPC.ro, OltcitClub.ro, GetFit.ro, va multumim ca ati apreciat straduintele noastre de a aduce o atitudine noua in acest domeniu si de a ridica stacheta de calitate a produselor de acest tip. Noi speram ca am reusit cat de cat sa realizam cate se putea realiza intr-un timp de 6 luni de cand am intrat in aceasta bransa si speram ca in curand sa devenim un reper si pentru alte localuri de acest gen. In 2009 vom incerca pentru dumneavoastra nu sa pastram calitatea produselor noastre ci sa o imbunatatim in fiecare zi cate putin. Repet programul nostru de sarbatori: 24.12.2008 ------ 08:00 -- 22:00 / 29.12.2008 ------ 08:00 -- 01:00 / 30.12.2008 ------ 08:00 -- 24:00 Incepand cu data de 5 Ianuarie 2009[/B] revenim cu programul nostru normal 08:00 --01:00. Va vom astepta speram noi pana la sfarsitul lu' 2009 in inca 2 sau 3 locatii in Bucuresti pentru a veni cat mai aproape de fiecare client. Va multumim ca ne respectati eforturile depuse de noi pentru multumirea dvs. Va multumim ca atunci cand ati avut ceva de spus pozitiv sau negativ despre noi ne-ati exprimat franc parerile dumneavoastra si asta a dus de la sine la o calitate mai buna a produselor si serviciilor noastre. Va multumim pentru tot. Sarbatori Fericite Si La Multi Ani !!! Cu respect, Razvan. This post has been edited by La Haleala: 21 Dec 2008, 23:07 |
--------------------
Mercedes
CLS
2008 Noi NU comercializam produse Ieftine..ci Doar produse Proaspete si de Calitate.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
sa vezi acum reclamatii si reprosuri
![]() ps: ca fapt divers, un prieten a luat o shaorma mare, de la un fast-food cu tam-tam, dar fara carne, pur si simplu au uitat putzoacele sa o puna ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
UDI |
![]()
|
sambata seara pe la 11 era inchis "La Haleala" (Ce s-a intamplat Razvane?) si asa ca m-am dus la Genin.... de foame in lipsa de altceva e ok fata de alte nebunii dar nu are nicio legatura cu ce era inainte. In continuare La Haleala face legea
bafta! |
--------------------
DACIA/RENO -
Logan/Symbol -
|
Asi |
![]()
|
QUOTE(UDI @ 21 Dec 2008, 21:42) sambata seara pe la 11 era inchis "La Haleala" (Ce s-a intamplat Razvane?) si asa ca m-am dus la Genin.... de foame in lipsa de altceva e ok fata de alte nebunii dar nu are nicio legatura cu ce era inainte. In continuare La Haleala face legea bafta! Pai sambata e deschis pana pe la 21 parca, sau chiar 18 (nu mai stiu, dar in nici un caz pana la 23 cum te-ai fi asteptat. Iar Duminica: inchis. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 12:49 |