Shaorma buna in Bucale?
![]() ![]() ![]() |
Shaorma buna in Bucale?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Marty ma dezamagesti, eu chiar zic ca La Haleala e mai buna saorma ca la Genin
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Lasa-ma sa incerc Genin-ul si te anunt.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
in 10 minute plec spre La Haleala in misiune de recunoastere
12 Nov 2008, 13:53: fost, mancat. E loc si de mai bine ![]() This post has been edited by Ov: 12 Nov 2008, 13:53 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
halit Genin azi - nota 10, cea mai buna pana acum, nu am incercat Haleala
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca ai halit Genin, n-are rost sa te duci in alta parte; pierzi vremea de pomana
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cat e halatu' la Genin?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Ov |
![]()
|
e doar la farfurie si e mult (nu mai tin minte, asta-vara am halit ultima oara acolo). Oricum e ceva in jur de 20 de roni
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
Marty |
![]()
|
E si la geam (mai nou)
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Marty, ai incercat Geninu de cand vinde iar la geam ?
Am uitat sa iti zic sa le zici le aia sa puna mult sos, ca se zgarcesc la exact ce e mai bun in piftia aia |
--------------------
.
.
|
david79 |
![]()
|
genin mare 15 ron, si e belea aia picanta are un sos f bun. aviz celor cu probleme pe evacuare
![]() |
--------------------
Toyota
2008 / 2011
|
|
Ov |
![]()
|
habar-n-aveam ca au deschis "la geam"
banuiesc ca-i la locatia cunoscuta (sau pe langa) |
--------------------
Dacia
1300
|
|
david79 |
![]()
|
e pe langa, la restaurant, la geam
|
--------------------
Toyota
2008 / 2011
|
|
FLP |
![]()
|
Tot acolo ...
|
--------------------
.
.
|
Marty |
![]()
|
Bre, sa nu va duceti unde era Geninu' acum un an! Vedeti ca-i la Dealu' Mare, peste drum de Hai Dinamo! Hai Dinamo!, pe coltu' strazii.
FLP, n-am ajuns pe la Genin, a mincat un pretenar si mi-a comunicat (acelasi pretenar cu care am fost si la La Haleala). El mi-a zis ca e incomparabil mai buna la Genin. Adevarul e ca, la Genin, sosul face toti banii. Era perioada cind iti dadea un airan pa daibogea la o shaorma, da' io-i ziceam lu' ala sa-mi puna un pahar de sos d-ala, ca-mi bag pixu-n iaurtu' lui. ![]() Baiatu cu "Streasina" de la La Haleala (banuiesc faptul ca era patronache), a inteles ca suntem new comeri si ne-a pus de toate in shaorma. Eu am refuzat tzatziki pentru ca mi s-a parut cam apos si i-am zis sa-mi puna portie dubla de ketchup. Cred ca de acolo mi s-a tras, ca a fost cam prea acra pentru gustul meu (nu suport otetul). |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
saorma buna e in statia lu' 90 de la liceul pttr. cea mai buna din drumul taberei
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
drumul taberei asta e in Bucuresti?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
sa moara ce-am pe casa daca stiu!
![]() da, este! ![]() This post has been edited by dispeceru: 12 Nov 2008, 18:51 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Marty |
![]()
|
In Dr. Taberei parca joaca echipa aia cu suporteri elevi...
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dispeceru |
![]()
|
aia e-n ghencea
nici saorma buna n-au acolo |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Marty, ti-am zis c-am avut terasa-n Ghencea?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dispeceru |
![]()
|
..cu saorma-n meniu ?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu... doar bautura.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dispeceru |
![]()
|
atunci esti offtopic
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Marty |
![]()
|
Ba, deci.... fusei pina la Genin (dar mai intai am trecut pe la Irish sa-mi fac curaj cu niste bere). Ma, cum sa va zic... neschimbat. Adica : DA, DOAMNE, MULTA SANATATE LA ARABU' ALA SI MIE SI MAI MULTA, SA POT SA MANINC SHAORMA DE LA EL CIND VREA MUSCHII MEI!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Si cica in citeva zile da drumu' si la berbecut. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
david79 |
![]()
|
asa ca-i cremenal sosu' ? si carnea aia, ce dracu o baga in ea de-i asa buna ....
This post has been edited by david79: 12 Nov 2008, 23:08 |
--------------------
Toyota
2008 / 2011
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Ba,voi chiar nu aveti altceva de discutat?Vreti sa aveti pe cineva pe constiinta?
![]() |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Dar un topic "Ciorba buna in Bucale" pe cand?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu n-am mai rezistat tentatiei si am facut cu niste amici un drum pana in Bucuresti cu destinatia "La Haleala". Pe scurt, cea mai buna saorma pe care am mancat-o in viata mea. Servirea mi s-a parut ireprosabila, saorma exact cum o vrei, Razvan e super-amabil si ne-a prezentat cu lux de amanunte ingredientele sale, ba chiar planuri de viitor care sper sa includa una bucata "punct de desfacere" si prin Pitesti, ca sa nu ma apuc sa fac naveta de fiecare data cand mi-e pofta de o saorma ca la mama ei.
Singurul dezavantaj e ca in Pitesti n-o sa mai pot vreodata sa cumpar saorma, pentru ca deja s-a ridicat mult prea mult stacheta. Recomand si eu, cu multa incredere. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Am mancat si eu vinerea trecuta. Senzationala.
Ca sa nu mor prost unde dumnezeu e genin? |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 05:00 |