O fetita a murit dupa ce un motociclist a derapat, tragedie la parada
![]() ![]() ![]() |
O fetita a murit dupa ce un motociclist a derapat, tragedie la parada
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
evenimentele astea sunt organizate numai din interes comercial, daca stau bine sa ma gandesc la aproape toate evenimentele auto moto la care am asistat pe ultimul loc se afla siguranta spectatorilor.
Sa-i fie tarana usoara! PS: macar daca am invata ceva din toate tragediile astea, din pacate nu e deloc asa. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Pentru ca circulatia era oprita, nu se poate considera ca a fost accident de circulatie ...
Deci cazul se duce la Parchet ... Si ala n-a "derapat", ci s-a ridicat pe-o roata si a cazut pe spate ... Nu stiu pe unde a mai fost un concurs d-asta (sau cu masini) si a strivit-o pe una de stalp ! Si cand ma gandesc ca imi plimb fetita aproape in fiecare zi pe acolo ... Toata stima pentru motociclisti, dar sa se duca dracu' in afara orasului, undeva ... aaa, dar stai, acolo nu mai vine lumea sa-i vada ... This post has been edited by mao: 9 Sep 2006, 15:23 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu doar ce am venit din galati,
si era gata gata sa-l fac praf pe un prost cu motocicleta ca se baga ca bou,facea slalom printre masini el,numai inconstienti This post has been edited by salutcalin2002: 9 Sep 2006, 15:31 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Bai, nu spun, senzatia e unica, m-am dat si eu cu un motor d-asta suparat ... chestia e ca pe faleza superioara motociclistii practic nu stiu decat de viteza mare si foarte mare si mai sunt si treceri de pietoni, etc ... asta e ... au cam dat-o-n bara de data asta. Au multe antecedente prin Galati, cel putin ...
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Io zic ca nu e vina motociclistului...de vina sunt organizatorii.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Am fost la raliul montam de la Poiana Brasov si am stat sa fac poze exact pe exteriorul curbei de la Turnul Alb, unde masinile vin cu viteza foarte mare si intra in ac de par. Senzatia e foarte misto, simti detonatiile alea... Dar nimeni nu mi-a zis sa nu stau acolo, desi loc mai periculos nici nu puteam gasi. In fine, dupa ce a derapat unul m-am dat dupa un stalp... Organizatorii puteau pune niste benzi din alea de plastic de care sa nu se treaca dar nu cred ca ii prea intereseaza...
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@salutcalin2002: motociclistii nu sunt nici mai educati, nici mai needucati decat restul participantilor la trafic. Din pacate sunt si printre ei scursuri, cum sunt si printre soferi. Dar nu e bine sa-i bagam in aceeasi oala pe toti. ok?
In cazul accidentului postat de AlexV si eu tind sa cred ca organizatorii sunt de vina. Motociclistul a gresit, dar nu trebuia sa se ajunga pana la moartea fetitei, Dumnezeu s-o ierte. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
--------------------
a
b
c
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
link catre stirea cu accidentul de care aminteam eu:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=391...femeie+strivita |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
diesel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 May 04 From: Galati ![]() |
|
-------------------- Clio Symbol Alizee 1,5dci -VANDUT :))
Logan 1.4 MPI Laureate / Alb Artika, mai 2005 |
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Cred ca maniacii pe doua roti sunt depasiti de vitezele mari pe care le dezvolta motoarele. Uitati efectele, si nu numai asupra lor...
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
diesel |
![]()
|
ACUM pe REALITATEA...
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca moticiclist si conducator auto afirm ca motociclistii sunt in general mult mai constienti de pericole. Vina e in totalitate a organizatorilor, spectatorii trebuie sa stea dupa garduri, protejati.
Accidente se intampla mereu. Dumnezeu sa o odihneasca pe fetita. http://www.motociclism.ro/forum/index.php?...=post&id=110608 |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si a politiei, care nu si-a facut treaba.
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
wow ce repede a ajuns la 180
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
diesel |
![]()
|
era viteza celuilalt..
Cunosc zona si distanta de la START pana cand a cazut motociclistul e de max 50m. Nu cred ca prinde 180km/h in 50m. |
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Este clar vina organizatorilor, dar eu personal nu m-as duce sa stau ca si spectator daca nu vad ca sunt protejat.
This post has been edited by testike: 9 Sep 2006, 18:34 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
DiMaggio |
![]()
|
Tu personal n-ai sta langa drum, dar ai o anumita vasta. Ce zice o adolescenta cand vede o super motocicleta pilotata in mare viteza facand un zgomot infernal? Oau!
De vina a fost organizarea/politia ca n-a pus garduri si pentru ca au lasat oamenii sa se apropie prea mult. Atat. Si primaria ca a dat autorizatie fara sa se asigure ca e safe cursa. Ps: Ala putea sa mearga si cu 300 vina tot nu e a lui, era doar o cursa de viteza. La astfel de evenimente fiecare pe responsabilitatea lui, |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu a fost vina lui...de fapt a fost partial....motorul acela este foarte puternic ... a "uitat" mana in gaz si s-a ridicat pe o roata...s-a pierdut cu fierea si a ajuns pe jos...este foarte mica distanta intre echilibru si cadere...aici intervine experienta si prezenta de spirit...asta era aerian...a furat startul la prima mansa.Nu mai judecati motociclistii asa de mult...or fi ei mai nazdravani...dar nu ii acuzati...am mers cu moto aprox 1000km in conditii de trafic lejer...inca nu am permis
![]() Asociatia DUNAREA GALATI nu a facut asta pentru publicitate...ci pentru a legaliza ceea ce se intampla neoficial in fiecare seara!!! Multumesc !Supapa_JR GRSXR! This post has been edited by Supapa_jR: 9 Sep 2006, 19:58 |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
AlexV |
![]()
|
de data asta nu are nici o treaba cu faptul ca evenimentul era moto si nu auto. si organizatorii si participantul respectiv sunt la fel de vinovati ca si cei din evenimentul de care aminteam si era auto acela.
atat motociclistii cat si conducatorii auto vor sa se dea rotunzi la astfel de evenimente dar le lipseste experienta. oameni nevinovati mor zilnic si nu se face nimic. cine ii vede vinovati doar pe motociclisti sau doar pe soferi are nevoie de ochelari. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
andu911 |
![]()
|
corect, ce mi-e arabu cu Cayenne, ce mi-e un motociclist inconstient...Unu e pe 4 roti, altu pe 2.
|
--------------------
-
-
-
|
|
parpanel |
![]()
|
Greseala a fost a organizatorilor. Se stie ca in zona se lucreaza la schimbarea unor cabluri subterane iar drumul si asa e ingustat. Nu cred ca era momentul sa se organizeze o cursa in locul ala.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa parerea mea greseala e a celor care au aprobat locatia cursei...puteau sa o organizeze in alta parte!
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
andu911 |
![]()
|
Acum am vazut secventa la TV. Deci nu a pierdut niciun control. S-a ridicat pe o roata sa faca impresie. Si a facut impresie...a plecat motoru de sub el.
Se vede foarte clar cum trage de motor sa-l ridice pe o roata, probabil se enervase ca a pierdut startul si a vrut sa demonstreze si el ceva. This post has been edited by andu911: 9 Sep 2006, 21:02 |
--------------------
-
-
-
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
vina este a organizatorilor...punct...desi nu ii prea am la suflet pe cei pe 2 roti..
Cand se organizeaza un astfel de concurs trebuie luate in calcul si probabilitatea unor accidente,acum poate motociclistul a semnat ceva inainte de concurs care sa ii absolve pe organizatori de raspundere in cazul unui accident si daca a fost asa, cu parere de rau, motociclistul o sa cam intre in puscarie. Din cate am inteles are coloana vertebrala rupta si este foarte posibil sa ramana paralizat pe viata..asa ca numai in pielea lui sa nu fi acum. Legea nescrisa a naturi a fost din nou incalcata...alti parinti isi vor inmormanta copilul...o adevarata tragedie. Sa-i fie tarana usoara |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
Este clar ca in principal e vina organizatorilor , de altfel in zona respectiva nu este deloc nimerit sa se organizeze asa ceva , sunt o gramada de locuri in Galati unde se putea organiaz dar domnii organizatori au dorit acolo in buricul falezei , la Galati s-au organizat curse auto moto de acum 20 si ceva de ani in urma si nu au fost probleme...
rusine Politiei ca a dat voie la asa ceva , credeam ca au mai multa minte, din pacate nici spectatorii nu au mai multa minte... nu cautati motocilcistul vinovat , se poate intampla oricui , important era ca sa se organizeze asa cum trebuie si sa existe protectie corespunzatoare , din pacate trebuie sa moara un om ca sa se termine cu asa ceva organizat intr-un mod total neadecvat. A murit un om nevinovat ca sa va arate ca sunteti PROSTI si IMBECILI domnilor de la Primaria GAlati , Politia Galati si nu in ultimul rand organizatorilor... Dumnezeu s-o odihneasca. ![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
parpanel |
![]()
|
Pai trebuie sa dea spectacole la popor sa ii voteze... Mentalitatea comunista.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 10:25 |