O fetita a murit dupa ce un motociclist a derapat, tragedie la parada
![]() ![]() ![]() |
O fetita a murit dupa ce un motociclist a derapat, tragedie la parada
Ciombe |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|||
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai cine a zis ca baiatu cu repsolu nu avea permis....eu l-am vazut la o gramada de curse!!
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Pai pe pagina 2 mai spre josul paginii:
QUOTE Au scris la Realitatea TV ca motociclistul avea carnetul suspendat pentru 150 kmh in localitate. ... |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Nu vreau sa iau apararea nici unei parti dar sincer sa fiu organizarea si desfasurarea curselor de viteza in general in romania lasa mult de dorit. Am fost la cateva etape de "liniute" ca spectator si am de facut cateva observatii.
1. Cursele ar trebui sa fie organizate cu masuri de siguranta sporite, spatii mari intre public si pista si protectii (cauciucuri, garduri, zone periculoase fara public). Din pacate aproape mereu spectatorii si zona lor de acces se intinde pana aproape de pista. 2. Mentalitatea spectatorilor lasa tot la fel de mult de dorit. Nu o singura data am vazut cum spectatorii incalca regulile si delimitarile impuse de organizatori pentru a fi mai aproape de actiune, astfel expunandu-se la accidente (impingerea jandarmilor, saritul si depasitul liniei de demarcatie, etc). Oricare din cele doua situatii duce la cresterea riscului de aparitie a unor evenimente nedorite. Mai avem mult de invatat, de ambele parti ale "baricadei" |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
http://www.motociclism.ro/forum/index.php?...ic=60879&st=440 marturia unuia care era pe ambulanta.
PS spun si eu : acum decideti voi a cui a fost vina |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Auzi...cica eu sunt vehement. Nu, eu sunt realist, ca daca ala, nu participa, fetita aia nu murea.
Avea permisu suspendat. Schumacher nu poate sa participe la Formula 1, daca are permisul suspendat. Si Formula 1 nu e pe drum public. Dar are voie Gigi din Galati, ca el e jmecher de Romania. |
--------------------
-
-
-
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
andu911, să fii tu sănătos... de câte ori au participat la curse piloții de F1 cu permisul suspendat...
din ce îmi amintesc eu, pentru conducerea unui vehicol ai nevoie de permis pentru drumurile publice iar din moment ce drumul a fost închis pentru cursă, acesta își pierde pe durata desfășurării calitate de drum public. iar legat de organizare... peste tot e la fel, nu numai la noi. cei care cască gura vor să fie cât mai aproape... și asta îi poate costa viața (din păcate), iar eu consider că e un risc pe care și-l asumă într-o anumită măsură. |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
asus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 20 July 05 ![]() |
apropo de permis suspendat, pe un forum al motociclistilor, se afirma ca baiatul avea dovada, deci putea inclusiv sa circule pe drum public.
|
--------------------
dacia
Logan Laureat 1.4
iulie 2005
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Si tot pe acel forum se afirma ca motociclistul nu era vinovat. Organizatorii nu erau vinovati nici ei, iar vina e in intregime a mortului!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
asus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 20 July 05 ![]() |
draci...normal ca organizatorii. de fapt stai...am uitat, au legat intre copaci o panglica de aia rosie. de aia de opreste si un avion in zbor, datoria ei si-au facut-o.. deci clar, ai dreptate, fetita ii devina.
This post has been edited by asus: 11 Sep 2006, 13:35 |
--------------------
dacia
Logan Laureat 1.4
iulie 2005
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
eu îndreznesc să numesc "culpă comună"... atât motociclistul, organizatorii cât și bietul copil își au partea de vină...
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
RIP
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
Se pare ca fata a murit pentru ca a fost lovita de far. Pare plauzibil. Chiar ma intrebam cum de nu a vazut motocicleta care vine si s-a lovit de copac. E posibil ca ea sa fi facut cativa pasi inapoi, dar degeaba pentru ca a lovit-o farul.
http://www.evz.ro/article.php?artid=271871 |
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.565 Joined: 3 January 05 ![]() |
...la concursuri ar trebui verificate permisele de conducere pt simpul motiv, ca nu ar trebui sa fie acceptati cei fara experienta , cei "cu lamaia", cei care nu stiu sa-si redreseze motorul daca se ridica pe o roata cand se afla pe un bulevard marginit de spectatori si nu de parapeti de metal , cauciucuri sau baloti de paie.
( daca exista curse si cu amatori- atunci spectatorii ar trebui sa se catere in copaci, nu sa fie acceptati pe marginea drumului ) |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 05:08 |