Remember...acum cinci ani 11/9, Cum ne-a schimbat viata...
![]() ![]() ![]() |
Remember...acum cinci ani 11/9, Cum ne-a schimbat viata...
SAVAGE |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 22 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA
INITIALE 2002 / PRIVILLEGE 1.5DCI 81KW 2009
- CT 81 LAG
|
|||
asus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 20 July 05 ![]() |
hai sa ducem grija noastra, ca si-asa suntem amarati ca vai de noi, s-apoi sa-i plangem pe americani. e trist ce s-a-ntamplat, dar asta e, viata merge inainte. oricum, subiectul asta nu era de cafenea/stiri interesante?
This post has been edited by asus: 11 Sep 2006, 08:55 |
--------------------
dacia
Logan Laureat 1.4
iulie 2005
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Mie nu mi-a schimbat viata cu nimic. Si nici nu m-a afectat cu nimic. Vorba aia: mila mi-e de tine dar cand ma uit la mine imi plange sufletul. Hai sa ne vedem de-ale noastre.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
bai eu eram atunci intr-o sala de jocuri, peste cateva zile incepea scoala ... initial am crezut ca actiunea se petrece intr-unul din jocurile de pe calculatoarele din jur. apoi a urmat zarva si mediatizarea, analizele ... cum m-a afectat ? aveam economiile in dolari si pana sa ma dezmeticesc am pirdut ceva
![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
SAVAGE |
![]()
|
Oare nu mai este subiect de actualitate?????Pai eu cred ca datorita acelui nefericit eveniment suntem acum in NATO...si la portile EU...Altfel este foarte posibil sa fi batut la portile HU...la Brasov
Atunci hai sa discutam despre stirea saptamanii,dupa ce administratorul sterge si inlocuieste ceea ce trebuie: S-A DAT STARU' LA SURPRIZE-SURPRIZE sezonul xxx...pe cine intereseaza?A-ti vazut-o pe Banica?Haaa...arata bine?A nascut?Ce freza avea? |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- CT 81 LAG
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
am fost distrus, am plins o saptamina, toti oamenii aceia, oh the humanity! pass the kleenex...
|
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu ma stirniti!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Mare spanac că sîntem în Nato, ce să spun... Le punem americanilor la dispoziție teritoriul nostru, pentru ca toate scursurile lor să vină aici să se îmbete și să omoare oameni fără să fie trași la răspundere... Mare cîștig, ce să spun...
Intrarea în EU n-are nici o legătură cu 9/11. Cît despre Brașovul în HU, stai liniștit, că nu-ți lua nimeni Ardealul fără 9/11. Ce, crezi poate că ungurii erau gata de război, iar acum s-au speriat pentru că am intrat în Nato? Hai să fim serioși, astea-s prostii iliesciene și vadimiste... Ungurii au treburi mai bune de făcut decît să ne ia nouă Ardealul. 9/11 e treaba americanilor, așa cum Primăvara de la Praga a fost treaba cehilor (și nici un american nu comemorează astăzi acel eveniment, pentru simplul motiv că-i doare-n cot), așa cum crimele comunismului de la noi (care depășesc cu mult pierderile din 9/11) nu interesează pe nimeni în afară de români. Ei au pierdut două blocuri, în timp ce țara noastră a fost distrusă complet de cei 50 de ani de comunism instaurat cu acordul americanilor. Nu văd de ce aș comemora un eveniment american, la fel cum nu înțeleg tîmpenia de a ieși în Herăstrău și a da cu artificii de 4 iulie. Cînd or sărbători americanii 1 decembrie, atunci o să sărbătoresc și eu 4 iulie. Pînă atunci, eu zic să ne vedem de ale noastre și să nu mai plîngem de grija americanilor, că știu ei să-și poarte de grijă și singuri. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.902 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Corect.
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
SAVAGE |
![]()
|
M-am referit la tragedia propriu-zisa....nu la urmari sau alte jocuri politice ulterioare ,sa nu uitam, totusi - peste 5000 de oameni au murit unii in chinuri groaznice, absolut nevinovati si asta chiar ARE legatura cu viata noastra de zi cu zi....si mai mult decat atat...viitorul ne este marcat...Unii ATUNCI au iesit in strada ca la circ..la sarbatoare...
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- CT 81 LAG
|
|
asus |
![]()
|
parca erau numa vreo 2000....
![]() savage...chiar nu-ti dai seama ca americanii astia....nu-s foaaarte iubiti pe planeta asta. unii ii antipatizeaza, altii nu-i baga-n seama (cum sunt eu), altii le darama blocurile....orice ar fi, stiu ei sa cada tot in picioare. This post has been edited by asus: 11 Sep 2006, 11:36 |
--------------------
dacia
Logan Laureat 1.4
iulie 2005
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu regret cele intamplate atunci. Vrem, nu vrem, ne-a afectat si pe noi.
Ce ma enerveaza este stereotipia anunturilor din presa "intreaga lume comemoreaza evenimentele din 11 sept. 2001". Poate lumea vestica; lumea musulmana nu comemoreaza, ci sarbatoreste evenimentele respective. |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Oare de ce nu sunt iubiti americanii? Bunii samariteni!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
De cand au facut varza din Iugoslavia ,mi se faca greata de la americani.In rest democratia lui peste acolo.Poate in filme.Trebuiau sa buleasca barajul Hoover....
|
--------------------
ML
350
2013
- BC-35-SDS MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ei sunt bine intentionati... in ceea ce-i priveste.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai daca intreaga lume comemoreaza 11.09., atunci propun ca intreaga lume sa comemoreze pe toti nevinovatii decedati din actiunile "pacificatoare" ale americanilor! Sa vezi atunci ce vom avea 365 de zile de doliu mondial. Sa comemoram si Hiorshima + Nagasaki, sa comemoram Coreea, sa comemoram Vietnam, sa comemoram Libia, sa comemoram Iran-ul, sa comemoram Irak-ul, sa comemoram Palestina, sa comemoram Iugoslavia.... De nevinovatii omoriti acolo, INFINAT MAI MULTI DECIT CI DE LA WTC, nu va plinge inima?
Nu spun ca-s de acord cu ceea ce s-a-ntimplat pe 11.09., nu spun ca m-am bucurat si ca mi-a parut bine, dar ceea ce s-a-ntimplat acolo a fost rezultatul semintelor sadite de americanosi de-a lungul timpului! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
asus |
![]()
|
|
--------------------
dacia
Logan Laureat 1.4
iulie 2005
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Marty, m-ai uns la suflet, parca ai vorbit pentru mine.
Si astazi imi pare rau pentru oamenii nevinovati care au murit atunci. Si astazi ma bucur pentru lovitura de imagine pe care a primit-o 'gardianul lumii' |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
SAVAGE |
![]()
|
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=539...ndpost&p=673136
Ok...M-am referit strict la ziua aceea nenorocita...11/9..nu la ceea ce-a fost pe vremea lui Clinton('ala cu trabucu),sau dupa 11/9..in irak,liban,afganistan...chestia cu armele lu' saddam(ambii copii ucisi) Deci DOAR la 11 septembrie..si hai sa fim un pic mai decenti...macar azi..sa le fie tarana usoara si asemenea nenorociri sa nu mai apara vreodata pe acest pamant... Si pentru ca pacea sa triumfe trebuie facut TOT ceea ce se poate face, ca astfel de nenorociri sa nu se mai repete vreodata iar faptul ca AMERICA se apara pe ea ar trebui sa ne bucure...pentru simplul fapt ca lor, AMERICANILOR le datoram pacea noastra.Privitzi in jur ...mai cu atentie, o sa ramaneti surprinsi de concluzii.. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- CT 81 LAG
|
|
Sony |
![]()
|
Savage, chiar crezi ce spui?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
SAVAGE |
![]()
|
Da' ce nu da bine?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- CT 81 LAG
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(SAVAGE @ 11 Sep 2006, 13:35) OK, as vrea sa facem acelasi exercitiu pe o tema aleasa de mine. Hai sa nu ne gindim la altceva ci doar la ziua de 25 Dec. 1989 cind doi batrinei au fost impuscati fara mila dupa un simulacru de proces si asta chiar in ziua de Craciun! NU-i asa ca-l plingi pe Ceausescu ? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eram la mangalia.dadeam linistit la peste dupa ce se terminase campionatu national:) deci nu ma doaRE.nu ma intereseaza:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
De sa nu-i plangi pe Ceausesti, daca facem exercitiul de imaginatie si ne gandim ca au fost omorati in ziua de Craciun, si fara judecata? Acolo nu a fost judecata, ala nu era tribunal, erau o adunatura de agenti de prin diferite agentii. Poate ca nici nu trebuiau condamnati la moarte, poate trebuiau doar incarcerati, cum puteti judeca voi DREPT daca trebuiau sa moara sau nu? Pentru ca aici vorbim de dreptate si justetea unor fapte.
Si cum sa nu plangi pe cei care au murit fara nici o vina pe 9/11? Ce vina aveau pasagerii avioanelor, echipajele, cei care lucrau in WTC, cei care au venit sa-i salveze, etc? Mie mi s-a parut o barbarie si o nesimtire ce s-a intamplat. Daca erau jmekeri loveau in cei care aveau puterea de decizie. Asa i-au facut mai puternici si le-au finantat mii de miliarde de dolari de cheltuit pe pregatiri militare si campanii militare (haha, aici e o alta teorie, ca si-au aranjat singuri atentatele, tocmai ca sa se autofinanteze si sa justifice actiunile militare viitoare). Normal ca nu sunt de acord cu politica americana atunci cand isi bate joc de oameni (vezi Iugoslavia, acum Irak - n-au gasit nimic in Irak, nici macar dovezi ca Saddam ar fi tovaras cu Osama; cine vede si altceva decat interes economic in Irak e copil) si nici atunci cand ne omoara cu masinile lor pe strazile NOASTRE si apoi pleaca miseleste din tara si ne dau cu tifla. Dar cu toate astea, cei care au murit la 9/11 nu au avut nici o vina si nici un motiv sa moara. Doar niste minti bolnave si diabolice. Probabil ca n-o sa aflam niciodata ale cui au fost, cu adevarat, aceste minti bolnave si diabolice. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Tocmai venisem de la o restanta, fusese "ultima strigare" si ardeam de nerabdare sa ma plimb cu masina, care era inca desfacuta, in reparatie. Tata se apucase sa o monteze si asculta radio-ul impreuna cu baietii din service care-l ajutau. Cand am intrat pe poarta, am dat si io buna-ziua, dar toti mi-au soptit "ssssss!". "America este atacata..." - vocea crainicului
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eram acasa, frecam menta.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
asus |
![]()
|
QUOTE(padre @ 11 Sep 2006, 14:09) Mie mi s-a parut o barbarie si o nesimtire ce s-a intamplat. Daca erau jmekeri loveau in cei care aveau puterea de decizie. pe cat ca mamutoii aia de talibani n-aveau ca scop s-omoare nspe sute/mii civili? loviturile au fost date cu cap...WTC, centrul financiar al americii, lovitura data economiei. Pentagonul, creierul armatei americane. Casa Alba (tinta aluia de s-a prabusit) stie toata lumea ce este. ca au murit civili, a fost un bonus pentru ei. |
--------------------
dacia
Logan Laureat 1.4
iulie 2005
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Fapta oribila petrecuta acum 5 ani nu are nici un fel de explicatie oricat am cauta noi in istorie fapte oribile facute de americani impotriva altor natii. Oamenii aia care au venit ca in fiecare zi dimineata la lucru si apoi sa moara intr-un mod ingrozitor n-aveau nici o vina (acolo au murit o gramada de cetateni ai altor state care n-aveau nici o legatura cu politica americana). Sa nu uitam ca un astfel de lucru s-ar putea intampla oricui chiar daca acuma am putea spune ca suntem in Romania si cine ar avea interesul sa organizeze o astfel de actiune - atentatele de la Madrid,Londra,Istanbul,Indonezia ... stau ca marturie ca o astfel de grozavie s-ar putea intampla oriunde.
Actiunile sinucigase ale unor dezaxati a caror scop e sa omoare o gramada de oameni nevinovati nu pot fi explicate in nici un fel. This post has been edited by tony-s: 11 Sep 2006, 13:42 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Macar pentru simplul lucru ca data de 11.09.2001 a schimbat istoria acestei planete si tot ar trebui sa intereseze cat de cat...dar se pare ca nu e asa..
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE pentru simplul fapt ca lor, AMERICANILOR le datoram pacea noastra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tu chiar crezi asta? ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:14 |