Modificare dacie, din fuego
![]() ![]() ![]() |
Modificare dacie, din fuego
Gheorghedracu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Masina din poze e R 18 4x4 de serie, omu' a zis ca puntea spate are prinderi normale ca la R 18 cu tractiunea fata.
Pai de la tractiunea spate la cea 4x4 e doar un pas. De ce? Vreau sa fac un soi de All-road din dacie cu suspensie inaltata, pt vreme rea. In Bucuresti cand vine ninsoarea e nebunie, un 4x4 e ideal, si nu trebuie neaparat sa fie SUV. Vara si pe vreme frumoasa e mai bun un scuter sau o motocicleta. Si mie mi-ar placea o suspensie independenta dar sunt prea multe de modificat si ma bate gandu s-o si omologhez iar daca folosesc piese existente, e mai usor. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Gheorghedracu @ 20 Sep 2006, 16:14) Despre R18 4x4 stiu doar ca au fost facute special pentru raliul Paris-Dakar. Nici n-am stiut ca a existat un exemplar de productie. Stiai gresit, au fost produse in serie, inca mai exista pe drumurile Romaniei, chiar si aici intr-un oras mic de provincie sunt cateva in circulatie , vazute de mine. S-au produs doar un an de zile, intre 1985 si 1986, in 3 variante, 1650 cc benzina, 1995 cc benzina si 2 068 cc diesel. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
Am uitat de zapada... Dar exista o intrebare, se poate cupla-decupla sau e 4x4 tot timpul? Si odata decuplata cu ce ramii in tractiune, fata sau spatele? Are si low gear?
Ai grija la inaltarea masinii cu geometria directiei, s-ar putea sa ai probleme mari. This post has been edited by Gheorghedracu: 21 Sep 2006, 05:26 |
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai pe fata vreau sa folosesc suspensia de la pick-up.
Nu vreau off-road, doar sa fie un pic inaltata. exterior21ii0.jpg exterior17fi7.jpg De la pick-up as putea folosi si cutia de la modelul 4x4 dar sunt cam proaste. Pentru cuplajul rotilor fata are o electrovalva care se strica destul de repede. Tractiunea ar fi pe rotile din spate si la nevoie sa fie cuplata si fata. Nu stiu cum e la R 21 Nevada 4x4 si la R Espace 4x4 cu tractiunea integrala. D-aia am si intrebat, poate stie careva. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Vezi ca la pick-up e exact aceasi suspensie de la berlina/break, dar e putin inaltata total eronat, uita-te la orice papuc diesel, si vei vedea ca roade gumele in exterior, e eroare constructiva, constructorul a facut o tampenie acolo, eu nu as folosi ceva gata compromis din costructie.
De asemenea daca te uiti din fata vei vedea ce minunatie de V fac rotile. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ai dreptate, dar zic eu ca s-ar putea corecta cu niste bascule inferioare mai lungi.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
A..si mai e ceva, motorul de papuc, 1,9 D e mai greu decat cel normal de Dacie, mult mai greu, si daca la papuc face V cu ditai motorul, iti dai seama cum va sta cu un motor mai usor. Eventual lasi suspensia asa cum e, si pui doar gume cu talon mai mare, daca nu te deranjeaza aspectul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai la asta m-am gandit prima data, la roti mai mari.
Cel mai bine s-ar preta rotile de aro 10, pe 15". Cele pe 13" mi se par mici pt o utilizare pe hartoape sau pe zapada mai ales cand se fac sleauri. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Am gasit ce roti sa pun!
Jante de tractor pe 16" cu anvelope agricole ![]() Se potrivesc la fix! sany0684mic3_136.jpgsany0681_mic_1_173.jpg sany0700_mic_13_180.jpgsany0686mic_5_552.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nu mai bine iei tu un REN 18 4x4 gata facut? Pe unul f bun nu poti da mai mult de 2 000 EUR
sau un ARO 10? max 2000 EUR sau un papuc 4x4? max 4000 EUR sau un Ren 21 4x4 (daca or exista)? Care e sensul sa te apuci sa faci modificari de genul asta? Ce siguranta ai pe o masina la care a i ppuntea de la ceva, fata de la altceva, motorul de la alta?Cine naiba iti omologheaza asa ceva? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
RARu', daca ma duc cu toata documentatia documentata
![]() Daca mi-as lua una din masinile enumerate, as fi unu' cu o masina banala, pe cand un break 4x4 n-are nimeni... o sa zica lumea: "Uite-l si pe nebunu asta, ce masina si-a facut!" Merita sa te strofoci pt. a starni asemenea reactii ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ai sa razi, dar s-u facut Breakuri pe sasiu de ARO 10 deci nu o sa fii primul.
Chiar ,asta e o soulti e buna. iei un ARO 10, montezi caroseria pe sasiul lui si o sa ai chiar o masina capabila in teren. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
vis-a-vis |
![]()
|
Stie baiatu'
imag001jda8.jpg imag000ob6.jpg Dar chestia e ca e un hibrid, nu-i o dacie autentica ![]() Toata smecheria e sa arate ca o dacie dar sa poata mult mai mult ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dizzy |
![]()
|
Hmm, cam naspa.
Pai cauta un Renault 18 4x4, asa ochiometric e cel mai aproape de ce vrei tu. Dupa care ia o lada de bere si un aparat de sudura si ia de pe una si pune pe cealalta. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Fix masina asta am vazut-o-n Piatra Neamt cand eram copil. Aceeasi culoare, aceleasi faruri patrate. Da' nu-mi aminteam ca e in asemenea hal de urata...
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
@vis-a-vis am vazut o dacie ca cea din poze la armata (avea nr de armata) prin buc zona orizont.
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adumitrachy @ 11 Sep 2006, 22:29) Pot face rost de un renault fuego cu motor de 2000 benzina. Acuma care este problema mea: innafara de motor si cutie, ce mai pot lua de pe masina asta sa pun pe dacie? Ma intereseaza daca vin tamburii, discurile, etc. Aveti idee? Later edit: masina are urmatoarele dotari: motor 1995 , 120 cp , geamuri electrice , trapa , volan reglabil , filtru sport , alarma si inchidere centralizata , jante BBS pretul e undeva pe la 25 - 30 de mil Credeti ca pot gasi ceva la acelasi pret, dar sa fie mai buna? Pot gasi si ceva cu aer conditinat, sau am eu gargauni? misto ar fi cu trapa electrica, caut una de imi vine rau ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Fapte nu vorbe. Ai cumparat deja r18-le sau Aro-ul 10 sa il faci bucati , si sa ii iei transmisia?
Spor la treaba, daca te vei apuca vreodata. |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
ionut17 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 18 August 05 From: Roman ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 8 Jan 2007, 12:07) Stie baiatu' imag001jda8.jpg imag000ob6.jpg Dar chestia e ca e un hibrid, nu-i o dacie autentica ![]() Toata smecheria e sa arate ca o dacie dar sa poata mult mai mult ![]() asta e masina directorului de la liceul meu.si din cate am auzit eu ar fi trebuit sa se faca scoala de soferi cu ea dar a cam devenit masina lui personala ![]() o sa incerc sa-i mai fac niste poze cand o vad pt ca sta pe aceeasi strada cu mine cica au fost construite patru cu care sa mearga Ceausescu la vanatoare |
--------------------
Dacia
1310
VW Bora
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ce liceu?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
R@du |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Adrianno, sunt fete de portiera model SN. Am avut eu pe fosta masina.
Attached thumbnail(s) SANY0175.JPG ( Size: 245.82k ) Number of downloads: 260 |
--------------------
Renault
Renault Megane Scenic
'98
|
|
ionut17 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 18 August 05 From: Roman ![]() |
Colegiul Tehnic ''Miron Costin'' din roman (nr5)
|
--------------------
Dacia
1310
VW Bora
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 21:46 |