Ulei Logan ?
![]() ![]() ![]() |
Ulei Logan ?
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Pei vezi ca scrie in cartea masinii daca ai avut curiozitatea sa te uiti ! sau vrei firmele ??
![]() LE: tau ai zis 1.4 !! scuze pei pt modelul asta tot in carte scrie ! eu am dci ! Salutare, Ci_co This post has been edited by Ci_co: 18 Sep 2006, 11:32 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.612 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Chiar ma intrebam cand o sa apara si Ulei Logan . . . .
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Era si timpul! Nu uitati ca trebuie rodat inainte!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu mai umbli cu iarna-vara...
Cat ai garantie cred ca o sa bagi Dacia Oil, dupa aia orice ulei 10w-40 sau 5w-30 (cred ca merge bine-mersi si 5w-40) minim API SJ si un producator cat de cat... La cutie 75w-80 parca, vezi in carte, nu-ti recomand sa pui mai gros, au avut unii probleme cu intratul in viteze cu ulei mai gros in cutie. Oricum, cu uleiul din cutie te mai vezi pe la 60.000 km (daca se mai face schimb, da' n-are ce sa dauneze...) |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am vazut o garnitura de tren plina cu butoaie albastre pe care scria Ulei Logan 1.4 MPI. Tinind cont de cantitatea impresionanta, cred ca e o problema cu uleiu' si o sa va cheme in service sa vi-l schimbe. Pentru orice eventualitate, eu zic sa nu mai umblii cu masina, sa nu strici ceva la motor. Si cind te vor chema la service sa schimbi uleiul, sa duci masina pe platforma, sa iei factura si sa-i obligi sa-ti deconteze!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Era de vara sau de iarna?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(GoGu @ 18 Sep 2006, 22:44) Nu mai umbli cu iarna-vara... Cat ai garantie cred ca o sa bagi Dacia Oil, dupa aia orice ulei 10w-40 sau 5w-30 (cred ca merge bine-mersi si 5w-40) minim API SJ si un producator cat de cat... La cutie 75w-80 parca, vezi in carte, nu-ti recomand sa pui mai gros, au avut unii probleme cu intratul in viteze cu ulei mai gros in cutie. Oricum, cu uleiul din cutie te mai vezi pe la 60.000 km (daca se mai face schimb, da' n-are ce sa dauneze...) Nu esti obligat sa bagi Dacia Oil !!! Uleiul care il cumperi trebuie sa aibe aceleasi cote, vascozitate etc. ca cele prevazute de constructor ! Chiar daca este in garantie. |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Butoaiele erau albastre, deci era intermediar, de toamna.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ci_co |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 18 Sep 2006, 23:05) Am vazut o garnitura de tren plina cu butoaie albastre pe care scria Ulei Logan 1.4 MPI. Tinind cont de cantitatea impresionanta, cred ca e o problema cu uleiu' si o sa va cheme in service sa vi-l schimbe. Pentru orice eventualitate, eu zic sa nu mai umblii cu masina, sa nu strici ceva la motor. Si cind te vor chema la service sa schimbi uleiul, sa duci masina pe platforma, sa iei factura si sa-i obligi sa-ti deconteze! Ai dreptate in legatura cu uleiul ! Dar din cate stiu este o problema cu vascozitatea uleiurilor de garantie !! De cat timp ai masina lau0678 ?? Ai mare grija ce ulei folosesti cel mai indicat este sa faci rost de uleiul de garantie din lotul nou DOLR 00758314 ! Mai exact acele butoaie despre care vb Marty din cate stiu eu Bidoanele albastre sunt pt sezonul rece si cele argintii inchis pet sezonul "estival". |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, alea cu frunza ruginie pe ele sunt de toamna! Si sunt importate din Canada! Alea in butoi albastru cred ca sunt contrafacute la Ploiesti.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
Eu stiam ca alea de primavara sunt verzi, alea de vara sunt galben-aurii, alea de toamna sunt bleu si alea de iarna sunt argintii.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Sony |
![]()
|
M-am speriat! Am crezut ca furara topicul aia de la Dacia. S-ar putea sa ai dreptate, martinezule! Alea de care spuneam io erau pentru dizel.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
Alea de dizel tot aceeasi culoare o au, difera nuanta. Verde Cameleon pentru primavara, galben pai pentru vara, bleumarin pentru toamna si gri sobolan pentru iarna.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Sony |
![]()
|
Asta e noua gama de culori de la Dacia?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(lau0678 @ 18 Sep 2006, 12:25) Stie cineva care sunt tipurile de ulei echivalente ptr. Logan(1,4) si care ar fi cele mai bune?---eventual ptr vara-iarna?((motor&cutie)) Ma, eu am umblat o perioada cu ulei de cătină, cica e foarte bun inlocuitor la uleiurile astea cu chimicale si E-uri, care numa' rau fac la motor, dar ai griga, ca trebuie schimbat mai des, la 5000 km. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Sony |
![]()
|
La 5000 km?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Auzi, Marty, da macar era rodat uleiu ala? Ca daca nu, se strica masina cind il bagi in ea. Poate poti sa ne spui ce scria exact pe butoaiele alea.
QUOTE(Marty @ 18 Sep 2006, 12:05) Am vazut o garnitura de tren plina cu butoaie albastre pe care scria Ulei Logan 1.4 MPI. Auleu, pai aia cu 1.6 ce fac? Nu stii ca uleiu ala de 1.4 MPI nu e bun pe 1.6? |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Marty |
![]()
|
Ma Money, trenu' avea o viteza, eu am o virsta! Ce dracu', crezi ca m-a facut mama cu Ochila?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Daca ma uit la ce ochi mari ai...
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Eu la 1.6 bag tot ulei din lotul ala de 1.4 vazut in tren (de stau in Ploiesti) care nu este contrafacut, dar il iau rodat pe banda. Nu mai trebuie frecat inainte.
Bafta |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() Deci tot de 1.4 bagi si putere ai la masina ??? iocu ! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
Sony |
![]()
|
Are si putere ca baga 1.4 Power!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Are putere ca bag doar benzina de logan si se incalzesc numai bine injectoarele. Ce mai cereti in magazine uleiul de 1.4 mpi. Cred ca merge si la dci-uri, dar trebuie tinut in soare inainte de a face schimbul.
Bafta! |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
zvasti |
![]()
|
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
de ce sa-l tii in soare? ca doar tot la fel se incalzeste si in motor,nu?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4 Rosu Passion Fie Pita Cat De Rea,Nu-i Mancare Ca Fasolea
"Roman, deci STELIST" |
|
Sony |
![]()
|
Da, dar in motor nu are ultraviolete!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
zvasti |
![]()
|
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
pai iei si un far de logan d-ala anti UV si desfaci busonul de la ulei cand e gata incalzit si numa il luminezi vreo 2 ore.merge si fara far, cu sistem oglinzi.
|
--------------------
Dacia
Logan
"Roman, deci STELIST" |
|
Sony |
![]()
|
Complicat, vere!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lau0678 @ 18 Sep 2006, 12:25) Stie cineva care sunt tipurile de ulei echivalente ptr. Logan(1,4) si care ar fi cele mai bune?---eventual ptr vara-iarna?((motor&cutie)) Lasand mistoul la o parte - scrie in manual tipul , parca era ACEA A3/API SJ. Ca firma, eu recomand ti-as recomanda Aral. [edit] de parca unii din cei care fac misto acum nu au intrebat si ei "ce ulei sa pun la prima revizie"... This post has been edited by vv: 18 Sep 2006, 14:52 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
zvasti |
![]()
|
numai sa nu fie din ala de toamna din butoi albastru ca e belea daca dai cu soare pe el.se lipeste in interiorul motorului si dup-aia tre sa cumperi apa distilata sa il scoti de acolo.incalzitul cu UV se face numai la uleiurile de iarna si vara.
|
--------------------
Dacia
Logan
"Roman, deci STELIST" |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 15:02 |