Ulei Logan ?
![]() ![]() ![]() |
Ulei Logan ?
wo_name |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(wo_name @ 18 Sep 2006, 16:21) Alimentarea cu benzina si schimbul de ulei este obligatoriu sa fie facut de catre un meserias cu specializare pentru respective motorizari. Deci aveti grija la cine apelati pentru a alimenta cu carburant, am vazut soferi care isi alimenteaza singuri, alimentarile repetate de catre personal neautorizat si fara certificari poate duce pe langa un consum marit chiar si la functionari defectuoase ale calculatorului de bord. auzi stii cumva de ceva cursuri de alimentare a masinii? tre sa urmezi un curs la finalul caruia primesti o diploma ca esti capabil sa iti alimentezi singur masina? Cursurile difera la benzina fata de cele de motorina? Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Multumesc-Ci_Co,GoGu,VV cat despre ceilalti care au postat pana acum m-as intreba...daca nu le aratam degetul (aratator) ei de ce oare mai radeau?????. Am scris 1,4 ca sa inteleaga si repectivii indivizi ca este vorba de un benzinar ca de altfel daca nu scriam prima intrebare era MPI sau Dci......Apropo Alydor de DIPLOMA,CURSURI etc se vede ca te intereseaza<<<Logan si atat>>>(citez din profilul D-lui Ayndor)
Scuze D-lui Alydor ptr.,, botez,,-acum trebuie s-ai dau si un MIEL ca l-am facut Ayndor |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
Din surse foarte confidentiale am inteles ca s-au dat ceva diplome marilor lanturi de benzinarii dar ca nu toti angajatii lor ar fii certificati si ca la unele benzinarii o diploma este folosita de catre mai multi angajati ceea ce contravine normelor de alimentare cu carburant. Se pare ca vor fii demarate actiuni de verificare.
Si da, cursuri pentru alimentare difera, atat pentru tipul de carburant cat si pentru tipul de motorizare. Cursurile nu sunt disponibile inca pentru soferii amatori, ele sunt deocamdata adresate angajatilor din benzinarii si soferilor profesionisti. Acesta masura a fost luata din cauza cereriilor mari de pregatire pentru alimentarea masinilor Logan. |
--------------------
Dacia
2011
|
|
zvasti |
![]()
|
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
degetul ala aratator mai bine il foloseai sa urmaresti literele intiparite pe manualul masinii sau carnetul de intretinere.sau, si mai bine, daca cumva nu le ai, mai bine tastai cu el in casuta "cauta", poate ne scuteai de topicurile obsedant repetitive din ultimul timp iscate de ignoranta utilizatorilor!
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4 Rosu Passion Fie Pita Cat De Rea,Nu-i Mancare Ca Fasolea
"Roman, deci STELIST" |
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(zvasti @ 18 Sep 2006, 08:25) degetul ala aratator mai bine il foloseai sa urmaresti literele intiparite pe manualul masinii sau carnetul de intretinere.sau, si mai bine, daca cumva nu le ai, mai bine tastai cu el in casuta "cauta", poate ne scuteai de topicurile obsedant repetitive din ultimul timp iscate de ignoranta utilizatorilor! La tine scrie in cartea tehnica <<folositi numai ulei Dacia-e cel mai bun>>si<<nu folositi Castrol,Aral, etc. etc. ca e de kko>>....Am initiat acest topic cu gandul de a afla cateva sfaturi de la cei mai experimentati ca mine in ale condusului si in ale mecanicii iar daca vreti facem un topic separat in care sa radem unul de altul.Apropo te simti intrat in tabara celor ce au vazut degetul meu aratator???De ce oare!!!! QUOTE(wo_name @ 18 Sep 2006, 08:24) Din surse foarte confidentiale am inteles ca s-au dat ceva diplome marilor lanturi de benzinarii dar ca nu toti angajatii lor ar fii certificati si ca la unele benzinarii o diploma este folosita de catre mai multi angajati ceea ce contravine normelor de alimentare cu carburant. Se pare ca vor fii demarate actiuni de verificare. Si da, cursuri pentru alimentare difera, atat pentru tipul de carburant cat si pentru tipul de motorizare. Cursurile nu sunt disponibile inca pentru soferii amatori, ele sunt deocamdata adresate angajatilor din benzinarii si soferilor profesionisti. Acesta masura a fost luata din cauza cereriilor mari de pregatire pentru alimentarea masinilor Logan. Nu inteleg ce ai in cap dar de fapt nici chiar tu nu poti sa-mi raspunzi la aceasta intrebare avand in vedere avatarul tau!!!!!!!!!Apropo vezi ca se fac si cursuri de bun simt |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ia pune matale manutele alea doo din dotare la munca manuala si cauta pe forum.
Si mai vezi o data unde a ajuns topicul tau de la Diverse. Ring any bells? |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(Codrin @ 18 Sep 2006, 09:47) Ia pune matale manutele alea doo din dotare la munca manuala si cauta pe forum. Si mai vezi o data unde a ajuns topicul tau de la Diverse. Ring any bells? De mutat nu l-am mutat eu iar de cautat---rezultatul este nul...nu am gasit nici un topic asemanator....poate ai ceva idei-----Multumesc!!!!! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' cautare dupa posturi, nu topice ai incercat? Nu de alta, da' s-o mai discuta oleaca si pe la Garantie Logan, si pe la Calitatea serviceurilor Dacia, si pe la Prima Revizie, si pe la A doua revizie, si pe la A treia revizie.
Ca sa intelegi de ce ti s-a mutat topicul, el face parte din categoria Benzina de Logan, Motorina de Logan, Loganul si praful, etc... This post has been edited by Codrin: 18 Sep 2006, 18:45 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
QUOTE(lau0678 @ 18 Sep 2006, 17:09) Si intrebarea ta sau raspunsul meu se refera la altceva decat la logan? ca nu m-am prins.... S-au sa intreb altfel : cate facultati iti trebuie sa stii sa alimentezi o masina cu combustibil? ca vad ca zici mataluta ca tre musai cursuri.... Zi si mie cu ce afecteaza calculatorul de bord ca alimentez eu sau nea gheorghe de la peco? Eu cred ca daca alimentez eu sunt sanse mai mici sa se strice calcu de bord, ca pe mine ma cunoaste masina, pe cand pe badea gheorghe nu il stie.... Suma respectelor, Alydor. This post has been edited by Alydor: 19 Sep 2006, 07:06 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lau0678 @ 18 Sep 2006, 19:26) De mutat nu l-am mutat eu iar de cautat---rezultatul este nul...nu am gasit nici un topic asemanator....poate ai ceva idei-----Multumesc!!!!! ![]() Parca totusi imi vine greu sa cred ca n-ai gasit chiar nici un topic despre uleiuri: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...&hl=ulei++marca (asta n-are decat vreo 34 pagini) http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...&hl=ulei++marca http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...&hl=ulei++marca http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=32413 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=9511 (asta e chiar in aria Logan) http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=1840&hl=revizia http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=30423&hl= (asta e altul chiar despre Logan) http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=1322&hl= Cautarea acestor topicuri a durat cca 20 secunde .... Observatie: motorul 1.4 de pe Logan e acelasi cu cel de pe DSN, Solenza. Deci a citi topicuri specifice uleiurilor folosite de ele nu e eroare ![]() This post has been edited by clr: 19 Sep 2006, 08:30 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Alydor |
![]()
|
poate trebuia sa faca ceva curs despre utilizarea functiei search.... ca se poarta cursurile... curs de alimentare a masinii, curs de umflat rotile, curs, de deschis portbagajul, curs de deschidere a usilor, de deschidere a geamurilor ( curs separat pentru cei care au deschidere cu buton si cei care au deschidere cu manivela)
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
wo_name |
![]()
|
Si m-ai bagat la "Bula" mai Alydor. Recunosti ca pentru orice ai nevoie de cursuri.
|
--------------------
Dacia
2011
|
|
Alydor |
![]()
|
Eu nu ... poate altii...
Radacina cubica a diferentei respectelor, Alydor. Asta pentru atac la persoana.... |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(Alydor @ 19 Sep 2006, 10:14) poate trebuia sa faca ceva curs despre utilizarea functiei search.... ca se poarta cursurile... curs de alimentare a masinii, curs de umflat rotile, curs, de deschis portbagajul, curs de deschidere a usilor, de deschidere a geamurilor ( curs separat pentru cei care au deschidere cu buton si cei care au deschidere cu manivela) Toate cursurile astea tre sa fie musai de Logan, altfel nu va invata nimic. De exemplu, un curs de alimentare a Logan-ului exista chiar aici pe forum... ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Alydor |
![]()
|
unde? unde? da si tu un link ca poate invata lumea sa isi alimenteze masina corespunzator... si poate in cazul unei alimentari corecte nu se mai autoreseteaza calcu de bord....
La sfarsitul cursului banuiesc ca se dau diplome frumos colorate.... Daca se dau ma angajez sa le fac eu.... Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
au aparut si becurile Logan.... http://www.reno.ro/index.php?showtopic=546...=0entry681664
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 12:19 |