DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages  1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Intamplare in targ in vitan, nu cumparati de la mageanu (ovidiu)...

delfinu02
post 25 Sep 2006, 08:44
Post #1

membru si atat

Group: Members
From: Pitesti

salutari,

vreau sa va povestesc ce am patit ieri in targ in vitan cu celebru ovidiu. am fost impreuna cu un prieten membru cu vechime pe acest forum. inainte de a pleca spre bucuresti l-am sunat pe ovidiu si a zis ca ne asteapta ...
am ajuns la stand si am vrut sa facem cele cateva cumparaturi, ovidiu foarte amabil(am mai facut cumparaturi de la el) incepe sa ne dea urmatoarele preturi in acelasi timp se vaita ca cea ce doream noi nu se mai gaseste si ca acestea s-au scumpit foarte mult si ca pentru noi ni le va da mai ieftin si ca ne face o reducere deosebita:
nuca schimbator(model nou) - 30
aparatori noroi fata - 27
ornamente aripi laterale (seceri) - 70
filtru motorina -110
a plecat sa ne aduca cea ce am cerut noi spunand ca pentru noi se imprumuta si in plus acestea ereau niste preturi reduse speciale pentru niste clienti vechi. Cat a fost plecat intreb de curiozitate la un stand vecin ( nu spun al cui ca sa nu fac reclama dar este tot al unui persoanj celebru) care sunt preturile.
nuca schimbator(model nou) - 20
aparatori noroi fata - 18
ornamente aripi laterale (seceri) - 40
filtru motorina -95
Concluzia judecati voi singuri unde este reducerea si care sunt preturile speciale. Eu doar am povestit ce am patit. Dar asa o mai mare hotie nu am vazut in viata mea. In fata sa se dea prieten, ca face reduceri, ca are preturi speciale si sa te arda de nu te vezi, chiar ma gandesc ca de fiecare data cand am cumparat de la el m-a ars la buzunar de nici nu mi-am dat seama.

Cumparati de la Mageanu ( ovidiu) si va arde de nu va vedeti...
povestirea poate sa fie confirmata de un alt membru al forumului si de catre colegul de stand al lui ovidiu... stiti voi cine
stima

--------------------
Renault Koleos PRIVILEGE 4 X 4 175 cp - B 25 FDP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vijelie
post 25 Sep 2006, 08:52
Post #2

membru violet

From: Bucuresti

QUOTE(delfinu02 @ 25 Sep 2006, 09:44)
...pentru noi ni le va da mai ieftin si ca ne face o reducere deosebita...
*

Asta se numeste marketing...

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
delfinu02
post 25 Sep 2006, 08:59
Post #3

membru si atat

From: Pitesti

stimate, asta se cheama hotie, marketingul inseamna altceva, nu vreau sa ma cert si nici macar sa discut in contradictoriu cu nimeni, eu doar v-am povestit ce am patit.

daca cumparati e bine sa fiti atenti nu sa credeti in vorbele unui personaj care a fost facut celebru de acest forum si datorita acestui forum poate i-au crescut vanzarile

Nu merita sa te porti asa cu niste clienti vechi si care cumpara in mod constant de la tine pentru ca se poate sa ii pierzi... si ovidiu asta a facut a pierdut niste clienti...

restul e istorie

--------------------
Renault Koleos PRIVILEGE 4 X 4 175 cp - B 25 FDP
+
argon
post 25 Sep 2006, 09:04
Post #4

Mesaj semiautomat

Nu-i nici o hotie, cine te-a oprit sa casti ochii la alte tarabe de prima data?

El poate cere cat vrea, prost ii cine da..e o vorba..

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
IRONICK
post 25 Sep 2006, 09:07
Post #5

-

From: Romania

Argon, vorbesti aiurea. Nu se fac asa "afacerile". A venit din afara Bucurestiului la "fix".

This post has been edited by IRONICK: 25 Sep 2006, 09:08

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
pastrama
post 25 Sep 2006, 09:07
Post #6

scursura umana

From: Ct

Argoane, n-ai dreptate.

--------------------
Tedei - -
+
argon
post 25 Sep 2006, 09:09
Post #7

Mesaj semiautomat

Asa e, nu asa se fac afacerile, trebuie mai putina naivitate de o parte, nu te arunci cu ochii inchisi la ala, ca stii tu ca-i de treaba.

--------------------
+
Marty
post 25 Sep 2006, 09:12
Post #8

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Acu' am si eu o intrebare.... pina la urma tot de la Ovidiu ati cumparat? 04.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
argon
post 25 Sep 2006, 09:13
Post #9

Mesaj semiautomat

QUOTE(IRONICK @ 25 Sep 2006, 10:07)
Argon, vorbesti aiurea. Nu se fac asa "afacerile". A venit din afara Bucurestiului la "fix".
*

In Vitan nu vii la "fix" ca am mai fost si eu, nu e greu sa faci o tura sa vezi preturile pietei daca tot ai ajuns acolo...parerea mea..

--------------------
+
hash
post 25 Sep 2006, 09:30
Post #10

calculatorist

Daca negociezi in Vitan se pot lua marafeturile foarte ieftin. Eu nu le-am luat din targ c-am zis ca le iau de la dilar, complet .. ca pe urma sa-mi aduca _exact_ ce puteam lua din Vitan, la aproape dublu pret.

Grija mare cand omul e prea serviabil, "gata, acuma le aduc. le vreti ? " Ce-ai patit e tipic.

--------------------
- - -
+
IRONICK
post 25 Sep 2006, 09:31
Post #11

-

From: Romania

Eu personal dau 2 ture pana cumpar ceva si nu cred ca exista "prieteni" intr-un targ. El a precizat ca a sunat inainte si ca a mai cumparat de la el. Acum nu stiu la ce preturi a mai cumparat inainte de la el . . . ca sa poate fi considerat de incredere. Sa nu mai vb. de negociere . . .

This post has been edited by IRONICK: 25 Sep 2006, 09:33

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
argon
post 25 Sep 2006, 09:33
Post #12

Mesaj semiautomat

Pai in primul post zice ca l-a ars de fiecare data..sau asa crede..

--------------------
+
klaus
post 25 Sep 2006, 10:03
Post #13

步步

Group: Moderatori

Io cred ca ar fi tare bine daca lumea s-ar uita prin jur.
Cred ca ar avea o revelatie: traim in Romania!
Pai daca va duceti si voi ca... ma rog, cu inocenta si candoare in gura lupilor...
Tovarasi: targul vitan nu este hipermarketul de la strada, cu preturi fixe si peste tot acelasi pret. De altfel nu degeaba i se zice "targ".

Eu in locul tau draga delfinu02, as fi suparat pe mine, ca am muscat din prima la vorbele mestesugite.

Chiar stau si ma intreb, unii oameni stiu in ce tara traim?
Oricum, va recomand sa mergeti sa faceti cumparaturi intr-un bazar de sorginte islamica (turci, nordul africii, ba chiar si la greci). Dupa care sa vedeti voi ce preturi o sa obtineti in targ.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
argon
post 25 Sep 2006, 10:11
Post #14

Mesaj semiautomat

Klaus, vezi sa nu-ti auzi vorbe de la unii ca "vorbesti aiurea" , asa ca mine...

--------------------
+
andu911
post 25 Sep 2006, 11:06
Post #15

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Marketingul reprezinta cercetarea pietei pentru satisfacerea nevoilor clientului. Nu teapa...astea nu sunt afaceri.
Targul ala nu e bazar. E o adunatura de magazine. Toti au acelasi statut ca si un magazin de piese. Au si casa de marcat, au autorizatie, sunt inregistrate la Reg. Comertului...etc.

Fratilor, eu m-am cam saturat sa caut in 15.000 de locuri, cand vreau sa cumpar ceva. Nu m-a facut mama ghid de preturi. Am si eu alte treburi, nu sa urmaresc bursa pivotilor, cand am nevoie de un pivot.

Dar vad ca multora le place sa traiasca in stilul asta.

Edit: A'propos...cine dracu e Ovidiu ala ? Care e baraca lui ? Poate trec si eu pe acolo si o sa ii cer o piulita si il pun sa-mi dea bon.

This post has been edited by andu911: 25 Sep 2006, 11:09

--------------------
- - -
+
klaus
post 25 Sep 2006, 11:13
Post #16

步步

Andu, tu esti clientul ideal pentru magazinele de la dealeri.
Si pentru magazinele care vand becuri de faruri la de 3 ori pretul cat face 10561582.gif

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
argon
post 25 Sep 2006, 11:16
Post #17

Mesaj semiautomat

Io zic sa nu-ti mai iei pivoti din targ, ca nu-i sanatos.

--------------------
+
andu911
post 25 Sep 2006, 11:21
Post #18

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Klaus ti-am zis acolo in topic, am H7, nu H4. Normal ca e mai scump.
Iar in alta ordine de idei... Un litru de ulei Aral e mai ieftin in Romania, decat in Germania....sa fie oare alta calitate ? Bine...ca asta n-am cum sa ti-o dovedesc niciodata, ca becurile pe care le-ai cumparat tu or avea un statut special, fabricate pentru Europa de Est.
Nu consider ca am luat teapa, atata timp cat pretul care l-am dat eu, este acelasi pe ebay si pe toate siteurile de vanzari online.

argon: am fost sa-mi iau un filtru de aer din autovit....ca mai sunt si cateva magazine care se ocupa cu piese pt straine. N-au reusit sa gaseasca in computer. Imi aratau cu totul altceva... au fost depasiti de situatie. icon_mrgreen.gif

This post has been edited by andu911: 25 Sep 2006, 11:29

--------------------
- - -
+
vijelie
post 25 Sep 2006, 11:38
Post #19

membru violet

QUOTE(delfinu02 @ 25 Sep 2006, 09:59)
stimate, asta se cheama hotie,  marketingul inseamna altceva, nu vreau sa ma cert si nici macar sa discut in contradictoriu cu nimeni, eu doar v-am povestit ce am patit.
*

Multumim de informatie, dar, vezi tu, eu nu fac parte din genul de persoane care CREDE ca e prieten cu toata lumea. Nici nu e posibil una ca asta.
Nea asta cum ii ziceti voi, a, Ovidiu, ti-a vorbit frumos (cum probabil vorbeste cu toata lumea), te-a facut sa te simti amicul lui si ti-a luat banii. Nu vad aici nici o hotie. Poate nici marketing, am fost corectat, scuze! Dar a spune ca cineva care vinde mai scump CU FACTURA + BON FISCAL e hot e prea mult. Intr-adevar e neplacut sa constati una ca asta, banii sunt numarati, dar nu acuza pe cine vinde mai scump ca e hot. Poate doar ca e (mai) lacom. Sanatate!

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
vi_escu
post 25 Sep 2006, 12:32
Post #20

Membru somnambul

From: republica procurorilor

Va povestesc eu adevarata hotie: piese facute de srl-uri, puse un ambalaje de origine Dacia. Dupa ce mi-am luat niste biele si pivoti in primavara m-am trezit cu ele la casa puse frumos intr-o punga de plastic si ambalajul original dosit sub tejghea. Ma-am intors dupa cutii si tocmai "fetele" le complatau cu marfa prospata!

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
nik1965
post 25 Sep 2006, 17:22
Post #21

Membru autentic

Si totusi ... ai mai luat?

--------------------
dacia logan , duster 2005, 2017 - xx-xx-xxx
+
vali71
post 25 Sep 2006, 21:21
Post #22

Membru incepator

Cumva , baraca lui Ovidiu este linga chioscul ala unde se vind bauturi si tigari?

--------------------
mercedes e Klas 220 - b-80- e220
+
david79
post 25 Sep 2006, 21:40
Post #23

Membru autentic

nu e o ditamai prelata pe care scrie ovidiu parca.
Oameni buni nici nu stiti cati bani a facut ovidiu pe seama mea.... , am luat si eu teapa cu ornament schimbator-30 ron cand duminica dimineata era 10 ron stim noi la cine..., bricheta logan vroia sa mi-o vanda cu 50 ron, ( am luat-o cu 10 ron, tot duminica ). E, dar, pana m-am "desteptat" de vre-o cateva ori duminica dimineta a trecut ceva timp. Dar cine o fi fost prost ? io sau nenea ovidiu blink.gif

Si ca sa fiu baiat de treaba chiar i-am explicat o data de unde am cumparat cu o juma de ora inainte si la ce preturi..... , asta dupa vre-o 2 ani in care i-am fost client.

--------------------
Toyota corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ; 2008 / 2011
+
klaus
post 25 Sep 2006, 21:48
Post #24

步步

Duminica nu este zi de referinta pentru targ. Duminica sunt cei care vand ieftin, ieftin... Da' la aia de vand ieftin-ieftin ati avea ceva probleme sa le cereti facturi.
Nu degeaba atatia useri de pe aici, cu ceva harsaiala prin targ, au zis de atatea ori ca cel mai bine e sa va plimbati duminica.

Insa daca ai o problema care arde si trebuie sa pui masina pe roate, as fi eu curios intr-o zi de marti cati asteptati pana duminica... Si daca va mai trebuie si factura... Si daca oti gasi duminica, ca poate e fabrica in remont si lumea in concediu...

--------------------
+
StefanT
post 25 Sep 2006, 23:29
Post #25

STF - Special Tactical Force

Fiecare cu oful lui radmasa.gif
Plictiseala placuta in continuare.
Asa, ca parere personala, poate sa-mi zica cineva ca mi le da si degeaba, eu tot ma duc sa vad daca la taraba vecina nu imi face o oferta mai buna, poate imi da si bani sa iau ceva de la el, cine stie icon_mrgreen.gif

--------------------
Suzuki GSX-1300-R 2008 - B'100'HAY
Fan Reno 53379
+
pedrovl
post 26 Sep 2006, 07:54
Post #26

pedrovl

Haideti sa fiu eu mai explicit ! Eu am fost impreuna cu Delfinu02 si datorita lui am descoperit cat de "amabil" e de fapt Ovidiu....Exact cum v-a spus si Delfinu era un sfat spre a casca ochii (chiar alaturi cum zice el - la Emil) pentru a nu incuraja specula de acest gen. Nu se pune problema ca nu puteam lua din alta parte ci de faptul ca am incercat sa spunem si la altii sa fie atenti. Nu am mai cumparat si nu vom mai cumpara de la Ovidiu pentru ca adaosul este excesiv si asta era de fapt ideea. Nu avem nimic cu domnul Ovidiu dar asa cum este normal fiind membrii pe acest forum avem si de invatat dar daca nu suntem atenti avem si de pierdut. Daca nu as fi fost cu Delfinu care a bagat nasu` alaturi as fi fost convins ca Ovidiu are cele mai bune preturi conform cu unele comentarii de pe forum care m-au indreptat catre el....Sa le dea Domnu` succes la vanzare si lui Ovidiu si lui Emil. Dar Eu, Delfinu02 si altii care vor avea curiozitatea sa compare preturile inainte Nu vom (vor) mai cumpara de la Ovidiu. S-auzim de bine !

--------------------
DACIA DUSTER 1,6 16v 4x4 Laureate
+
Codrin
post 26 Sep 2006, 09:21
Post #27

Membru autentic

QUOTE(pedrovl @ 26 Sep 2006, 08:54)
Exact cum v-a spus si Delfinu era un sfat spre a casca ochii (chiar alaturi cum zice el - la Emil) pentru a nu incuraja specula de acest gen.
*

Foarte tare. Deci daca vand cu chitanta si factura sunt speculant. Daca vand piese gasite 'pe jos' prin fabrica ce sunt? huh.gif

This post has been edited by Codrin: 26 Sep 2006, 09:21

--------------------
Mazda . .
+
alinakes
post 26 Sep 2006, 09:55
Post #28

X

From: X

Dar pana acum de cate ori ati cumparat , ati primit factura ?

Pentru ca eu de cate ori am fost in targ , indiferent de zi , daca nu le-as fi cerut eu macar bonul de casa ei nu s-ar fi oferit sa il dea.

Asa ca problema este ca daca omul nici macar bon de casa nu le-a dat , se numeste tot specula sau de fapt evaziune fiscala si seamana foarte mult cu ideea de piese gasite pe jos prin fabrica !

--------------------
X X X - X
+
david79
post 26 Sep 2006, 09:58
Post #29

Membru autentic

da, prefer sa iau tot felul de cenzuratisuri care nu tin de siguranta masinii fara facura
de la "baietii" de langa gard decat sa cumpar de 3 ori mai scump de la ovidiu, problema e ca este chiar cel mai scump de pe toata aleea.
Iar daca cumpar un pivot prefer sa il iau de la un magazin mai rasarit cu factura , chir si pt 10 lei in plus.
Iar multa lume venea la ovidiu din ceea ce a mai citit pe forum, iar el stie asta.
Din punct de vedere moral e cam tiganie .......

--------------------
Toyota corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ; 2008 / 2011
+
paulp
post 26 Sep 2006, 09:58
Post #30

Bagator de seama!

From: Iasi

Fraier smile.gif, ca n-ai fost in stare sa cumperi o factura de la Doraly smile.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
3 Pages  1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 09:04
Forum Renault