Intamplare in targ in vitan, nu cumparati de la mageanu (ovidiu)...
![]() ![]() ![]() |
Intamplare in targ in vitan, nu cumparati de la mageanu (ovidiu)...
delfinu02 |
![]()
|
||
membru si atat Group: Members Posts: 48 Joined: 19 September 06 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Koleos
PRIVILEGE 4 X 4 175 cp
- B 25 FDP
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
delfinu02 |
![]()
|
membru si atat Group: Members Posts: 48 Joined: 19 September 06 From: Pitesti ![]() |
stimate, asta se cheama hotie, marketingul inseamna altceva, nu vreau sa ma cert si nici macar sa discut in contradictoriu cu nimeni, eu doar v-am povestit ce am patit.
daca cumparati e bine sa fiti atenti nu sa credeti in vorbele unui personaj care a fost facut celebru de acest forum si datorita acestui forum poate i-au crescut vanzarile Nu merita sa te porti asa cu niste clienti vechi si care cumpara in mod constant de la tine pentru ca se poate sa ii pierzi... si ovidiu asta a facut a pierdut niste clienti... restul e istorie |
--------------------
Renault
Koleos
PRIVILEGE 4 X 4 175 cp
- B 25 FDP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu-i nici o hotie, cine te-a oprit sa casti ochii la alte tarabe de prima data?
El poate cere cat vrea, prost ii cine da..e o vorba.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Argon, vorbesti aiurea. Nu se fac asa "afacerile". A venit din afara Bucurestiului la "fix".
This post has been edited by IRONICK: 25 Sep 2006, 09:08 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Argoane, n-ai dreptate.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Asa e, nu asa se fac afacerile, trebuie mai putina naivitate de o parte, nu te arunci cu ochii inchisi la ala, ca stii tu ca-i de treaba.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Acu' am si eu o intrebare.... pina la urma tot de la Ovidiu ati cumparat?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Daca negociezi in Vitan se pot lua marafeturile foarte ieftin. Eu nu le-am luat din targ c-am zis ca le iau de la dilar, complet .. ca pe urma sa-mi aduca _exact_ ce puteam lua din Vitan, la aproape dublu pret.
Grija mare cand omul e prea serviabil, "gata, acuma le aduc. le vreti ? " Ce-ai patit e tipic. |
--------------------
-
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu personal dau 2 ture pana cumpar ceva si nu cred ca exista "prieteni" intr-un targ. El a precizat ca a sunat inainte si ca a mai cumparat de la el. Acum nu stiu la ce preturi a mai cumparat inainte de la el . . . ca sa poate fi considerat de incredere. Sa nu mai vb. de negociere . . .
This post has been edited by IRONICK: 25 Sep 2006, 09:33 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
Pai in primul post zice ca l-a ars de fiecare data..sau asa crede..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Io cred ca ar fi tare bine daca lumea s-ar uita prin jur.
Cred ca ar avea o revelatie: traim in Romania! Pai daca va duceti si voi ca... ma rog, cu inocenta si candoare in gura lupilor... Tovarasi: targul vitan nu este hipermarketul de la strada, cu preturi fixe si peste tot acelasi pret. De altfel nu degeaba i se zice "targ". Eu in locul tau draga delfinu02, as fi suparat pe mine, ca am muscat din prima la vorbele mestesugite. Chiar stau si ma intreb, unii oameni stiu in ce tara traim? Oricum, va recomand sa mergeti sa faceti cumparaturi intr-un bazar de sorginte islamica (turci, nordul africii, ba chiar si la greci). Dupa care sa vedeti voi ce preturi o sa obtineti in targ. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
argon |
![]()
|
Klaus, vezi sa nu-ti auzi vorbe de la unii ca "vorbesti aiurea" , asa ca mine...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Marketingul reprezinta cercetarea pietei pentru satisfacerea nevoilor clientului. Nu teapa...astea nu sunt afaceri.
Targul ala nu e bazar. E o adunatura de magazine. Toti au acelasi statut ca si un magazin de piese. Au si casa de marcat, au autorizatie, sunt inregistrate la Reg. Comertului...etc. Fratilor, eu m-am cam saturat sa caut in 15.000 de locuri, cand vreau sa cumpar ceva. Nu m-a facut mama ghid de preturi. Am si eu alte treburi, nu sa urmaresc bursa pivotilor, cand am nevoie de un pivot. Dar vad ca multora le place sa traiasca in stilul asta. Edit: A'propos...cine dracu e Ovidiu ala ? Care e baraca lui ? Poate trec si eu pe acolo si o sa ii cer o piulita si il pun sa-mi dea bon. This post has been edited by andu911: 25 Sep 2006, 11:09 |
--------------------
-
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Andu, tu esti clientul ideal pentru magazinele de la dealeri.
Si pentru magazinele care vand becuri de faruri la de 3 ori pretul cat face ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
argon |
![]()
|
Io zic sa nu-ti mai iei pivoti din targ, ca nu-i sanatos.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Klaus ti-am zis acolo in topic, am H7, nu H4. Normal ca e mai scump.
Iar in alta ordine de idei... Un litru de ulei Aral e mai ieftin in Romania, decat in Germania....sa fie oare alta calitate ? Bine...ca asta n-am cum sa ti-o dovedesc niciodata, ca becurile pe care le-ai cumparat tu or avea un statut special, fabricate pentru Europa de Est. Nu consider ca am luat teapa, atata timp cat pretul care l-am dat eu, este acelasi pe ebay si pe toate siteurile de vanzari online. argon: am fost sa-mi iau un filtru de aer din autovit....ca mai sunt si cateva magazine care se ocupa cu piese pt straine. N-au reusit sa gaseasca in computer. Imi aratau cu totul altceva... au fost depasiti de situatie. ![]() This post has been edited by andu911: 25 Sep 2006, 11:29 |
--------------------
-
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(delfinu02 @ 25 Sep 2006, 09:59) stimate, asta se cheama hotie, marketingul inseamna altceva, nu vreau sa ma cert si nici macar sa discut in contradictoriu cu nimeni, eu doar v-am povestit ce am patit. Multumim de informatie, dar, vezi tu, eu nu fac parte din genul de persoane care CREDE ca e prieten cu toata lumea. Nici nu e posibil una ca asta. Nea asta cum ii ziceti voi, a, Ovidiu, ti-a vorbit frumos (cum probabil vorbeste cu toata lumea), te-a facut sa te simti amicul lui si ti-a luat banii. Nu vad aici nici o hotie. Poate nici marketing, am fost corectat, scuze! Dar a spune ca cineva care vinde mai scump CU FACTURA + BON FISCAL e hot e prea mult. Intr-adevar e neplacut sa constati una ca asta, banii sunt numarati, dar nu acuza pe cine vinde mai scump ca e hot. Poate doar ca e (mai) lacom. Sanatate! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Va povestesc eu adevarata hotie: piese facute de srl-uri, puse un ambalaje de origine Dacia. Dupa ce mi-am luat niste biele si pivoti in primavara m-am trezit cu ele la casa puse frumos intr-o punga de plastic si ambalajul original dosit sub tejghea. Ma-am intors dupa cutii si tocmai "fetele" le complatau cu marfa prospata!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Si totusi ... ai mai luat?
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
vali71 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cumva , baraca lui Ovidiu este linga chioscul ala unde se vind bauturi si tigari?
|
--------------------
mercedes
e Klas
220
- b-80- e220
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
nu e o ditamai prelata pe care scrie ovidiu parca.
Oameni buni nici nu stiti cati bani a facut ovidiu pe seama mea.... , am luat si eu teapa cu ornament schimbator-30 ron cand duminica dimineata era 10 ron stim noi la cine..., bricheta logan vroia sa mi-o vanda cu 50 ron, ( am luat-o cu 10 ron, tot duminica ). E, dar, pana m-am "desteptat" de vre-o cateva ori duminica dimineta a trecut ceva timp. Dar cine o fi fost prost ? io sau nenea ovidiu ![]() Si ca sa fiu baiat de treaba chiar i-am explicat o data de unde am cumparat cu o juma de ora inainte si la ce preturi..... , asta dupa vre-o 2 ani in care i-am fost client. |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
klaus |
![]()
|
Duminica nu este zi de referinta pentru targ. Duminica sunt cei care vand ieftin, ieftin... Da' la aia de vand ieftin-ieftin ati avea ceva probleme sa le cereti facturi.
Nu degeaba atatia useri de pe aici, cu ceva harsaiala prin targ, au zis de atatea ori ca cel mai bine e sa va plimbati duminica. Insa daca ai o problema care arde si trebuie sa pui masina pe roate, as fi eu curios intr-o zi de marti cati asteptati pana duminica... Si daca va mai trebuie si factura... Si daca oti gasi duminica, ca poate e fabrica in remont si lumea in concediu... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Fiecare cu oful lui
![]() Plictiseala placuta in continuare. Asa, ca parere personala, poate sa-mi zica cineva ca mi le da si degeaba, eu tot ma duc sa vad daca la taraba vecina nu imi face o oferta mai buna, poate imi da si bani sa iau ceva de la el, cine stie ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Haideti sa fiu eu mai explicit ! Eu am fost impreuna cu Delfinu02 si datorita lui am descoperit cat de "amabil" e de fapt Ovidiu....Exact cum v-a spus si Delfinu era un sfat spre a casca ochii (chiar alaturi cum zice el - la Emil) pentru a nu incuraja specula de acest gen. Nu se pune problema ca nu puteam lua din alta parte ci de faptul ca am incercat sa spunem si la altii sa fie atenti. Nu am mai cumparat si nu vom mai cumpara de la Ovidiu pentru ca adaosul este excesiv si asta era de fapt ideea. Nu avem nimic cu domnul Ovidiu dar asa cum este normal fiind membrii pe acest forum avem si de invatat dar daca nu suntem atenti avem si de pierdut. Daca nu as fi fost cu Delfinu care a bagat nasu` alaturi as fi fost convins ca Ovidiu are cele mai bune preturi conform cu unele comentarii de pe forum care m-au indreptat catre el....Sa le dea Domnu` succes la vanzare si lui Ovidiu si lui Emil. Dar Eu, Delfinu02 si altii care vor avea curiozitatea sa compare preturile inainte Nu vom (vor) mai cumpara de la Ovidiu. S-auzim de bine !
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pedrovl @ 26 Sep 2006, 08:54) Exact cum v-a spus si Delfinu era un sfat spre a casca ochii (chiar alaturi cum zice el - la Emil) pentru a nu incuraja specula de acest gen. Foarte tare. Deci daca vand cu chitanta si factura sunt speculant. Daca vand piese gasite 'pe jos' prin fabrica ce sunt? ![]() This post has been edited by Codrin: 26 Sep 2006, 09:21 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Dar pana acum de cate ori ati cumparat , ati primit factura ?
Pentru ca eu de cate ori am fost in targ , indiferent de zi , daca nu le-as fi cerut eu macar bonul de casa ei nu s-ar fi oferit sa il dea. Asa ca problema este ca daca omul nici macar bon de casa nu le-a dat , se numeste tot specula sau de fapt evaziune fiscala si seamana foarte mult cu ideea de piese gasite pe jos prin fabrica ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
da, prefer sa iau tot felul de cenzuratisuri care nu tin de siguranta masinii fara facura
de la "baietii" de langa gard decat sa cumpar de 3 ori mai scump de la ovidiu, problema e ca este chiar cel mai scump de pe toata aleea. Iar daca cumpar un pivot prefer sa il iau de la un magazin mai rasarit cu factura , chir si pt 10 lei in plus. Iar multa lume venea la ovidiu din ceea ce a mai citit pe forum, iar el stie asta. Din punct de vedere moral e cam tiganie ....... |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Fraier
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 09:04 |