DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Intamplare in targ in vitan, nu cumparati de la mageanu (ovidiu)...

ovidiums
post 29 Sep 2006, 21:38
Post #61

Membru autentic

Group: Members

din nefericire ajung mereu doar sambata si se percepe taxa la intrare pana pe la sase (cred). insa, repet, nu problema taxei o am, ci modul in care se aplica ea. daca intri in targ pe picioare tre sa dai 3lei indiferent ca vrei sa vizi/cumperi ceva sau vrei sa-ti recuperezi masina (pentru care platisem 5lei).

--------------------
dacia 1300 berlina (?) 1986 - -
cu fete de usi din vitan
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ydaniel
post 2 Oct 2006, 12:51
Post #62

Adrenaline junkie!

From: black sea

nu cumpar din targ:) autovit sau ce o fi:) din apromat:)

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
hash
post 4 Oct 2007, 17:43
Post #63

calculatorist

Subsemnatul am avut drum prin Bucuresti asa ca m-am dus si in targul Vitan. Am luat niste protectii de aripa pentru masina din dotare si cum-necum nu am luat si prinderile (kipling-uri, cum s-or numi). Gandul meu a fost ca, Vitanul fiind plin numai de piese de dacie, oi gasi si parascoveniile alea. Am luat si codurile pieselor acelea dupa fitzuica de montaj, cu alte cuvinte 'mi-am facut temele'.

Zis si facut. Dupa ce am colindat targul in lung si-n lat, intreband in vreo 6-7 locuri cu piese de logan, am descoperit in mai multe locuri si aparatorile mele. Ceva poloneze, nu erau de origine, cu 40 de lei pentru doate 4 rotile. Dupa ceva cautari am constatat ca le pot lua si cu 30. Probabil daca m-as fi targuit un pic le luam si cu 20. Dar eu voiam numai prinderile, si nici un set gasit nu le avea ! Ca sa le prind cu suruburi de metal pe saibe de tabla (!). Ca vin din fabrica fara prinderi (!) Ma rog. Oamenii sa-si vanda marfa.

Dar cel mai tare a fost un vanzator pe care l-am intrebat in drumul meu spre iesire. Era ocupat cu un mobil si l-am 'deranjat' ca l-am rugat sa-mi arate aparatorile. Intentia mea a fost sa-mi arate ambalajul, sa vad daca e sigilat si are eticheta aia cu holograma, Dacia, pe el. In momentul cand i-am pomenit de 'holograma' i-a sarit mustarul. Ca ce, eu nu stiu ca fabrica le aduce din alta parte, ca e vanduta la straini, ca astea-s prostii cu holograme si piese de origine, ca nu exista asa ceva. Parca traiam un film deja vazut - asa e, v-ati prins, e vorba de reclama aia la piese de origine cu buticarul care vinde piese de dacie stricate - 'si ce daca s-a stricat, nu vezi ca e plina lumea de stricaciuni', 'ce holograma, unde te crezi , in Star Wars ?' M-a pufnit rasul, ceea ce l-a enervat si mai tare pe omul meu, putin mai lipsea si trecea la injuraturi.

Asa ca eu unu' o sa mai trec prin Vitan cand o face plopu' pere. Sincer, am crezut ca personajul din reclama e o fictiune, nu ma asteptam sa dau peste el in Vitan ..

--------------------
- - -
+
argon
post 4 Oct 2007, 17:56
Post #64

Mesaj semiautomat

presupun ca nu ai fost duminica....atunci vin cei cu piese foarte ieftine, daca te duci in timpul saptamanii e ca si cum te-ai duce la orice magazin de piese, dar cu preturi chiar mai mari.

Stie cineva cat mai e o maciulie de prestij+manson? ca nu as da 100 ron pe forum sau cu cat se speculeaza la bursa, in conditiile in care data trecuta, acum cateva luni, am gasit in Vitan aceasi maciulie cu 25 ron...mi ciuda ca nu am luat mad.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
driverx
post 4 Oct 2007, 18:07
Post #65

--- Membru cu ralanti ---

Vrei sa pui la Estate?

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
argon
post 4 Oct 2007, 18:08
Post #66

Mesaj semiautomat

radmasa.gif nu

Pe estate am manson si maciulie de piele naturala blush.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 10:46
Forum Renault