Vin localele 2
![]() ![]() ![]() |
Vin localele 2
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
misterb, exit-poll-urile cu statisticile respective au fost pe 2 posturi de televiziune imediat dupa inchiderea procesului electoral ... nu-mi vine a crede ca nu le-ai vazut.
Dezbaterea de aseara n-am vazut-o, dar mi-a fost destul de clar cum s-a desfasurat dupa ultima replica a lui Gherasim: " sa lasam politica mare si sa vorbim de sectorul 1!", pentru mine e clar ca discutia a mers prost, s-a discutat politica, nu gospodarirea sectorului 1 ... probabil Chiliman a tras discutia in aceasta directie si poate ca si moderatorul a permis acest lucru, nu de alta, dar A1 apartine practic unui partid teoretic anti-PSD ... de fapt, nu cred ca acum mai are importanta discutia serioasa, din partea mea turul 2 poate fi si la o saptamina dupa primul tur, nu mai poate aparea nimic nou, votul la locale va fi fara indoiala politic, nu gospodaresc, cel putin la sectoarele Bucurestiului. Cine e de vina pentru aceasta? fostul CGMB, dominat de PSD ... au pus atitea contre, incit i-au permis lui Basescu sapozeze in victima si sa ceara bucurestenilor tot (chiar daca in realitate probabil ca vina e impartita pentru blocajul de 4 ani) ... bucurestenii i-au dat primaria, Consiliul Municipal si Consiliile de Sectoare, asta este, si eu cred ca or sa-i dea si primarii de sector ... pe principiul consensualitatii la care faceai referire un pic mai sus, normal ar fi ca si primarii sa fie de la Alianta, deoarece Consiliile de sector sint ale Aliantei ... si mi-e greu sa cred ca consilierii D.A. vor face altfel decit colegii lor din PSD, inca nu avem oameni politici care sa inteleaga ca rostul lor este de a fi in slujba comunitatii ... Guvernarea PSD s-a caracterizat in primii 2 ani printr-o serie de lucruri pozitive, trebuie sa fi de rea-credinta sa nu accepti ca lucrurile au inaintat ... problema este ca in acesti 2 ani au tinut cu tot dinadinsul sa puna stapinire pe tot ce misca in tara asta (si-au plantat oamenii lor cred ca si la WC-ul Garii de Nord) ... apoi in urmatorii 2 ani au jupuit si ultimele piei de pe oaie (cite piei o mai avea saraca?) la adapostul lucrurilor pozitive intimplate in politica externa. Lucrurile sint simple, tentatia de a controla totul s-a intors ca un bumerang impotriva lor ... Cazul Bacau e relevant, zic eu, despre cum a facut PSD politica in teritoriu: ditributia presei in miinile PSD, presa locala in miinile PSD, serviciile publice la PSD, fotbalul la PSD, serbarile cimpenesti la PSD, toate firmele din Bacau obligate sa cotizeze la echipa de fotbal direct sau indirect, intru slava Unicului Conducator al Municipiului Bacau, Dumitru Sechelariu ... fratele bun al lui Sergiu Sechelariu, secretar de stat in M.T.C.T, ordonator de credite pentru lucrari publice catre firmele Dumitrului, prieten cu Corneliu Iacobov, presedintele sau vicepresedintele organizatiei PSD Bacau, cel ce a falimentat RAFO Onesti si SIF Moldova, fost urmarit international ... pai da-o-n mama ei de treaba, pina cind? traiesc bacaoanii mai bine datorita faptului ca Dumitru Sechelariu a renovat DIN BANI PUBLICI stadionul care II POARTA NUMELE? acum 2 ani, cind FCM Bacau a retrogradat, Sechelariu a obligat firmele din Bacau sa cotizeze pentru stringerea milionului de dolari, necesar pentru cumpararea locului in Divizia A ... in paralel, asociatiile de locatari din Bacau se debransau pe capete, deoarece nu mai erau capabile sa-si plateasca facturile la termoficarea municipala ... poate acest fenomen de formare a baroniilor locale este cea mai odioasa forma de feudalism modern, fenomen care s-a bucurat de sprijinul PSD, deoarece baronii sint oameni generosi ... nu politica in sine a PSD deranjeaza neaparat, ci ciocoismul, aroganta, dispretul fata de cetatean, jaful la scara nationala la care s-au dedat unii membri de frunte a acestui partid ... Numai bine ... si la alegeri sa cistige cine trebuie! (hihihihihihi!) |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu unde sa-ti zic sa te uiti, io am vazut la stiri. Probabil ne poate ajuta kimms cu un link ceva. Dar chiar ma mira, tu n-ai trait aici pana acum? De 14 ani incoace se publica chestiile astea, si absolut de fiecare data iese acelasi lucru, cei cu carte putina se duc grup la psd, cei mai educati la partidele din opozitie. asarban dixit: Ashule, asta a fost chiar ultimul avertisment! [/u] |
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
GATA! Va ajunge!
In loc sa va combateti ideile va dati cu firma in cap! Faza cu "staulul" "meltenii" a pus capac! Asa ca pana cand veti fi in stare sa purtati o convesatie in termeni normali, fara jigniri reciproce imi asum dreptul de moderator ca in baza art. 2 lit. c si d din regulament sa sterg unele pasaje din mesajele lui Ashu si misterb, iar in baza art. 2 lit. a din acelasi regulament TOPICUL SE INCHIDE! PRECIZEZ CA ACEEASI SOARTA O VOR AVEA TOATE TOPICURILE CU ASTFEL DE MANIFESTARI! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 04:08 |